Ako dlho trvá liečba po kyretáži?
Bola som v 9.tyzdni druheho tehotenstva. Mam doma krasneho 11 rocneho syna
Ahojte ja som uz po 2 potrate a psychicki to nazvlam, mam zdrave 4 rocne dievcatko robi mi radost ale tie 2 dieri v srdci strasne bolia 😢😢😢
prvy x to bolo minuleho roku v 8 tyzdni a druhy x tento tyzden a to bolo v 7 tyzdni este v pondelok som vydela bit srdiecko cela stastna od radosti a v utorok som zacala krvacat a stredu uz bolo po vsetkom
jasne😉no u mňa to vedelo dosť ľudi v praci povedala kolegyna,zastupcom ze sa chce zo mnou vymenit,lebo som mala celu zmenu tahat tovar teda vykladat.Ja som si to nejak neuvedomovala,citila som sa v pohode.Aj silu som mala akurat akbsom po smene prisla domov bola som taka unavena ze az.Nevedela som sa uhriat,stale zima.Energia nikde.A ono sa to potom uz roznieslo,snaxili sa ma potom davat do kas iba ak trebalo tak som sla pomahat.Niektory hučali ze nedvihaj tazke a tak,poniektory naschval aby som dvihala,davali na mna pozor,no co nakoniec za to moze viroza.Ale ak by sa podarilo ze som zasa tehu uz nebudem v praci do 3mesiaca,pojdem hned pn.
to zase nemozes vediet ake mala dovody. Ani ci by babo bolo zdrave. Moje 10t bolo ok a zrazu koniec bez varovania trapila ma len alergia. A dalsie 3tyzdne som ho este nosila a tesila sa na pohyby. Urcie si budeme drzat palce. Ja iz mam 2,5r zdraveho fesaka tak sa tym stale ukludnujem ze 1 zazrak mam doma ale tiez sa nemozem zbavit smutku. A hl.kazdy sa pyta kazdy to rozobera
@nicebaculka Dobry den, ja som po kyretazi mesiac a pol. Uz som mala normalnu menstruaciu ale pobolieva ma v pravo a v lavo dole,,, lekar mi vravel ze je vsetko ok. Ale necitim sa tak. Vas co bolelo ked ste sa liecila 4 mesiace ? Dakujem za odpoved
@katarinche dobry den, chcem sa vas spytat ako dlho ste sa dvali dokopy po opakovanom kyrete. Ja som tiez absolvovala 2 kyrety za tyzden a uz je to mesiac a pol a este stale sa necitim fit. Uz som mala aj menstruaciu ale boelti este su. Vy ste boli ako na tom ? Dakujem
@zitmi dobry vecer,ja som toto tiez absolvovala,sice este pred prvym syncekom, a za 4 mesiace som zostala tehotna.sice som bola rizikovka,lebo to bolo dost skoro,ale vsetko v poriadku a maly ma dnes 8 rokov. na kyrete som nebola dobrovolne,mala som zamlknuty potrat a potom som to este raz absolvovala teraz pred tretim syncekom,to som mala anembriomolu.zostala som tehotna hned dalsi mesiac a syncek ma 7 mesiacov
@zitmi tusim 3 tyzdne som bola doma. Tak po mesiaci to bolo uz relativne dobre. Presne si to uz nepamatam.
no ja som femibion brala už dávno predtým. A čakanie? Vôbec to neriešime. Chceme byť v pohode. Ak príde bábätko skôr, tak príde. Ak neskôr tak neskôr.
@deaneira no neviem. Ja mám problém so vstrebávaním tak preto.
Ahojte kočky, ja sa nejako neviem dočkať prvej MS po kyretáži. Už prešlo viac ako 30 dní a začínam byť nervózna, aj keď viem, že to nie je ešte tak veľa. =(
@pravdoluba no my sme to mali planovane, lebo som to chcela zmaknut tak zeskoncim RD so synom a nastupim na MD.. ja mam dost narocnu pracu z toho ma caka mesiac skolenie na 2ej strane SR takze vratit sa do prace na pol roka a zas ist na MD je dost od veci, ale kedze nam to nevyslo tak teraz neviem ako to poriesim
@zitmi no ja som mala bolesti rok a pol. trvaly nasledok kyretaze, preto sa v zahranici nerobia tak ako tu, ale sa caka na samovycistenie. ale to nasi gyndosi neriesia, ako bude zena na tom.
Ahojte žienky,
mám otázku. Som kvôli MA po kyretáži viac ako 5 týždňov. Nemala som po zákroku žiadne problémy, ale tak 4 dni dozadu brutálne bolesti (ako menštruačné) ale o dosť silnejšie ako som mávala, pričom mi skoro nezabrala ani tabl. proti bolesti. trvalo to noc a deň, teraz som zas v pohode. Myslela som, že je to prichádzajúca menštruácia-konečne- ale žiadne krvácanie nenastalo. Stretla sa s tým niektorá?
@pravoslava
@katarinche
@adamkohlusko
@zitmi
@rogiii
@deaneira
@map0007 Dievčatá, chcem sa Vás len opýtať, posielali Vám po zákroku vzorku na histológou? Ja som zažila kyret pred 3-ma dňami. Kam treba ísť po výsledky histológie - pošlú mi to domov, či do nemocnice kde mi robili zákrok? V tom šoku som sa zabudla opýtať. Ďakujem Vám za odpovede.
@denkaa1 Ahojky..áno..posiela sa vždy vzorka na histológiu a výsledky si treba ísť vziať cca za 14 dní tam kde ti robili kyretáž..
@denkaa1 no mne to poslali rovno k mojmu gyndovi, potom mi volal,ze vsetko je ok.obidvakrat to tak bolo . drzim palce,nech vsetko ok.
Ja som bola pred tyzdnom. O 14 dni ich poslu mojej gynekologicke. Dufam,ze bude vsetko ok.
@denkaa1 mne ich posielali k mojej gynekologičke. Boli tam na 10. deň po kyretáži.
@deaneira mojaaa, dlhšie som tu nebola a čo nevidím. Si tehu??? Teším sa a hlavne želám zdravé tehuľkovanie. 😘😍
@ivankalaco
@adamkohlusko
@deaneira
@map0007
@meissa
@pravdoluba Ďakujem za odpovede dievčatá, mne sestrička u gynekologa vravela, ze sa mam ozvat, az ked budem mat vysledky z histologie, takže k nim ich asi neposlu. Skusim jej este zavolat o 2 tyzdne, ci nahodou ich neposlali k nim, a ak nie, tak sa opytam v nemocnici. Ešte raz ďakujem za odpovede.
@pravdoluba dakujem nechcem to zakriknut este len 7tt v stvrtok mam kontrolu . Ani sme necakali tak skoro uz som si vybavila nastup do prace po RD a teraz som to stopla ale tesime sa len nech to dame do konca
@deaneira samozrejme, hlavne nech to má ten najkrajši koniec, ale veľmi sa teším s tebou 😘

veru nepochopim take zeny co idu len tak na potrat ☹ ak nechcu deti nech sa chrania.Ano kontronym sonom zistia ci je vsetko oki.Ja som tiez este pn,14 idem na kontrolu,dr.mi asi sptavy este ultrazvuk po M,ze ci vsetko oki.Vravela ze po kyretaxi aspon 3 cykli a mozme sa snazit.Verim Vam ze sa este necitite oki.Ja som bola uplne vycerpana.Nic som nevladala,ked som sa snaxila robit domace prace,hned zadychana,bolest podbruska.Cela ubolena ako krby ma niekto mlatil,nemohla a nemožem poriadne spat☹Teraz uz je to lepsie,ax na ten spanok a uzkost.