icon

Ako dlho trvá liečba po kyretáži?

odrik
7. máj 2011

Bola som v 9.tyzdni druheho tehotenstva. Mam doma krasneho 11 rocneho syna

Strana
z16
zuzulik8883
25. máj 2018

tak mne sa dnes dostavila MS.... alebo skorej mini potrat.... 5 dni po meškaní s bolesťami krížov a brucha a stavom na odpadnutie... pričom mám MS ako hodinky presné každé 4 týždne v pondelky ráno.... takže zas veľké sklamanie...

martinade
Autor odpoveď zmazal
zuzulik8883
23. júl 2018

Ahojte žienky, tak ja mám novinku, dnes som zistila, že opäť čakáme bábo, sú tam dve silno výrazné paličky na teste a ja som z toho dosť v šoku, po februárovom kyrete som mala ešte jeden minipotrat keď sa mi neuchytil plod a vyplavilo sa oplodnené vajíčko týždeň meškajúcou menštruáciou a teraz sa pozerám na tie dve paličky a veľmi sa teším a zároveň šialene bojím, sú to také zmiešané pocity, že sa to nedá opísať. Hneď zajtra bežím na gyndu nech viem na čom som.

suesuue
23. júl 2018

@zuzulik8883 drzim palce nech vsetko dobre dopadne 🙂

martinade
Autor odpoveď zmazal
zuzulik8883
25. júl 2018

Tak som bola včera ráno u lekára, a je to 4 tt .... do druhého bezpečného trimestra budem ako na ihlách nech je všetko v poriadku.

lila56
3. nov 2018

@lea1333 ahojvies mi poradit?

tereziab
3. jan 2019

Môže mi niekto pomôcť? Bola som na kyrete 31.12.2018 teda na Silvestra a od zákroku som 3 deň krvácanie nemám žiadne krvacala som len po zákroku potom zo mňa spadla akási krvavá zrazenina a nakoniec len ružový vytok takže este v ten deň po zákroku na večer som už vôbec nespinila ani tieto 3 dni nemám ani bolesti pod brušku len čo má trapy mam silné návaly tepla po celom tele ale horecku nemám cítim sa malatna a unavená a tiež mam akosi zhoršené dychanie a pichá ma v prsiach aj celý deň je to normálne po zákroku mala ste to niektorá???

tereziab
3. jan 2019

Môže mi niekto pomôcť? Bola som na kyrete 31.12.2018 teda na Silvestra a od zákroku som 3 deň krvácanie nemám žiadne krvacala som len po zákroku potom zo mňa spadla akási krvavá zrazenina a nakoniec len ružový vytok takže este v ten deň po zákroku na večer som už vôbec nespinila ani tieto 3 dni nemám ani bolesti pod brušku len čo má trapy mam silné návaly tepla po celom tele ale horecku nemám cítim sa malatna a unavená a tiež mam akosi zhoršené dychanie a pichá ma v prsiach aj celý deň je to normálne po zákroku mala ste to niektorá??

selenka7
3. jan 2019

@tereziab volala by som dr. kvoli pichaniu na hrudi a zhorsenemu dychaniu. S najvacsou pravdepodobnostou to asi bude psychika, mozno teraz nahle hormonalne zmeny, ale aj kyret je operacia a existuje aj ked male riziko krvnych zrazenin a embolie. Najma ak ma zena skusenost s viacerymi potratmi a napr. hematologom potvrdene trombofilne mutacie. Skus si davat preventivne 1/4 acylpirinu denne (to je zhruba tolko kyseliny acetylsalicylovej ako obsahuje anopyrin, ktory sa dava ako prevencia zrazenin pri trombofilnych stavoch dlhodobo. Ani celou tabletkou nic nepokazis, teda pokial nie si alergicka na acylpyrin.

peta406
2. júl 2021

Zdravím vás žienky. 30.6. Som podstupila kyretaz u obvodného gyn. som sa hlásila včera. Väčšina z vás píše že ide na kontrolu k doktorovi o 2tyzdne.Mna objednal až na 28.7.nie je to pozde po kyretazi?

carmen17k
Autor odpoveď zmazal
natusicek28
16. aug 2023

@peta406 nebolo to teda neskoro ? Ja mám tiež napísané kontrola o 2 týždeň.. a gyn povedal že mám prísť až po menzese...... Čo môže byť 4 aj viac tyzdnov...

Strana
z16