Ako dlho trvá liečba po kyretáži?
Bola som v 9.tyzdni druheho tehotenstva. Mam doma krasneho 11 rocneho syna
Ahojte baby som 5 dni po kyretazi potratila som v 12 tyzdni ...chcem sa spytat krvacala som velmi malo a dnes uz iba take hnede ale potom neskorsie som zas zacala krvacat nie silno ale zas taka cervena krv tak neviem ci to je zle alebo ani nie...v piatok mam ist na kontrolu tak mam pockat alebo ist skorej? Dakujem za odpoved
Ahojte baby 🙂 viem,ze je to individualne,ale kolko ste krvacali po kyrete a ako silno?
Ahoj macoo13 🙂 a dr. ti povedala ze je to ok krvacanie?lebo ja som bola na kontrolu v pondelok,dnes som 5 den po kyrete a povedala ze pokial to neprejde,tak ma da na infuzie :(
@macoo13 dakujem za rady.lebo uz som na nervy :( mam 6 tyzdnoveho krasneho chlapceka a v piatok ma museli cistit lebo som mala hrozne krvacanie,tak som sa zlakla ze pojdem zasa :( a este mi poradis?uz sa mi zda ze sa to upravuje,do konca sfarbuje do jemne cervena az hneda,mala si to tak aj ty?
@suesuue ja som mala tiež svetlo červené krvácanie a potom také hnedé špinenie... po alchemilkovom čaji to išli rýchlejšie - bolo toho viac... Tiež som sa bála čo a ako, ale na kontrole po prvej menstruacii bolo vsetko v poriadku, len nejaky slaby zapal, ale tazkosti som nemala ziadne, dostala som tabletky na 6 dni... presne 28 dní od zákroku som dostala menštruáciu, a teraz druhú po 24 dňoch
Ahojte..prosim vycistili niektoru zle a musela ist na druhe cistenie? Mna v pondelok cistili a dnes mi lekarka povedala ze mi tam ostalo nieco 18 mm ...ake mate skusenosti.dakujem
Ja som bola tiez na kyrete. Prve 2 dni silne krce - stahovanie maternice, aj dost silne krvacanie, ze som myslela ze mi tam nieco zostalo alebo mam zapal. Zacala som pit alchemilku a nastastie este v ten den bolesti ustali. Len krvacanie, slabsie ako pri Ms. spinila som cca 10 dni bez bolesti, a s alchemilk cajom - 3 vrecka na den. Teraz sa citim fit.😉
Ahojte, možno tu ani nepatrím, pretože som síce po kyretáži, ale tehotná som nebola žiaľ alebo našťastie. Ako čítam si tu o tom, za ako dlho by mala prísť menštruácia, ale dosť sa to odlišuje. Ja som 5 týždňov po zákroku a stále nič neprišlo. Neviem, či volať lekárke, lebo už som tam jak na bežiacom páse posledných 7 rokov a popravde som z toho už unavená. Máte tu niekto skúsenosť, že ste boli na zákroku, ale neboli ste tehotné?
@zuzichna mna to len caka dnes sa dozviem detaily
Cystu mam uz prasknutu 🙂 mne sa tam tvori z hormonalnych vykyvov a praskne vzdy sama... volala som dnes, tak vraj niektoré ženy sa im sliznica tvori dlhšie, potom to dlhšie trvá, kým prídu.. ak neprídu do pondelka, tak mam zavolať a objednať sa... @loginexistuje operácia je v pohode, akurát mne nezabral oblbovák, čiže som stihla byť protivná na sále 🙂 a vadilo mi, že mi medzi nohy pozeralo od upratovačky po pacientky na izbe.. inak zákrok v poho, ja som o tri dni šla do práce po víkende, robili ma v piatok
Ahojte, som 5den po po porode a cisteni. Musela som porodit v 22tt mrtve babo a este ma museli aj vycistit lebo som neporodila celu placentu. To bolo v nedelu. Odvtedy slabo krvacam az stredne a mam trochu slabe az stredne silne bolesti. Hned v nedelu mi nasadili antibiotika, ktore stale beriem. Chcem sa spytat, ako to je s krvacanim kolko po kyrete je normalne krvácať? A mozem pit alchemilku ale zensky caj? Je tu niektora s podobnou skusenostou? Este musim brat aj lieky na zastavenie laktacie. Z nemocnice ma pustili v utorok, na kontrolu k svojmu gyn idem az buduci piatok. Budem rada ak sa mi niekto ozve s podobnou skusenostou.
Ahojte, neviete mi niekto poradiť kedy môžem začať pracovať po kyrete(mala som missed ab.)? Mám dosť namáhavu prácu, dvíham ťažké predmety
Ahojte som tiez po potrate uz 4 roky a nejak sa mi nedari otehotniet
@luccy87 a čo nato hovorí tvoj dr.? zvolil nejaké vyšetrenie alebo niečo? ja som bola na kyret 17januara a presne po 4 týždňoch som dosla prvú ms. na kontrolnom sone vsak videla dr ešte nejaku krvnú zrazeninu a nevedela či je to ešte z čistenia alebo z ms. Tak v pondelok idem na krv do CAR a uvidime mali by byt aj vysledky histologie. Povedala, že mame ešte počkať jeden cyklus a možme sa začať ynova snažiť 🙂

baby, prosím Vás, dnes som týždeň a deň po zákroku, čiže 8 deň a stále slabučko krvácam, už to bolo iba hnedé špinenie, od včera zase svetlá krv, ale je to slabé... Prosím Vás do kedy je krvácanie normálne? Nič ma nebolí... Všade čítam niečo iné, lekári o tom nevraveli nič a tiež sa všade inak vyjadria, všetko je individuálne... Len či ste to mali tiež, lebo niektorá krvácala 3 dni, niektorá 10, vôbec... A čítala som od jednej baby, že po 5 dňoch krvácania vraj niečo nie je v poriadku (podľa jej skúsenosti)... Ďakujem vopred za odpovede 🙂