Ako prekonať pocity z umelého prerušenia tehotenstva zo zdravotných dôvodov?
Ahoj už som 3 týždne po umelom prerušení zo zdravotných dôvodov stále nato myslím a je mi ťažko s toho sú tu nejaké baby čo prekonali to isté ?ako sa vám darilo sa s toho dostať ?
@tamaraaa ahoj,mozem vediet ako na tom teraz drobec je?
Nebola si nahodou v myslave na ultrazvuku? Lebo teraz,ked som si precitala,ze ti babo operovali tak daleko,tak som si spomenula,ze ked som mala ist na ultrazvuk ja,uz neviem,na ktoru som bola objednana,tak mi prisla smska,ze mi presuvaju cas na neskor. A ked som tam potom prisla,tak sa mi doktor ospravedlnoval,ze riesil surny pripad, ze mamicka ma nejaky problem,ze musi ist s malym v brusku na operaciu niekde daleko a poistovna nechcela uvolnit hned peniaze. Viac nepovedal,lekarske tajomstvo,len ma napadlo ci si to nebola nahodou ty.
Dufam,ze je s drobcom vsetko v poriadku 🙂
@jana005 ahoj, nooo ak si bola v myslave v maji tak som to ja ak v auguste tak nie ja 🙂 uz sme dve kocky s dvoma chlapcuratkami ktore to uspesne absolvovali. Moj pampusik ma uz skoro 5 mesiacov , prisiel skor, v 34tt, ale vsetko fajn, bolo to ocakavane. Co sa tyka razstepu a jeho moznych nasledkov tak absolutne vsetko co bolo a mohlo byt sa vytratilo a vratilo do normalu este v maternici....cize po razstepe ani chyru ani slichu🙂👍 no a jemu sa vyvinula aj PEC co su vtocene chodidla, tak toto sa nedako uz nijak.zvratit ale chodime do viedne, mali sme tri mesiace sadricky potom operacia achilovky a uz mame len specialne dlahy a nozicky su fajn. Takze mame sa super, tesime sa zo synceka a prvykrat v zivote sklanam poklonu pred zazrakom mediciny...a dr Juhas nuber One....aj ako doktor aj ako clovek. Moj malinky mu vdaci za zivot....za plnohodnotny zivot. Je to neuveritelne proste🙂
@fidka79 tak ja sa necitim ako vyvoleny clovek🙂, po dlhom narocnom boji tu starostlivost preplatila poistovna ak sa na toto pytas....akurat letenky sme si zaplatili co tiez nebolo malo ale v dnesnej dobe sa uz da pohrat s kombinaciou letou atd, zadlzili sme sa trosku to je pravda ale inej cesty proste nebolo🙂
@jana005 ano🙂 ved poistovna sa vyjadrila definitivne az 24 a 26 ma operovali....to sme uz boli na ceste hehe, adrenalin do poslednej minuty no. Len vdaka Dr Juhasovi to vyslo......a on sa teda na tom fakt namakal, ved kopu pacientok musel popresuvat a potom nic nestihal az do teraz....neskutocne nam pomohol, proste top doktor na SK, nez neho by mojho bubacika veru nebolo👶 a dakujem ze sa s nami tesis🙂
@tamaraaa dakujem veeelmi pekne😊nic ine si nezelam...mam obavy z porodu,ale verim,ze Boh bude stat pri nas a vsetko bude ok.Len on ma nad tym vsetkym moc...a zdravie je najdolezitejsie....na nicom inom nezalezi....ostatne vsetko mame...nedine priania pre mna a pre moju rodinu je zdravie😊drzte sa😊a inak malokto by podstupil to co vy....pre tak krehke stvorenie ako je dietatko....o to viac obdivujem a vdaka Bohu,ze Vam dodal odvahu a silu...to co ste pre svoje dietatko spravili je nesmierne velke😊
@kika691 ano je to Pan doktor a Pan clovek, tesim sa ze aj Ty mas zdravu krasnu princeznicku. Mas pravdu zistila som co je to strach...prvy krat v zivote som mala ticho.a tmu ked som sa chcela spravne rozhodnut...proste nic....on mi pomohol jeho uzasnym pristupom a teraz mam zazracne babanko🙂 krasnse sviatky vam prajem

@tamaraaa vďaka moja😘