Ako presvedčiť muža na druhé bábo?
Čo by ste robili vy na mojom mieste . Ja by som chcela ešte jedno po dlhšej dobe ..vekovo akurát stíham :/ len môj nechce. .a ešte aj rype do mňa že mám tučné brucho aby som schudla ..a ja myslím na iné 🙊ja a mám pocit že som nedopriala dieťaťu súrodenca .. výčitky mám s toho ..(ale asi to tak malo byť ..)dlhoročné užívanie tabletiek 😾už som ich vysadila a hotovo !
@esther03 u odbornika inak bol..z ineho dovodu ale sam nakoniec prebral aj tuto stranku u nej... samozrejme, skonstatovala, ze ma zvysenu mieru paranoie a pochybnosti a tak, ale nakoniec on povedal, ze vidis mamka, este som vlastne aj "clovek s istou diagnozou" a ty chces s takym dasiie dieta? 🙂
@m.i.r.i jedno sedenie je strasne malo na riesenie problemu. Najskor presvedc muza na riesenie tohoto problemu, lebo casom sa to moze zhorsovat. Na vetu a ty chces s takym dalsie dieta by som reagovala, ze hej. A viac nerozoberala. Kazdopadne, iba vysvetlovat svoje argumenty preco ano je ako hrach na stenu kym nevyriesis podstatu problemu.
Toto sa naozaj zle riesi... ako citam diskusiu, ked je jeden kategoricky za ano a druhy za kategoricky nie, potom je to slepa ulica. Jeden by chcel dieta a na smrtelnej posteli by lutoval ze nemal, druhy ho nechce a na smrtelnej posteli by lutoval vsetkych veci, ktore mu usli, ked riesil plienky, zubky a choroby zo skolky. Dieta nie je len taka srandicka ze spravime si a dajako bude. Aj ked ma zena casto vacsie pravo rozhodovat, lebo s nou sa udeju velke veci a ona bude prve roky hlavnym akterom.
Pride mi dolezite, ako sa domluvili pred manzelstvom. Ked si domluvili dve deti a teraz muz cuva ze staci jedno, je to trocha nefer a treba sa o tom rozpravat. Inak ho troska aj chapem, niekedy sa veci jednoducho zmenia v neprospech vztahu a byt dotlaceny do dietata, ktore nechce...
Na tuto situaciu niet kompromisu. Jeden bude nestastny.

@miluna777
😔