Ako zvládnuť kyretáž po missed abortion?
Ahojte tak dnes mi oznámili tuto smutnú správu. V stredu má čaká kyretaz. Ako ste to mali po kyretazi? Po akej dobe ste sa potom začali snažiť ?
@janulka155 v prvom rade je mi to luto 🫶🏻😔..ja som mala kyretaz v 13tt a pokusali sme sa az o pol roka..mesiac po kyrete mi nasli nalez na krcku tak mi robili konizaciu takze preto …avsak nedopadlo to dobre v 8tt znova..tentokrat bez kyretaze …presli sme vsetky vysetrenia a 3 mesiace na to som ostala znova tehotna a teraz mi tu spinka 5 mesacna dcerka 🫶🏻🥰..stalo sa vam to 1x?…prajem hlavne vela sily 🫶🏻
@janulka155 v prvom rade je mi to luto 🫶🏻😔..ja som mala kyretaz v 13tt a pokusali sme sa az o pol roka..mesiac po kyrete mi nasli nalez na krcku tak mi robili konizaciu takze preto …avsak nedopadlo to dobre v 8tt znova..tentokrat bez kyretaze …presli sme vsetky vysetrenia a 3 mesiace na to som ostala znova tehotna a teraz mi tu spinka 5 mesacna dcerka 🫶🏻🥰..stalo sa vam to 1x?…prajem hlavne vela sily 🫶🏻
@maria535 áno prvý krát sa to stalo. Absolútne som v šoku keďže už jedno dieťatko mám.
@maria535 áno prvý krát sa to stalo. Absolútne som v šoku keďže už jedno dieťatko mám.
@janulka155 uplne chapem 😔..aky tyzden tehotenstva ak sa smiem opytat?..ja som bola na tom rovnako, nemala som sa ani s kym poradit, nikto v rodine to nezazil..bezmocnost 😔..povedala som si ze to nenecham tak a budem bojovat..ked sa nam to stalo druhykrat tak sme pochodili vysetrenia (genetika, reprodukcna imunologia, endokrinologia a hematologia) a na nic neprisli obaja sme boli v poriadku..museli sme sa zmierit s tym co nam lekari hovorili ze priroda to proste niekedy takto zariadi..je strasne vela faktorov ktore ovplyvnia tehotenstvo na ktore sa nikdy nepride..ked som otehotnela 3x tak mi preventivne nasadili fraxiparine..bola som na rizikovom, bol to boj ale uspesne sme to dotiahli 🙂..ked uz mate dietatko tak urcite je nadej..aj ked je to teraz tazke chce to naozaj cas a hlavne sa nevzdavat..vsetko sa pre nieco deje 🫶🏻
@janulka155 uplne chapem 😔..aky tyzden tehotenstva ak sa smiem opytat?..ja som bola na tom rovnako, nemala som sa ani s kym poradit, nikto v rodine to nezazil..bezmocnost 😔..povedala som si ze to nenecham tak a budem bojovat..ked sa nam to stalo druhykrat tak sme pochodili vysetrenia (genetika, reprodukcna imunologia, endokrinologia a hematologia) a na nic neprisli obaja sme boli v poriadku..museli sme sa zmierit s tym co nam lekari hovorili ze priroda to proste niekedy takto zariadi..je strasne vela faktorov ktore ovplyvnia tehotenstvo na ktore sa nikdy nepride..ked som otehotnela 3x tak mi preventivne nasadili fraxiparine..bola som na rizikovom, bol to boj ale uspesne sme to dotiahli 🙂..ked uz mate dietatko tak urcite je nadej..aj ked je to teraz tazke chce to naozaj cas a hlavne sa nevzdavat..vsetko sa pre nieco deje 🫶🏻
@maria535 aj mne to povedali v nemocnici že radšej takto skôr ako vo vyššom štádiu. Že príroda to takto zariadi ak niečo neni v poriadku s embryom. Dnes som 9+6tt a na sone to bolo 8+0tt
@maria535 aj mne to povedali v nemocnici že radšej takto skôr ako vo vyššom štádiu. Že príroda to takto zariadi ak niečo neni v poriadku s embryom. Dnes som 9+6tt a na sone to bolo 8+0tt
@janulka155 no zial myslim si ze maju pravdu..aj ked je to klise chce to skutocne cas to prijat…date sa fyzicky do poriadku po zakroku, to je teraz dolezite a ak sa na to budete citit tak sa pokusite znova a treba hlavne verit ze bude vsetko dobre 🫶🏻😊..rozmyslam ze ak sa vyvoj zastavil v 8tt tak vas rovno poslali na kyretaz? neponukli vam tabletkovu formu?
@janulka155 Ahoj. U mňa to budú už 4 mesiace čo sa to stalo. 9 týždeň, zistili to v 12. Následne zlé vyčistenie a tŕpnutie aby všetko odyšlo a naštartoval sa cyklus. Potom nás lekár poslal na imuno, hemato a genetiku. A meranie amh. A chvála bohu. Nenechaj sa uchlácholiť že sa to vyšetruje až po viacerích potratoch. Vyšla mi celiakia a trombofília. Hrozil by ďalší potrat. S týmto aspoň viem niečo robiť. Aj keď najhoršie asi bude prečkať ďalšie tehotenstvo po tom čo sa stalo. To bude na slušnú paranoju. :D A snažiť sme sa začali tento mesiac. Tak uvidíme 🙂
@janulka155 ahoj. Mrzi ma tvoja strata. Ja ti len poradim, ak sa bude dat, vypytaj si genetiku pri kyretazi, z pozostatkov. Nie vsade to robia, ja som bola aj kvoli tomu na sukromnej klinike a len vdaka tomu vieme, oreco som potratila a co bolo bábätku. Prajem rychle fyzicke zotavenie a pozri si o.z. Tanana. Pomohli mi velmi.
Zacali sme sa snazit 3m po.
ja som po kyretazi mala jednu menstruaciu a na dalsi cyklus som uz bola zase tehotna, nesnazili sme sa, tehotenstvo bezproblemove

O 3 mesiace