Ako dlho trvá liečba po kyretáži?
Bola som v 9.tyzdni druheho tehotenstva. Mam doma krasneho 11 rocneho syna
@guga79
ja mam chalana, ten bude mat 9, potom slecnu co bude mat v zime 6 a maleho cvrcka 2 a pol rocneho
@guga79
ja som to zistila minuly tyzden v pondelok, povedal, ze som v osmom tt ale vyzera to ze sa to zastavilo tak v 5tt,lale uplne sama zo seba nechapem, ako som to s bozou pomocou s pokojom a pokorou prijala, som z toho smutna, sem tam plac na krajicku, ale som v pohode, ani sa mi inak neda pri troch detoch, ktore mi vydatne pomahaju aby som nemala cas byt smutna.
Tiez ma potesilo, ze som tu nasla niekoho s velmi podobnym osudom
@martina1112 a tretí cvrček je chlapček? 😅 A prvé tri tehotenstvá si mala v poriadku? Aj my to chceme ešte skúsiť, no počkáme tie tri mesiace...... a snáď už bude všetko o.k.
jasne aj mi urcite tie tri mesiace, dufam ze koli tej stitnej to nebude musiet byt dlhsie, ano treti je Tomasko, a prvy Marek a Lenka. Ozaj nevies kolko nemozme po zakroku napriklad bicyklovat, my sme totiz cela rodina vasnivi cyklisti, tak som pozerala na nete ale nazory sa roznia, ze kolko cakat so sportom. A plavanie nic moc asi az do konca prazdnin sa s deckami neokupem
@guga79
zabudla som kliknut pod teba
@martina1112 my sme sa to dozvedeli v stredu...... mala som ísť na sono v 12tt, kedy sa robí to presvietenie šije a tie merania....celá rodina sme boli vo vnútri......a bohužiaľ teda p. doktor povedal, že bábätku nevidí akciu a že už nenarástlo......podľa PM som bola 11+3 a dieťatko sa zastavilo na 9+2 ☹ veľmi sme plakali, hlavne náš najstarší syn, ten to niesol veľmi ťažko......ale už je dobre. Už vedia, že máme anjelika v nebíčku......najhoršie je to oznámiť ostatným, ktorí už vedeli, že sme tehu...... 😕 A ako si písala, v deň zákroku som bola zmierená a pokojná, prijala som všetko, čo sa okolo mňa dialo.......a veľmi mi pomáha viera, verím, že Pán bol pri mne a pomáha mi, nám všetkým toto niesť, inak by sme sa asi zbláznili. A je dobré, aj keď to bude znieť asi čudne, že to nebolo prvé tehotenstvo..... že už máme doma deti.
@martina1112 no žiadna fyzická záťaž, aby si sa nerozkrvácala zbytočne..... sa treba správať ako v šestonedelí...... 😝 veru, žiadne kúpanie 😕
Inak ja som Zuzana, vidím, že máš meno v nicku, si Martinka? Nevadí, že Ti hneď tykám?
@guga79
jasne ze nie, ano martina
@guga79
este jedna zhoda aj ja som 1979 rocnik 🙂
@martina1112 jééééj to je sila 😝 Teším sa, že sme sa takto našli, i keď nie v najveselšej chvíli......ale aspoň vieme, čo prežívame..... a čo nás čaká...... a dúfam, že nám potom spoločné snažilkovanie vyjde 😀
Začala som piť ženský čaj, aj alchemilkový....... piješ alebo papáš niečo "špeciálne"?
@guga79
hm to si viem predstavit ten sok co ste tam zazili, neboj este bude dobre
@guga79
tak toto mi uz ani neuveris, prave si ho miesam lyzikou, tu vedla pc
@martina1112
ale uz ma decka vyhadzuju od pc, chcu sem ist na chvilu a ja idem pochystat nejake veci , chceme ist miesto obeda poobede opekat niekde do lesa, tak sa ozvem potom neskor vecer, ked bude klud. ahoj zatial, peknu nedelu
@martina1112 aj tebe Martinka, užite si to......a teším sa na večer....... len opečte seba v tom teple 😀
*neopečte 😀
@guga79 ano nase prve, mooc sme sa tesili ze sa nam hned po svadbe podarilo, v podstate sa nam zadarilo na druhy sup .. takze si viete predstavit, ze radost obrovska, vsetko ide ako ma a potom podpasovka :( v nemocnici mi tiez potiekli slzicky ked som lezala na predoperacke a pocula vsade naokolo tie placuce babatka a videla same tehulky ako sa tam gulaju po oddeleni :( No ako som hovorila ideme dalej, proste asi to tak malo byt a bude uz len dobre teraz, vsetko sa deje z nejakeho dovodu, neskutocne zla skusenost a kto to nezazil nepochopi, ale uz si to viac nepripustame 🙂
...mňa dneska premáha nejaký smútok...... ☹ som bola s deťmi v meste, a samé tehulky a kočíky...och.....
@guga79
ahooj , hned by som si isla s tebou pisat, ale akurat sme prisli s detmi z vonku, mam tu uvarenu cviklu co musim pozavarat a este idem varit cinu na zajtra, ak tu este budes, tak potom si urcite napiseme, ale prv ako o 22.30 to nevidim ruzovo a to tu mam este par marhul, ale na tie sa asi uz vykaslem dnes
@martina1112 jasné, ozvi sa, keď budeš môcť.... budem rada..... 😉
ahoj, ty uz asi spis ze?
@guga79
ja som bola dnes rano u obvodnej, vydupat si ten odber krvi na stitnu, tak som tam stravila 2 a pol hodky, ale zajtra rano idem na krv, a poslala ma aj na sono struny. Tak uvidime, ale nemala by som dobry pocit, keby som to nechala len tak. Inak bola hrozne mila, bola som u nej prvy krat, a povedala nech okrem kyseliny listovej beriem aspon tri mesiace aj zinok a selen. Tak skusim najst nejaku kombinaciu vsetkych troch.
@m2mysha áno, presne, ako píšeš, chvíľku sa cítim dobre, fungujem o.k. a potom zrazu také nával myšlienok, že čo bolo už nie je..... a slzy a plač.....potom sa mi uľaví.....toto asi ešte bude dlhšie trvať.....ale myslím si, že je dobré si to odsmútiť....dušička sa dlhšie hojí ako telo........
@martina1112 ja som si včera kúpila Stress ease od Jamieson, Dr. Bukovský to odporúča na únavu, vyčerpanie a proti stresové....... a kopec iných vecí....
http://www.adcc.sk/web/potravinove-doplnky/deta...
a na spanie Persen sa tuším volá, lebo nemôžem v noci spávať....... 😝
@guga79
hm ja chodim spat az po polnoci a potom spim ako drevo, ja s tymto chvlabohu problem nemam, ja mam problem skor rano, ze musim vstavat 🙂
@martina1112 ja mám problém večer, že mi víri kopec myšlienok v hlave a neviem zaspať...... 😒
@martina1112 dr. Ti poradila priamo nejaký prípravok? či len túto kombináciu?
Ahojte mne dr odporucila alchemilku + femibion 800 a pyridoxin 1x denne mate s tym niekto skusenosti? MA som mala 26.6 a 26.7 presne mi prisla prva mrcha silnaaaa dik
@lavender84 ahoj, zatiaľ som u dr. nebola, idem 3.8., ale pijem ženský a alchemilkový čaj...... ten pyridoxin je na čo dobrý? To ti predpísala?

ahoj, jasne ze budeme. Ja som ale uz od januara behala po doktoroch, lebo som mala nejaku reaktivnu uzlinu v podpazusi zistenu nahodne pri sone, tak dr povedala nech vylucim boreliozu, toxoplazmozu alebo nejake zapaly, vsetko dopadlo negativne ale stale ostala ta uzlina. Moj vseobecny to vobec nebol ochotny riesit, ani mi neporadil co dalej, vyzeral ze ho len otravujem, tak som sa nastvala a uz som prelozena inam. Len ja som stale mala podozrenie na stitnu zlazu a on ani na gynde mi nechceli zobrat krv, ze na co, aj teraz mi povedal dr, ze po jednom potrate sa to este neriesi , az potom, ale tentoraz sa uz nedam, hned v utorok idem k novej dr a budem trvat na tom odbere na stitnu zlazu, lebo viem ake su terminy na objednanie u endokrinologa, tak nech nenatahujem cas, ak je problem, nech sa mi to uz riesi