icon

Ako prinavrátiť vášeň?

vve
2. júl 2020

Zdravim vas, trochu chúlostivá téma ale, ako prinavrátiť vasen? Je niekto kto ju vo vztahu reaalne aj obnovil alebo to budem navzdy trpiet? Partnera milujem nadovšetko. Len proste je to take o nicom cele akesi.

Strana
z2
vve
autor
5. júl 2020

@ktochytavzite lenze nam sa ani dieta nedari 🤣🤣🤣🤣🤣 my sme sexualne strateny par 🤣🤣🤣🤣 ja uz sa musim smiať

vve
autor
5. júl 2020

@simcika ano samozrejme zacat od seba, to viem, a hlavne nad tym veľakrát uvažujem. Takisto dakujem zas za iny uhol pohladu 🥰

certi
5. júl 2020

@vve po prve: prave tym,ze ste spolu ustavicne sa vzajomne unavujete...po druhe: chces dieta, chlap sa citi ako plodic, to ho znechucuje a preto ani nema chut, za tuzbou po sexe z tvojej strany chape, ze to chces, len preto, ze chces dieta a on ta prave dnes musi oplodnit...vtedy je z chlapa impotent🙂

miadi
5. júl 2020

@mirage no tak ked raz bude tucny tak sa rozved 🤣vas život. Ani ked bude stary Ta nebude pritahovat ked je to len o tom vizualnom . .

mirage
6. júl 2020

@miadi je ine zostarnut prirodzene a nestarat sa v madom veku o seba.

stulrajterova
6. júl 2020

@evora realne aj po 16 rokoch..vzdy.sa da prekvapit....miestami az oci otvaram...

vve
autor
7. júl 2020

@certi bol taky aj pred tym ako sme sa rozhodli ze chceme dieta.

vve
autor
7. júl 2020

Ludia podla mna ho ani nepritahujem ale ze vobec... aspon keby som na seba srala alebo co ale ja mam postavu stihlu stale rovnaku prsia mam zadok mam tak a neviem.... ci mam ist na plastiku alebo co ..🤣 obliekam sa aj romanticky aj sexy aj sportovo. Licim sa. Sak ja nemam pocit ze by som muzov nepritahovala. Ale mojho asi teda nie... a môžem sa aj sa hlavu postavit

vve
autor
9. júl 2020

@mondolina veru toto mi z toho vychadza najviac, ze ma blok. Dakujem.

Strana
z2