Ako sa rozhodnúť pri neplánovanom tehotenstve?
ahojte, viem ze tato tema je ina pri kazdom z nas, vela ludi je aktivne proti potratom a vela ludi si mysli ze to je kazdeho slobona volba. ocitla som sa v situacii kedy neviem odkial kam, mam 3 deti, vsetky planovane, a tam som chcela skoncit, s muzom sme sa chranili, aj tak sa nejakym sposobom stalo ze som znovu tehotna. nerozumiem tomu a som zmatena a frustrovana. necitim sa na dalsie dieta a aj predtym som si bola uz 100% ista ze dalsie nechcem, ale zaroven sa desim umeleho prerusenia. no nepride mi dostatocny dovod na to mat dalsie dieta len pocit viny ktory by som mala keby som prerusenie podstupila, naozaj neviem co spravit
@jankatusik tak ved áno, ale ta prvá veta bola podľa mňa riadne drsná.
skús sa ozvať do Poradne Alexis.
Ďakujem všetkým za príbehy/rady/názory, bola som takmer rozhodnutá podstúpiť zákrok, mám doma najstaršieho syna a dve dievčatá, nikomu z nich sme samozrejme nič nehovorili. Najstarší syn pri rozbaľovaní darčekov povedal že on by chcel namiesto hračiek brata, budem to brať ako znamenie a dieťatko si nechávame ❤️
Wooooooouuuu to je tak krásne. To je aké super, že v pravej chvíli toto povedal. Držím ti veľmi palce.

@777januska777 ja som ju chcela podporiť aby sa nebála