Ako dlho trvá liečba po kyretáži?
Bola som v 9.tyzdni druheho tehotenstva. Mam doma krasneho 11 rocneho syna
Ahojte, som dva dni po kyretazi, MA v 8tt, chcem sa vas opytat, mali ste aj vy take problemy s naduvanim a so stolicou, zakazdym ked to na mna pride, mam strasneee bolesti tam dole a tlaky. Viem, ze je to tam vsetko prepojene, ale aj tak mam obavy, ze co sa to tam moze diat. Nemate niektora skusenosti?? Na nete som nic nenasla :(, vdaka.
:( tak to ja čakám na prvu, ale kedze sa prvá kyretáz nepodarila, tak som za tyzden absolvovala druhu.. Teraz čakám do pondelka, ci sa nieco zmení. kedze mám v maternici hematom. Po druhej kyretázi som už týždeň.. Takze ja mam sedemnedelie.. uvidíme..
ahojte,aj ja som bola na kyretáži 24.2....kedy by mi mala prísť mrcha???lebo v pondelok boli 4 týždne a ešte stále nič???koľko treba počkať???
Stanka v 14tt, aj cajik pijem, ale neviem..
mali sme zly vysledok odberu choriovych klkov. Najprv nám vysiel zle prvotrimestralny screening, a tak nas poslali na genetiku a dalej na odber placenty /chor.klk/. Potvrdili nám down. Takze sme sa mali rozhodnut.
Pri odbere mi este Dr. povedal, ze je tam aj problem so srdieckom.
ahojte,aj ja som bola na kyretáži 24.2....kedy by mi mala prísť mrcha???lebo v pondelok boli 4 týždne a ešte stále nič???koľko treba počkať??? prosím vás poraďte

ahojte. Aj ja som mala mat babatko tiez v auguste 2014. V piatok som isla na prve sono 12 tt , nakolko zijem v Anglicku a tu robia prve sono len vtedy. S velkym ocakavanim som sa tesila ,ze konecne budem mat prve foto môjho babatka. A namiesto toho som zo sona odchadzala s placom nakolko mi pani povedala ze srdiecko nebije a ze je plod vyvinuty na 8 a pol tyzdna. Zhoda nahod som zacala krvacat uz vtedy v nemocnici, dovtedy som nemala ziadne problemi. Som den po vycisteni (kyretazi ). Nemocnicu len vychvalujem,uplne super vsetko. Nic ma neboli, aj spinit som len vcera spinila, dnes uz skoro vobec . Nastastie som aj psychicky na tom dobre, a doktorka povedala ze len prvu mrchu musim pockat a mozeme sa dalej snazit 😉