icon

Ako zvládnuť obavy pred interrupciou?

30. okt 2025

Ahojte, viem ze to nie je vhodna tema na MK ale caka ma tento zakrok a mam obavy ako to celé prebehne. Dieta si nechat nemozeme kvoli financiam. Cela sa trasiem ked na to len myslím, mam sa bat ?

autor
2. nov 2025
@anonym_df4143

@anonym_autor veľmi zaujimave, že niekoľko stoviek eur na potrat sa vždy nájde.

@anonym_df4143 ano zaujímavé ....dieta stoji uricte viac kym vyrastie ako jeden zákrok ...a neviem kde kazda vidite ,zemame peniaze naviac ....len preto ze pracujeme neznáme ze ich mame dostatocne

anonym_ca8652
2. nov 2025

A čo poviete na toto? Ale jasne najlepšie dieťa porodiť lebo Boh sa postará. 🫣

https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/som-v-strese-lebo-nemam-peniaze/?page=3&scrollto=first

janulik2008
2. nov 2025
@anonym_df4143

@anonym_af6ed2 zachraňujú sa psy v útulkoch, nájdené mačiatka vo vreci sa považujú za zločin. Zviera má v tejto dobe väčšiu hodnotu ako nenarodené dieťa. Môžeš prskať koľko chceš. Potrat je chladnokrvné zabitie nenarodeného dieťaťa.

@anonym_df4143 Len ako tu niekto písal, tak tie zvieratá za to nemôžu. Preto existuje sterilizácia. My sme tiež zachránili malé mačiatko pri križovatke k nám pribehlo a ktovie možno nám ho Boh dal do cesty aby sme ho zachránili (až na to, že nám demoluje dom), keďže sme ani nemali v pláne ísť do obchodu. Zvieratá za to nemôžu, že ľudia sú ... ehm ... nedajú kastrovať.

anonym_4db3c2
2. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_df4143 ano zaujímavé ....dieta stoji uricte viac kym vyrastie ako jeden zákrok ...a neviem kde kazda vidite ,zemame peniaze naviac ....len preto ze pracujeme neznáme ze ich mame dostatocne

@anonym_autor Daj si vymazat temu, tvoje posledne prispevky dokazuju, aky ubohy suteren si.

autor
2. nov 2025
@anonym_4db3c2

@anonym_autor Daj si vymazat temu, tvoje posledne prispevky dokazuju, aky ubohy suteren si.

@anonym_4db3c2 preco by som mala ? Ved ja ti nekazem stale obhajovať tvoj nazor ten si uz napisala viac to tu nemusis komentovať ...kazdy mame právo rozhodnúť sa ako chceme

autor
2. nov 2025
@anonym_4db3c2

@anonym_4db3c2 len preto ze ja mam iny nazor ako ty som suteren?hmm zaujímavé ja som nikoho neurazila ani nemam potrebu zato ty stale sa navážas do mna a do ďalších ktoré maju iné názory ako ty ...

anonym_25cdbf
3. nov 2025
@anonym_ca8652

A čo poviete na toto? Ale jasne najlepšie dieťa porodiť lebo Boh sa postará. 🫣

@anonym_ca8652 "muz peniaze pominal a teraz plati 500 eur dlhy". O tom sa da mysliet jedine to,ze ide o zavisleho cloveka a taka zena aj s detmi potrebuje pravnu,socialnu a psychologicku pomoc od nejakej pomahajucej organizacie. Ak si narazala na to,ze nema peniaze a ma deti,tak mat deti neznamena automaticky,ze Boh sa zazracne postara tam,kde sa na to clovek zvysoka vyserie

anonym_4db3c2
3. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_4db3c2 len preto ze ja mam iny nazor ako ty som suteren?hmm zaujímavé ja som nikoho neurazila ani nemam potrebu zato ty stale sa navážas do mna a do ďalších ktoré maju iné názory ako ty ...

@anonym_autor Nikto sa do teba nenavazal. Tu su zeny extremne doplomaticke, hrozne pro choice nazory, ten mam aj ja, ale v zospovedajucej situacii. Ty si zvolila potrat pre pohodlie vlastnej rite, doslova. Mate peniaze, ale nie privela, tak potrat. 400€ na vyskrab si okamzite nasla, vsakze. A ked ti tu niekto napisal realitu, ze dovody co si uviedla vonkoncom niesu na potrat a mala si sa dat sterilizovat, ked trtosit nevies, tak drzo odpises, ze pojdes na potrat znova. Za mna si suteren a karikatura zeny, matky. Nepoviem uboha zena, co nema co do huby, bola zneuzita, tyrana. Okej. Ty si iba rozmaznana truba, za ktorej pohodlnost zaplatil iny clovek zivotom. Gratulujem a uz odtialto zmizni.

anonym_df4143
3. nov 2025
@janulik2008

@anonym_df4143 Len ako tu niekto písal, tak tie zvieratá za to nemôžu. Preto existuje sterilizácia. My sme tiež zachránili malé mačiatko pri križovatke k nám pribehlo a ktovie možno nám ho Boh dal do cesty aby sme ho zachránili (až na to, že nám demoluje dom), keďže sme ani nemali v pláne ísť do obchodu. Zvieratá za to nemôžu, že ľudia sú ... ehm ... nedajú kastrovať.

@janulik2008 a presne tak isto nenarodené deti za to nemôžu, že boli počaté.

anonym_0161a5
3. nov 2025
@anonym_4db3c2

@anonym_autor Nikto sa do teba nenavazal. Tu su zeny extremne doplomaticke, hrozne pro choice nazory, ten mam aj ja, ale v zospovedajucej situacii. Ty si zvolila potrat pre pohodlie vlastnej rite, doslova. Mate peniaze, ale nie privela, tak potrat. 400€ na vyskrab si okamzite nasla, vsakze. A ked ti tu niekto napisal realitu, ze dovody co si uviedla vonkoncom niesu na potrat a mala si sa dat sterilizovat, ked trtosit nevies, tak drzo odpises, ze pojdes na potrat znova. Za mna si suteren a karikatura zeny, matky. Nepoviem uboha zena, co nema co do huby, bola zneuzita, tyrana. Okej. Ty si iba rozmaznana truba, za ktorej pohodlnost zaplatil iny clovek zivotom. Gratulujem a uz odtialto zmizni.

@anonym_4db3c2 ty zmizni čo si to dovoľuješ

anonym_af6ed2
3. nov 2025
@anonym_4db3c2

@anonym_4db3c2 prečo by mala odtiaľto zmiznúť autorka príspevku?Je to jej príspevok, ked sa ti nepáči, nekomentuj

beronsche
3. nov 2025
@anonym_4db3c2

@anonym_4db3c2 ak pro-choice podmieňujes určitou situáciou, ktorú ty osobne považuješ za dostatočne relevatnu, nie si pro-choice..
Rovnako sa staráš do toho, do čoho ťa nič, len sa to ešte snažis zakryť peknými slovami..
To len tak na okraj...

anonym_4db3c2
3. nov 2025
@anonym_0161a5

@anonym_4db3c2 ty zmizni čo si to dovoľuješ

@anonym_0161a5 Ty sa čo staráš?

anonym_4db3c2
3. nov 2025
@anonym_af6ed2

@anonym_4db3c2 prečo by mala odtiaľto zmiznúť autorka príspevku?Je to jej príspevok, ked sa ti nepáči, nekomentuj

@anonym_af6ed2 Načo sem písala, že sa celá trasie, drísty a neviem čo a potom zahlobí, že ona pôjde aj druhý raz, lebo veď prečo by sa dala sterilizovať. Ak už toto niekomu pripadá normálne, tak ste už ozaj nenormálne aj vy.

anonym_af6ed2
3. nov 2025
@anonym_4db3c2

@anonym_af6ed2 Načo sem písala, že sa celá trasie, drísty a neviem čo a potom zahlobí, že ona pôjde aj druhý raz, lebo veď prečo by sa dala sterilizovať. Ak už toto niekomu pripadá normálne, tak ste už ozaj nenormálne aj vy.

@anonym_4db3c2 tak asi sa bála narkózy, zákroku

anonym_4dfd95
3. nov 2025
@anonym_4db3c2

@anonym_4db3c2 aha, takže to, ze nasla 400 eur na upt, tak to automaticky znamená, že ma dosť peňazí na výchovu ďalšieho dieťaťa na dlhé roky?! 🫣 autorka sa rozhodla správne, takto da 2 starším deťom všetko a nemusia sa tie deti uskromniť. Lebo tu nejde iba o to, ze autorka by sa musela uskromniť. Tu ide asi aj o to, ze aj tie deti by sa museli uskromniť.
Dúfam, že všetky bojovníčky za život každý mesiac posielajú aspon 200 eur každej žene v núdzi, ktorá si dieta nechala aj na ich popud...

janulik2008
3. nov 2025
@anonym_4db3c2

@anonym_4db3c2 vieš to on že keď ma niekto "nervy" napíše aj niečo čo nemyslí vážne? Tak či onak je to jej vec. Na UTP bola a už to nikto nezmení.

anonym_4db3c2
3. nov 2025
@anonym_4dfd95

@anonym_4db3c2 aha, takže to, ze nasla 400 eur na upt, tak to automaticky znamená, že ma dosť peňazí na výchovu ďalšieho dieťaťa na dlhé roky?! 🫣 autorka sa rozhodla správne, takto da 2 starším deťom všetko a nemusia sa tie deti uskromniť. Lebo tu nejde iba o to, ze autorka by sa musela uskromniť. Tu ide asi aj o to, ze aj tie deti by sa museli uskromniť.
Dúfam, že všetky bojovníčky za život každý mesiac posielajú aspon 200 eur každej žene v núdzi, ktorá si dieta nechala aj na ich popud...

@anonym_4dfd95 Mne je to úplne jedno, celé vlákno je absolútne trápne, rovnako aj argumenty autorky a tak isto aj vaše, aby každá žena, čo si váži života posielala 200 eur kde-komu. To je argumentácia jak z pomocnej školy.

morusha
3. nov 2025
@anonym_autor

@tianna nie si predstav mozno pojdem zase

@anonym_autor Pôjdeš zase? Už len z úcty k ženám, ktoré sa ti tu snažili celý čas pomôcť, povzbudiť, zachrániť dieťatko, si si mohla tieto slová odpustiť. Je to nehanebné, bezcitné a pohoršujúce.

autor
3. nov 2025
@morusha

@anonym_autor Pôjdeš zase? Už len z úcty k ženám, ktoré sa ti tu snažili celý čas pomôcť, povzbudiť, zachrániť dieťatko, si si mohla tieto slová odpustiť. Je to nehanebné, bezcitné a pohoršujúce.

@morusha na blby komentár blba odpoved

morusha
3. nov 2025
@anonym_autor

@morusha na blby komentár blba odpoved

@anonym_autor Pevne teda verím, že si to nemyslela vážne.

autor
3. nov 2025
@anonym_4db3c2

@anonym_4db3c2 a ty nemas doma 400 euro ? To povazujes v tetjo dobe za nejaky velky penaiz? Ja si viem penaize aj odlozit a urobit rezervu aj z toho mala co mame a ostane nam ked chceme normalne zit. A staraj sa o seba ja som sem neprišla na to aby ste ma presvedčili davno som bola rozhodnuta.

anonym_4db3c2
3. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_4db3c2 a ty nemas doma 400 euro ? To povazujes v tetjo dobe za nejaky velky penaiz? Ja si viem penaize aj odlozit a urobit rezervu aj z toho mala co mame a ostane nam ked chceme normalne zit. A staraj sa o seba ja som sem neprišla na to aby ste ma presvedčili davno som bola rozhodnuta.

@anonym_autor 400 Euro je nič, a netuším, načo si sem prišla. Ale zase áno, takúto slaboduchú trapku sme tu na fóre dávno nemali. :D Prišla, hodila do pléna jednu z najhorších možných tém pre inú ženu, matku a potom cynicky a nechutne odpísala, že pôjde zas. Tak choď, však aj mačky sa o mladé starajú lepšie než ty.

anonym_fe78bb
3. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor autorka, nic si z tych utokov nerob ale radsej sa do tejto diskusie uz nepozeraj. Nikomu nedlhujes ziadne vysvetlovanie alebo odovodnovanie. Rozhodla si sa vyuzit legalnu moznost a hotovo

autor
3. nov 2025
@anonym_4db3c2

@anonym_autor 400 Euro je nič, a netuším, načo si sem prišla. Ale zase áno, takúto slaboduchú trapku sme tu na fóre dávno nemali. :D Prišla, hodila do pléna jednu z najhorších možných tém pre inú ženu, matku a potom cynicky a nechutne odpísala, že pôjde zas. Tak choď, však aj mačky sa o mladé starajú lepšie než ty.

@anonym_4db3c2 najväčšiu trapku si spravila so seba len ty

anonym_563df3
Autor odpoveď zmazal
anonym_25cdbf
6. nov 2025
@anonym_autor

Mame dve deti ,dom na hypotéku ten treba este dokoncit ...prijem mame fajn ale tretie dieta by sme nedali prostr uz teraz je vsetko drahe a to nevyzadujem luxus ale nebudem rozmýšľať kde otocim 100 euro a či prvému zapaltim kruzok alebo kupim plienky...

@anonym_autor kde tvoj muž pomíňal tie peniaze a narobil dlhy? písala si o tom. či nakoniec nie je väčší problém muž ako to dieťa, čo čakáš.

autor
6. nov 2025
@anonym_25cdbf

@anonym_autor kde tvoj muž pomíňal tie peniaze a narobil dlhy? písala si o tom. či nakoniec nie je väčší problém muž ako to dieťa, čo čakáš.

@anonym_25cdbf neviem o com je rec ja som nic take nepísala nikde ...asi si si pomýlila prispevok

petronela52
6. nov 2025

@anonym_autor Prosím, necíť sa povinná nič a nikomu vysvetľovať. Záleží len na tom, aby si sa ty cítila čo najlepšie. Toto je len a len tvoje rozhodnutie.

anonym_af6ed2
6. nov 2025
@anonym_25cdbf

@anonym_25cdbf to bol iný príspevok