Ako oznámiť manželovi smutnú správu o strate bábätka?
Ahojte, po troch pozitívnych testoch som bola včera s manželom u doktorky na prvom vyšetrení a bohužiaľ mi oznámila, že plod tam je ale nebije mu srdiečko. Pri vyšetrení som špinila a povedala mi že tam mám hematóm a že mám ísť na kyretáž. Manžel sedel v čakárni a on sa moc z toho tehotenstva tešil, a ja som nevedela ako mu to povedať, zverila som sa s tým doktorke, skoro som odpadla ako mi prišlo zle :( a doktorka mi povedala že nech sa hlavne ukludním a poviem mu to neskôr keď sa dám dokopy. Neviem ako mu to povedať, včera som sa na to nezmohla, celý deň len plačem a keď som s ním pomáha mi že on o tom nevie a musím sa ovládať. Len teraz neviem ako mu to povedať, on sa tak tešil na bábo, ja som moc nadšená nebola. Bojím sa že sa naštve, že som mu klamala. Ja by som najradšej absolvovala tú kyretáž a povedala mu to až potom, lebo ledva to zvládam sama a neviem si predstaviť keď ešte aj on bude v depke doma, tak sa zbláznim. Viem že to je hrozné a raz mu to povedať musím, ale mne proste strašne zdvihne náladu keď prídem z práce že on je v pohode, a nemusím to s ním riešiť. Poraďte, možno niekto má niečo podobné z sebou. Ďakujem.
Aj môj sa tesil a keď som začala krvácať a šla do nemocnice šiel so mnou a bol mi oporou, este ma uklidnoval ze to bude v poriadku aj keď som pri druhom potrate vedela ze nie. Plakali sme potom obaja. Ale príroda to pre niečo spravila.
@zmatka008 pockaj co povie druhy doktor a potom povedz. Mne to tiez pride zvlastne ze tak skoro doktorka povedala, ale ked sa vyjadria dvaja tak to bude istejsie. Aj manzelovi mozes tak povedat, ze si si chcela byt ista pred tym ako mu to oznamis...
Ako si dopadla?

Nechapem ako mozes v niecom pre vztah tak zasadnom, ako je tehotenstvo, partnerovi klamat. Nechapem. Normalne som nasrata zanho.