Ako prinavrátiť vášeň?

vve
2. júl 2020

Zdravim vas, trochu chúlostivá téma ale, ako prinavrátiť vasen? Je niekto kto ju vo vztahu reaalne aj obnovil alebo to budem navzdy trpiet? Partnera milujem nadovšetko. Len proste je to take o nicom cele akesi.

catherine1989
2. júl 2020

Deti, ak nejaké máte, šupni starým rodičom, navar chutnú večeru, obleč si sexi pradielko. Alebo nejaký predĺžený víkend s privátnymi wellness a rozdajte si to priamo vo výrivke

lenuliatko84
3. júl 2020

@catherine1989 fuj ....do tej vyrivky chodia aj ini ludia potom preboha

evamea
3. júl 2020

@catherine1989 Chytiť nejakú pliagu vo vírivke nie je moc vášnivé. 😄

miadi
3. júl 2020

@lenuliatko84 fuj ini ludia tam mačaju telo aj pred tym 😂niekto si tam aj cvrkne 😂

miadi
3. júl 2020

Nic proti tomu prvemu komentu iba mi to pride prvoplanove. A vsetko akoby nech zariadi žena. A skor recept na sex. A nemusi byt vàšniny. Len naplanovany. Vašen je v hlave. Treba oživit pocity predstavy ktore clovek mà na zaciatku vztahu. Casom vyprchaju lebo nikto nie je dokonaly,. Radost z toho druheho. Pocit že človek nasiel co cely život hladal. Treba si vela veci vzajomne občerstvit vo vztahu nie je to uloha na jeden den ktora sa da naplanovat ako Valentin .. treba sa vzajomne naladit. Hovorit si mile veci. Drazdit sa verbalne tešit sa na toho druheho.. A potom skušat nove veci nove miesta .. znovu sa objavovat.Len musi prist snaha z oboch stran.

kiki68
3. júl 2020

Tu zalezi od vkusu tej dvojice. Lebo kazdy je na nieco ine. Co dostane mojho by mohlo byt pre ineho odpudive. Zalezi v com sa to zanedbalo. Ak je to iba rutina bez fantazie tak skusit nejake oblecky, rolove hry. Da sa to aj tak, ze ho navedies na adresu hotela za nejakym ucelom a v izbe cakas uz Ty. Daju sa robit aj fakt ze zveriny, lenze to uz je dost o tom kde ma ta dvojica hranice a co chcu vyskusat.

evora
3. júl 2020

Nereálne...pocit vášne súvisí s hormonmi, nikto nemôže byť nadržaný na partnera s ktorým je 15 rokov tak, ako bol keď sa spoznali. Neviem prečo sa ludom stále vtlaca do hláv takáto fantasmagoria...potom sa cítia zbytočne zle, že s nimi niečo nie je v poriadku. Je úplne normálne v dlhodobom vzťahu mať obyčajný, naplánovaný sex, pri ktorom nelietaju vzduchom gombíky z košele. Vášeň viac súvisí s niečím nedosiahnutelnym, neznámym, ako s dlhodobým partnerským zväzkom.

sunny8
3. júl 2020

Fakt záleží od vás dvoch .. nepíšeš kde je presne problém čo máš rada ty a čo on tak čo poradíme

vve
autor
3. júl 2020

@evora toto si myslim aj ja. Ozaj si to uzasne popisala. Mam pocit ze ta brutalna vasen uz nebude. Lebo vasen som presne vzdyy zazivala ked bolo nieco nove.
Ale musim povedat ze ked sme mali s mojim pauzu, a dali sme sa s5 dokopy, tak sa vasen vratila ale asi len na 2 tyzdne. Ale tak jasne, nebudeme sa rozchadzat nachvilu kvoli tomu.

evora
3. júl 2020

@miadi Čo sa da ešte objaviť po 20-30 rokoch...fakt ma reálne zaujíma, ci keď si to dlhoroční manželia rozdajú napríklad v lese, kde nikdy predtým neboli, ci to pre nich je vášnivý zážitok 🙂 osobne si myslím, že skôr chcú len sami seba o tom presvedčiť. Pretože stále je to len ten istý sex medzi tými istými osobami...nech to robia trebárs aj v kozmickej rakete 😄 ale nemyslím o v zlom, ja na bežnom sexe v manželstve nevidím nič zle, len sa obávam, že všetky tie rady sú trochu zbytočné mätúce...

kiki68
3. júl 2020

Lenze ono sa to nemusi brat iba ako sex, da sa to komplexne brat z viacerych aspektov vztahu. Mozno partner ani nikdy nepriznal co by chcel skusit. Ludia mlcia aj roky a boja sa hanby a odmietnutia. Ze si partner pomysli, ze nieco je nechutne. Ja som muzovi po 4 rokoch povedala nejake extravagantne veci. Proste som na to musela vziat odvahu.

evora
3. júl 2020

@vve Je na tebe ako sa s tým popasuješ...niekto otupie a rozdáva si to s partnerom zo zvyku, iný ma tajných milencov, ďalší ani nesexuje pre istotu , aby sa vyhol nudnemu predstaveniu 🙂 proste sto ľudí, sto chutí...ale z vlastnej skúsenosti viem, že čím väčší význam tomu budeš prikladať , tým viac sa v tom budeš cykliť...netreba to asi prehnané prežívať, nevšímaj si čo nám predsuvaju média o sexe ani kamarátov ktorí sa vychvaluju ako dali tri kolá za noc 🙂 sex nie je súťaž, ani ho nemáme robiť všetci rovnako. Časom si nájdete svoj systém, hore som ich už zopár spomenula 😉

evamea
3. júl 2020

@evora a ak sú vášniví hubári? 😄

vve
autor
3. júl 2020

@lenuliatko84 no v tej virivke je to sice romanticka predstava, ale zároveň nechutna 🤣🤣 jedine tak vlastna virivka
🤣

vve
autor
3. júl 2020

@sunny8 zeny, je to komplikovane. Sme spolu vela rokov. A ked si spomenem sex nam fungoval len prvy pol rok/rok. Vasen brutalna aku som v zivote s nikym nezazila. A tu vasen sme si asi rychlo minuli ked bola taka velka alebo co ja neviem 🤣 no a zrazu toho bolo menej a menej. Ale stale to bolo ok. Po cca 2 rokoch som ho zacala odmietat ( az po 4 rokoch som prisla na to ze preco - nepritahoval ma ) no a tam prisli problemy nemala som nanho chut pribral jedno s druhum ( viem je to sproste ale hlave NEROZKAZES ) potom sa somnou rozisiel ( nie kvoli mojmu odmietaniu ale myslim si ze aj to bol jeden z tych dovodov bolo ich viac ) tak sne mali pauzu. V tejto pauze (1 mesiac) som si uvedomila ze vztah bez sexu ( rozumej 1 az 2x za mesiac v priebehu 2 3 rokov) nemoze fungovat a hlavme u chlapa. Stale sa snazil komunikovať o tom atd a ja nie. No a cez tu pauzu sa vo mne nieco zlomilo, prisla vasem, prisla chut. Dali sme sa dokopy a mala som nanho stale chut ( akoby som prisla na to, ze onho mozem prist, prestala som ho brat ako samozrejmost, tak sa vo mne vela veci zmenilo) no a problem je, ze toto fajn obdobie trvalo asi 2 tyzdne ako sme sa dali dokopy. A odvtedy on nema taku chut. Nema libido. Riesime to odvtedy a uz ubehli asi aj 2 roky .akoze on ma neodmieta. Nikdy. Ale nrma chut vidim to. A ked mame sex tak vidim ze je preto lebo to treba. A preto lebo chceme dieta. Ale sex je raz max 2x za týždeň a aj to si neuzijem lebo je to nahovno. Mozno raz za 2 3 mesiace mam sex podla mojich predstav to je nejaka nahoda ze to tak je.
Zozaciatku asi aj rok (po rozchode ) tvrdil, ze je to zmena ze ho zrazu chcem, ze on neni zvyknuty a nevie sa na to naladit...( tazko uveritelne kazdy chlap by ocenil zmenu partnerky v lepsie ale ok.. a neskor teda som zistila ze to bola len zamienka... ze problem je v tom ze nema libido. Proste chut. )
Inu nema sme spolu nonstop. Do roboty ho vezem nosim mu obedy a chodim prenho. ( len pre istotu pisem aby ste to uplne vyradili)
Milujeme sa velmi velmi. Podla mna kvoli tej silnej laske sme toto cele vydrzali. Inak iny par by bol podla mna uz davno rozideni..
Ale úprimne niekedy mam taku chut na sex ze mam chut vsetko rozdriapat. Proste niesom dostatocne uspokojena. Je toho malo, a ked uz je, tak kratko, alebo o nicom.... smutne strasne :( ked niekoho lubite a sex nefunguje. Je to este na dlhšiu debatu aj tak... dakujem kto si to precital.

sunny8
3. júl 2020

@vve tak to ti neviem poradiť. Za jedno som za to že partneri sa majú fyzicky priťahovať teda má medzi nimi byť nejaká tá vášeň ale za druhé som aj za to že vzťahy sa nemajú zakladať iba na sexe. Ťažko povedať čo robiť. Ak sa veľmi trápite v tomto vzťahu tak to nemá zmysel ďalej v Tom pokračovať. Asi by bolo lepšie keď si nájdeš partnera ktorý ťa aj bude vzrušovať aj budete mať sex tak často ako chces a on si nájde žienku ktorá nemá chuť až tak často. Asi k sebe nepasujete aj keď na úrovni priateľov si možno vychádzate dobre 🙂

evora
3. júl 2020

@vve Mňa nikdy žiaden chlap nepritahoval dlhšie ako pár mesiacov...to by som sa nevydala nikdy, keby mám veriť predstave, že do manželstva mám vstúpiť s tým, pri kom sa mi podlamuju kolená. Proste som typ človeka, ktorého rýchlo omrzí partner (fyzicky, psychicky ma chvalabohu neomrzel doteraz). Ale nenavrávam si, že s niekým iným by som to bolo iné, pretože viem, že by to vypálili rovnako. Preto sa aj na manželstvo pozerám realisticky, je to zväzok dvoch ľudí, ktorí spolu vychovávajú deti, podporujú sa, majú rovnaké životné hodnoty atď. Nie je to zväzok ľudí, ktorí si vedia kvalitne zasexovať, pretože nie je reálne, aby to tak fungovalo. Človek sa prirodzene začne nudiť, nie je monogamný (možno keď ešte pár tisíc rokov prejdeme vývojom, tak sa to zmení), tak si to treba iba uvedomiť sám v sebe. Čo je pre teba viac. Veľa ľudí trpí v manželstve, nemaj predstavu že ty si jediná ktorá by rada občas prevetrala genitálie s niekým iným 🙂 ale väčšina z nás to vie v sebe dostatočne potlačiť...prave preto, aby sme neprišli o ostatné výhody dlhodobého vzťahu, ktoré sú pre väčšinu z nás hodnotnejšie.

vve
autor
3. júl 2020

@evora samoztjeme ze je pre mna hodnotnejsia laska porozumenie rodina atd... to je aj dovod preco sme stale spolu.
Ale to nevylučuje to, ze sa sem tam trapim nad tym ze to v tej druhej stranke nefunguje.
A dakujem za rozumny nazor 🙂

nikolieta9
3. júl 2020

Myslim, ze po case sa z kazdeho vztahu vytrati vasen. Potom skor ludom zalezi na laske, pozornosti a na tom, ze sa o nich partner/partnerka stara.

lenuliatko84
3. júl 2020

@vve presne tak

miadi
3. júl 2020

@evora nieco nove mozes najst na cloveku aj po 20rokoch. Je to skor o uhle pohladu. Neexistuje presny recept ci postup. Ja som nehovorila ze maju hladat nove miesta na sex. Si sa chytila len toho povrchneho. Ak tam raz bola chemia da sa oživit. Neviem ako ty ale ja som s jednym mužom 9 rokov a este vzdy mi vie jeho dotyk sposobit zimomriavky.. hoci ma uz milion x nastval.

miadi
3. júl 2020

Prepac mne sa to nezda nieco tam chyba neverim tomu ze sa velmi velmi milujete a sex je raz dva x za mesiac aj to len preto ze sa snažite o dieta a aj tak nic moc pre teba. Ved je to cele dako nasilu. Nechapem takeho chlapa. Akoby bol gay a snazil sa byt “normalny” . Zas byt spolu nasilu a este sa snažit o dieta do nefunkcneho vztahu.. nepoviem Keby si bola takro spokojna ako on zeby vam obom stacilo šuch šuch 2x za mesiac lebo sa to “ patri”? Deti nie su lepidlo na vztah. Urobite si deti a o 10 rokov to praskne nevydrzis niekoho stretneš.. partneri by mali vztah budovat dlhodobo aj stou fyzickou intimitou deti vyrastu odidu zit svoj život. Tebe vadi ze pribral .. ked budes mat dieta priberies aj ty. Mm mà velke brucho som sa pytala v teho nasej malej kto mà vacsie daddy alebo ja vyhral on 🤣a to sme nemali problem mat sex aj v den TPLebo ked niekoho naozaj milujes tak sa ti nehnusi !

vve
autor
4. júl 2020

@miadi neviem, kde som napisala, ze sa mi hnusi. Milujem ho najviac ma svete a to je dovod, preco som s nim. Keby ho tak nemilujem tak som schopná sa s nim rozist kvoli sexu.
Takze tvrdit ze mame nefunkčný vztah je dost povrchne.

simcika
4. júl 2020

@vve koľko rokov ste spolu? A máte deti?

vve
autor
5. júl 2020

@simcika nemame deti. 7 rokoc

simcika
5. júl 2020

@vve ti je taký kriticky rok ozaj ... prehodnocujes asi veľa. Ale tak ako sex, vzťah, práca je postoj. Je to proces a ten sa mení. Teraz hovoríš, že si víc menej nezažila s nik nikdy dibry sex, možno to vidíš po rokoch takto temne. Keby som sa ťa to opýtala po roku vzťahu možno by si odpovedala úplne inak, to znamená že po toľkých rokoch samozrejme trošku kritickejšia. Ja si osobne myslím, že tak ako sa mení tvoje telo, chute, preferencie, mení sa aj sex či vzťah. Skús sa opýtať samej seba, čo by si chcela zažiť a čo si myslíš že vášeň je. Rozvášniť ... ak príde na teba vášeň cez deň čo urobíš? Asi si hovoríš ... no potlačim ju. Vášeň v sebe má každá žena a môžeš ju nájsť v tvorení, v tanci, môžeš sa starať o svoje telo .... keď to prebudis v sebe ty, prestaneš sa na partnera pozerať ako na predmet tvojho sklamania. Ste v tvoj dvaja a ako sa hovorí, najlepšie je začať od seba.

mondolina
5. júl 2020

@vve
Možno sa ti len vrátilo to, že si ho odmietala ty predtým.
A bojí sa, že keď začne on so sexuálnou iniciatívou tak sa to zas otočí.
Skúste sexuológa. Môže mať blok.

mirage
5. júl 2020

@miadi nesuhlasim.. mna moj muz nepritahuje ak je pribraty. Ja na sebe makam.. cvicim atd. Preco by on mal byt s bruchom? Mna vtedy nepritahuje.

ktochytavzite
5. júl 2020

co ja viem,niektore zeny nikdy nezazili orgazmus a ziju preto,nvm ak jo milijes urobte si dieta a udes ptm mysliet na ine veci.A myslis si ze by si taky dobry sex mala aj s niekym inym?

vve
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre