icon

Ako dlho trvá liečba po kyretáži?

odrik
7. máj 2011

Bola som v 9.tyzdni druheho tehotenstva. Mam doma krasneho 11 rocneho syna

marsika1989
12. feb 2014

ahojte. Aj ja som mala mat babatko tiez v auguste 2014. V piatok som isla na prve sono 12 tt , nakolko zijem v Anglicku a tu robia prve sono len vtedy. S velkym ocakavanim som sa tesila ,ze konecne budem mat prve foto môjho babatka. A namiesto toho som zo sona odchadzala s placom nakolko mi pani povedala ze srdiecko nebije a ze je plod vyvinuty na 8 a pol tyzdna. Zhoda nahod som zacala krvacat uz vtedy v nemocnici, dovtedy som nemala ziadne problemi. Som den po vycisteni (kyretazi ). Nemocnicu len vychvalujem,uplne super vsetko. Nic ma neboli, aj spinit som len vcera spinila, dnes uz skoro vobec . Nastastie som aj psychicky na tom dobre, a doktorka povedala ze len prvu mrchu musim pockat a mozeme sa dalej snazit 😉

tinus8
22. feb 2014

Ahojte, som dva dni po kyretazi, MA v 8tt, chcem sa vas opytat, mali ste aj vy take problemy s naduvanim a so stolicou, zakazdym ked to na mna pride, mam strasneee bolesti tam dole a tlaky. Viem, ze je to tam vsetko prepojene, ale aj tak mam obavy, ze co sa to tam moze diat. Nemate niektora skusenosti?? Na nete som nic nenasla :(, vdaka.

satanka1
22. feb 2014

@tinus8 je mi luto,co sa ti stalo.mam to za sebou aj ja.
K tym tlakom a bolesti sa vyjadrit neviem...nemala som to.boli to vzdy len na wc?

tinus8
22. feb 2014

@satanka1 aj mimo wc, ale mam pocit, ze to suvisi s travenim a dost ma boli hlava, neviem ci mam robit paniku alebo je to len normalny priebeh

satanka1
22. feb 2014

@tinus8 myslíš ako nejaká črevná viróza? ak by to neprešlo zbehni na gyndu radšej

tinus8
22. feb 2014

@satanka1 nie je to viroza uz som bola u lekara, zacinajuci zapal maternice a plus mi z maternice neodisla zrazena krv, tak som dostala inj na to aby som krvacala, snad to bude uz lepsie...

satanka1
22. feb 2014

@tinus8 dobre,ze si s tym isla.zachvilku to bude ok.drzim palce,nech sa fyzicky a hlavne psychicky po MA rychlo zotavis

lalida
27. mar 2014

@satanka1 ahoj, ani som nevedela, ze si si tym tiez presla... uz sa snazite? Ja som zatial iba dva tyzdne po kyrete, ale mam nejake komplikacie, tak zial stale cakam..

satanka1
27. mar 2014

@lalida po druhej mrche sme začali ,ale nepodarilo sa..dnes som dostala tretiu mrchu ☹

lalida
27. mar 2014

:( tak to ja čakám na prvu, ale kedze sa prvá kyretáz nepodarila, tak som za tyzden absolvovala druhu.. Teraz čakám do pondelka, ci sa nieco zmení. kedze mám v maternici hematom. Po druhej kyretázi som už týždeň.. Takze ja mam sedemnedelie.. uvidíme..

satanka1
27. mar 2014

@lalida no nezávidím...mne to chvalabohu dobre urobili...nasaď si čaj z alchemilky..veľmi dobre pôsobí na hojenie maternice
v ktorom týždni si bola?

23petka
27. mar 2014

ahojte,aj ja som bola na kyretáži 24.2....kedy by mi mala prísť mrcha???lebo v pondelok boli 4 týždne a ešte stále nič???koľko treba počkať???

lalida
27. mar 2014

Stanka v 14tt, aj cajik pijem, ale neviem..

satanka1
27. mar 2014

@lalida fúha...no to už je dosť...čo sa stalo?

lalida
27. mar 2014

mali sme zly vysledok odberu choriovych klkov. Najprv nám vysiel zle prvotrimestralny screening, a tak nas poslali na genetiku a dalej na odber placenty /chor.klk/. Potvrdili nám down. Takze sme sa mali rozhodnut.
Pri odbere mi este Dr. povedal, ze je tam aj problem so srdieckom.

satanka1
27. mar 2014

@lalida ☹((

lalida
27. mar 2014

@satanka1 uz je lepsie.. teraz len chcem, aby sa vsetko urovnalo, a uz nic nebolo naviac v maternici 😒

satanka1
27. mar 2014

@lalida je mi to ľúto,ja som mala MA v 9 tt a bolo to veľmi ťažké obdobie..dúfam,že to už nikdy nezažijem

23petka
27. mar 2014

ahojte,aj ja som bola na kyretáži 24.2....kedy by mi mala prísť mrcha???lebo v pondelok boli 4 týždne a ešte stále nič???koľko treba počkať??? prosím vás poraďte

lalida
27. mar 2014

@satanka1 viem o com hovoris.. a je pravda, ze by som nikomu nepriala. Rozhodnut sa, a pritom to urobit vobec nechces.. ale drzim palce, aby sa čoskoro podarilo.. 😉

@23petka mne v nemocnici vraveli, ze to moze byt 4, alebo i 6 tyzdnov..

23petka
27. mar 2014

@lalida dakujem...no som zvedavá

satanka1
27. mar 2014

@23petka mne prišla na 36.deň a druhá na 25.deň a tretia práve dnes na 27.deň...druhá bola najsilnejšia

23petka
27. mar 2014

@satanka1 až 3x???to je mi ľúto...to musí byť strašné

satanka1
27. mar 2014

@23petka nie..1x som mala MA...to som ti napísala,kedy prišla prvá mrcha po kyrete,druhá a tretia..úplne ti to rozhádže cyklus...asi som to zle napísala

23petka
27. mar 2014

@satanka1 ahááá, ja som to asi zle pochopila...takže ešte môžem čakať, som 31.deň

satanka1
27. mar 2014

@23petka jasné..to si ešte v pohode..

23petka
27. mar 2014

@satanka1 tak už aby prišla aby sme sa mohli opäť začať snažiť 🙂

satanka1
27. mar 2014

@23petka chcete hneď po prvej?

lalida
27. mar 2014

@satanka1 a vy sa uz snazite? my chceme pockat aspon tie tri..

satanka1
27. mar 2014

@lalida už som ti hore na to odpovedala 🙂 po druhej mrche sme začali...ale nepodarilo sa a dnes som dostala 3.mrchu....snáď v tomto cykle to vyjde