Ako presvedčiť muža na druhé bábo?
Čo by ste robili vy na mojom mieste . Ja by som chcela ešte jedno po dlhšej dobe ..vekovo akurát stíham :/ len môj nechce. .a ešte aj rype do mňa že mám tučné brucho aby som schudla ..a ja myslím na iné 🙊ja a mám pocit že som nedopriala dieťaťu súrodenca .. výčitky mám s toho ..(ale asi to tak malo byť ..)dlhoročné užívanie tabletiek 😾už som ich vysadila a hotovo !
@esther03 u odbornika inak bol..z ineho dovodu ale sam nakoniec prebral aj tuto stranku u nej... samozrejme, skonstatovala, ze ma zvysenu mieru paranoie a pochybnosti a tak, ale nakoniec on povedal, ze vidis mamka, este som vlastne aj "clovek s istou diagnozou" a ty chces s takym dasiie dieta? 🙂
@m.i.r.i jedno sedenie je strasne malo na riesenie problemu. Najskor presvedc muza na riesenie tohoto problemu, lebo casom sa to moze zhorsovat. Na vetu a ty chces s takym dalsie dieta by som reagovala, ze hej. A viac nerozoberala. Kazdopadne, iba vysvetlovat svoje argumenty preco ano je ako hrach na stenu kym nevyriesis podstatu problemu.
@kassandra25 no ale jasom nikde nenapisala ze som plakala
Toto sa naozaj zle riesi... ako citam diskusiu, ked je jeden kategoricky za ano a druhy za kategoricky nie, potom je to slepa ulica. Jeden by chcel dieta a na smrtelnej posteli by lutoval ze nemal, druhy ho nechce a na smrtelnej posteli by lutoval vsetkych veci, ktore mu usli, ked riesil plienky, zubky a choroby zo skolky. Dieta nie je len taka srandicka ze spravime si a dajako bude. Aj ked ma zena casto vacsie pravo rozhodovat, lebo s nou sa udeju velke veci a ona bude prve roky hlavnym akterom.
Pride mi dolezite, ako sa domluvili pred manzelstvom. Ked si domluvili dve deti a teraz muz cuva ze staci jedno, je to trocha nefer a treba sa o tom rozpravat. Inak ho troska aj chapem, niekedy sa veci jednoducho zmenia v neprospech vztahu a byt dotlaceny do dietata, ktore nechce...
Na tuto situaciu niet kompromisu. Jeden bude nestastny.

@miluna777
😔