icon

Aké právo má otec na starostlivosť o dieťa?

klea1993
1. mar 2020

Ahojte chcem sa spýtať odsťahovala som sa s malým od ex priateľa ktorý my dal 2 dní na od sťahovanie samozrejme ze som vzala zo sebou aj malého... Malý tam mal školu trvalý pobyt... Odsťahovala som sa s ním do iného mesta kde mu už vybavujem aj školu bývame u známeho... Chcem sa spýtať ma otec nejakú šancu že by mohol zariadiť aby my malého vzali?

Strana
z2
hatsepset
27. mar 2020

Asi ta nepoteším ale teraz je to tak ze ak otec chce striedavu a syn povie kurátorke že chce byť s oboma rodičmi, môžu vás ešte poslať na psych. Posudky, ale pokiaľ otec nedroguje, nepije, nepacha trestnú činnosť, nue je závislý a pod. Tak budete mať na 90% striedavu. Proste tak ze týždeň syn v jednej škole (alebo dva) a potom v druhej.
Môj syn má celkom dosť problémov zdravotných, v podstate kvôli nezrelosti pôjde do školy až tento rok ako 8rocny. Každý týždeň reve lebo nechce ísť od neho ku mne a potom odomna k nemu a tak to je rok a pol. Psychologička a kurátorka povedali ze to je nasa povinnost ho pripraviť na prestriedanie (to sa nám teda nijako nedarí). Ja chcem aby sme ho striedali po dvoch týždňoch, jeho otcovi sa to ale nepáči. A ešte podotýkam že vlastne kvôli tejto situácii som ja ostala v meste kde ma jeho otec prácu a byt a ha dom ledva zohnala podnájom a narýchlo pracu. Co vedela aj posudkova.

Strana
z2