Ako prebieha spontánny potrat?
Ake su najcastejsie priciny spontannych potratov v rannom stadiu tehotenstva? Ako to prebieha?
@krissmac
@pininka baby zvysilo sa mi zas...maternica cista...som vycistena..vsetko ok podla uktrazvuku..lekarka len kukala.zas mi brali krv...no s polovickou sme sa uz dva krat aj tak milovali jaaa to nevydrzim...no chce ma ze mozno poslat na vycistenie...len sama povedala co si stym pomozem ked tam nic nevidi...ze mozno dajaky milimetrik ostal vo mne co ultrazvuk nevidi..nechape sama....taaakkk som zvedava zas zajtra......a ze ti nemerali hcg zaujimave...vsak na zaklade toho sa vie ze je vsetko ok....som mimo😲
@mimiqa ahoj moja, prepac, ze az teraz 🙂 nechce sa mi to cele rozpisovat... len tolko, ze lekari na SK (cest vynimkam) su totalne neschopni, nezodpovedni a neprofesionalni. Vies preco to tvrdim? Pretoze po "jednoznacnom potrate" nam predvcerom na pohotovosti povedali, ze som v 20tt a cakame druheho synceka 🙂 brusko mam malinke ako aj pri prvom, cize to bol obrovsky sok pre nas.. citila som sa stale tehotne, ale ani vo sne by mi nenapadlo, ze moje tehotenstvo pokracuje 🙂 teraz nas caka vela vysetreni, ci je malinky zdravy a ach.. neviem co povedat..
A k tomu, co zo mna vtedy vypadlo sa nijak nevyjadrili.. vraj to nevedia s urcitostou povedat, vraj to mohlol byt dalsi plod
@krissmac ahoj, ja som mala cez víkend silne krvácanie a tiež zo mňa niečo vypadlo. Som 7+3tt a embryjko stále žije s bijucim srdiečkom. Lekári nevedia že čo to bolo..? Mala som dosť vysoké HCG..tiež ma napadol druhý plod alebo hematom? Neviem mám v tomto zmätok a ešte stále spinim.
@sussah ja som to mala zhruba takisto.. avsak krvacala som necelych 24h 🙂 ani mne nevedeli povedat, ale ja som bola uz vo vyssom tyzdni tehotenstva a podla rozmerov mi to vychadzalo na plod.. zaujimave, ze sme prezili to iste 🙂 som si myslela, ze taketo nieco sa nestava len tak casto.. kazdopadne, hlavne je, ze su babatka zdrave 🙂
@krissmac vieš čo ozvalo sa mi už viacej dievčat z MK, že zazili to isté...Niektoré stastne pokračujú v tehu a niektore žiaľ nie...ja však stále spinim, možno mi vadia čipky utrogestan. Od dnes asi začnem brať cez ústa ako mi lekárka poradila. Len jedno nechápem akoze tam tvoje embryjko vôbec nevideli a potom zrazu áno..?
@sussah tiez mi to je cele zvlastne.. nevideli, skratka uznali, ze sa jednalo o spontanny potrat .. a zrazu sa mi zacalo brusko zvacsovat, mlieko tvorit a my ze co je?! No a na pohotovosti sa doktor chytal za hlavu, ze co za lekarov ma vysetrovalo, ze mam vyse 10 000 HCG a som jednoznacne vo vyssom stadiu tehotenstva, cize 19-20tt a malinky ma uz cez 400g..
@krissmac neskutocne to je, priroda je ozaj zazracna. Dufam ze sa maly narodi zdravy a krasny. Poznam osobne taky pripad,ze pani isla na potrat a nakoniec sa jej tiez zacalo zvacsovat brucho a zistili ze cakala dvojicky a potratilo sa len jedno. To druhe to prezilo,nie vsak bez nasledkov,ale to je uz iny pripad. Dnes je to stastna zena.
Ahoj baby som v 5+5 tt a krvacala som jasnu krv ale len ket somsa utrela a utekala som na pohotovost 2 krat a .dr pivedal ze to moze bit v norme ze to sa stava v rannom stadiu tehotestva a urobil mi tt. Tes a dnes ta krv je oco slabsia farba ale prestalo to a teras mam zase take slabe krvacanie ale ne vela farbi len ket sa utriem tuje test co mi robol .dr ten bieli a ta ticinkova ja som robila uš nepametam si kedi tak sa bijim ze možno toke potrat a na sono idev pondelok ja som v gb
@terzka123 ja som sa v noci zobudila v kaluži krvi a keď som išla na wecku tak som to nevedela zastaviť až zo mňa vyšla krvná zrazenina..bolo to o tretej ráno...a vedela som že už je po všetko...ešte som aj volala v noci lekárovi...povedal že vyzerá to na potrat...ráno som išla vyrevana do nemocnice a lekár hovorí, že čo chcem veď tehotenstvo sa javí ako vitálne a embryjko sa má v poriadku...potom som asi dva týždne spinila-menej krvácala...dali mi lieky proti krvácaniu a potom to prešlo...veľa som doma ležala a oddychovala ...PN, dovolenka, home Office...
@sussah ja som mala 2 dni take slabsie krvacanie len ket sosma utrela ana vluski nic nebolo a dnes len take ruzovkaste tieš ket sa utriem ta toalletni papir velmi malo aj ket idem cikať tak v teďi sa pi spuštia tieš ale velmi malo ale uš neje ze silna krv takze musim počkat na sono nic mi neostava

@krissmac aaa zas mi volala doktorka hcg nekleslo idem na ultrazvuk zajtra...som dajaky cudny pripad