Ako zvládnuť obavy pred interrupciou?
Ahojte, viem ze to nie je vhodna tema na MK ale caka ma tento zakrok a mam obavy ako to celé prebehne. Dieta si nechat nemozeme kvoli financiam. Cela sa trasiem ked na to len myslím, mam sa bat ?
A čo poviete na toto? Ale jasne najlepšie dieťa porodiť lebo Boh sa postará. 🫣
@anonym_af6ed2 zachraňujú sa psy v útulkoch, nájdené mačiatka vo vreci sa považujú za zločin. Zviera má v tejto dobe väčšiu hodnotu ako nenarodené dieťa. Môžeš prskať koľko chceš. Potrat je chladnokrvné zabitie nenarodeného dieťaťa.
@anonym_df4143 Len ako tu niekto písal, tak tie zvieratá za to nemôžu. Preto existuje sterilizácia. My sme tiež zachránili malé mačiatko pri križovatke k nám pribehlo a ktovie možno nám ho Boh dal do cesty aby sme ho zachránili (až na to, že nám demoluje dom), keďže sme ani nemali v pláne ísť do obchodu. Zvieratá za to nemôžu, že ľudia sú ... ehm ... nedajú kastrovať.
@anonym_df4143 ano zaujímavé ....dieta stoji uricte viac kym vyrastie ako jeden zákrok ...a neviem kde kazda vidite ,zemame peniaze naviac ....len preto ze pracujeme neznáme ze ich mame dostatocne
@anonym_autor Daj si vymazat temu, tvoje posledne prispevky dokazuju, aky ubohy suteren si.
@anonym_autor Daj si vymazat temu, tvoje posledne prispevky dokazuju, aky ubohy suteren si.
@anonym_4db3c2 preco by som mala ? Ved ja ti nekazem stale obhajovať tvoj nazor ten si uz napisala viac to tu nemusis komentovať ...kazdy mame právo rozhodnúť sa ako chceme
@anonym_4db3c2 len preto ze ja mam iny nazor ako ty som suteren?hmm zaujímavé ja som nikoho neurazila ani nemam potrebu zato ty stale sa navážas do mna a do ďalších ktoré maju iné názory ako ty ...
A čo poviete na toto? Ale jasne najlepšie dieťa porodiť lebo Boh sa postará. 🫣
@anonym_ca8652 "muz peniaze pominal a teraz plati 500 eur dlhy". O tom sa da mysliet jedine to,ze ide o zavisleho cloveka a taka zena aj s detmi potrebuje pravnu,socialnu a psychologicku pomoc od nejakej pomahajucej organizacie. Ak si narazala na to,ze nema peniaze a ma deti,tak mat deti neznamena automaticky,ze Boh sa zazracne postara tam,kde sa na to clovek zvysoka vyserie
@anonym_4db3c2 len preto ze ja mam iny nazor ako ty som suteren?hmm zaujímavé ja som nikoho neurazila ani nemam potrebu zato ty stale sa navážas do mna a do ďalších ktoré maju iné názory ako ty ...
@anonym_autor Nikto sa do teba nenavazal. Tu su zeny extremne doplomaticke, hrozne pro choice nazory, ten mam aj ja, ale v zospovedajucej situacii. Ty si zvolila potrat pre pohodlie vlastnej rite, doslova. Mate peniaze, ale nie privela, tak potrat. 400€ na vyskrab si okamzite nasla, vsakze. A ked ti tu niekto napisal realitu, ze dovody co si uviedla vonkoncom niesu na potrat a mala si sa dat sterilizovat, ked trtosit nevies, tak drzo odpises, ze pojdes na potrat znova. Za mna si suteren a karikatura zeny, matky. Nepoviem uboha zena, co nema co do huby, bola zneuzita, tyrana. Okej. Ty si iba rozmaznana truba, za ktorej pohodlnost zaplatil iny clovek zivotom. Gratulujem a uz odtialto zmizni.
@anonym_df4143 Len ako tu niekto písal, tak tie zvieratá za to nemôžu. Preto existuje sterilizácia. My sme tiež zachránili malé mačiatko pri križovatke k nám pribehlo a ktovie možno nám ho Boh dal do cesty aby sme ho zachránili (až na to, že nám demoluje dom), keďže sme ani nemali v pláne ísť do obchodu. Zvieratá za to nemôžu, že ľudia sú ... ehm ... nedajú kastrovať.
@janulik2008 a presne tak isto nenarodené deti za to nemôžu, že boli počaté.
@anonym_autor Nikto sa do teba nenavazal. Tu su zeny extremne doplomaticke, hrozne pro choice nazory, ten mam aj ja, ale v zospovedajucej situacii. Ty si zvolila potrat pre pohodlie vlastnej rite, doslova. Mate peniaze, ale nie privela, tak potrat. 400€ na vyskrab si okamzite nasla, vsakze. A ked ti tu niekto napisal realitu, ze dovody co si uviedla vonkoncom niesu na potrat a mala si sa dat sterilizovat, ked trtosit nevies, tak drzo odpises, ze pojdes na potrat znova. Za mna si suteren a karikatura zeny, matky. Nepoviem uboha zena, co nema co do huby, bola zneuzita, tyrana. Okej. Ty si iba rozmaznana truba, za ktorej pohodlnost zaplatil iny clovek zivotom. Gratulujem a uz odtialto zmizni.
@anonym_4db3c2 ty zmizni čo si to dovoľuješ
@anonym_4db3c2 prečo by mala odtiaľto zmiznúť autorka príspevku?Je to jej príspevok, ked sa ti nepáči, nekomentuj
@anonym_4db3c2 ak pro-choice podmieňujes určitou situáciou, ktorú ty osobne považuješ za dostatočne relevatnu, nie si pro-choice..
Rovnako sa staráš do toho, do čoho ťa nič, len sa to ešte snažis zakryť peknými slovami..
To len tak na okraj...
@anonym_4db3c2 ty zmizni čo si to dovoľuješ
@anonym_0161a5 Ty sa čo staráš?
@anonym_4db3c2 prečo by mala odtiaľto zmiznúť autorka príspevku?Je to jej príspevok, ked sa ti nepáči, nekomentuj
@anonym_af6ed2 Načo sem písala, že sa celá trasie, drísty a neviem čo a potom zahlobí, že ona pôjde aj druhý raz, lebo veď prečo by sa dala sterilizovať. Ak už toto niekomu pripadá normálne, tak ste už ozaj nenormálne aj vy.
@anonym_af6ed2 Načo sem písala, že sa celá trasie, drísty a neviem čo a potom zahlobí, že ona pôjde aj druhý raz, lebo veď prečo by sa dala sterilizovať. Ak už toto niekomu pripadá normálne, tak ste už ozaj nenormálne aj vy.
@anonym_4db3c2 tak asi sa bála narkózy, zákroku
@anonym_4db3c2 aha, takže to, ze nasla 400 eur na upt, tak to automaticky znamená, že ma dosť peňazí na výchovu ďalšieho dieťaťa na dlhé roky?! 🫣 autorka sa rozhodla správne, takto da 2 starším deťom všetko a nemusia sa tie deti uskromniť. Lebo tu nejde iba o to, ze autorka by sa musela uskromniť. Tu ide asi aj o to, ze aj tie deti by sa museli uskromniť.
Dúfam, že všetky bojovníčky za život každý mesiac posielajú aspon 200 eur každej žene v núdzi, ktorá si dieta nechala aj na ich popud...
@anonym_4db3c2 vieš to on že keď ma niekto "nervy" napíše aj niečo čo nemyslí vážne? Tak či onak je to jej vec. Na UTP bola a už to nikto nezmení.
@anonym_4db3c2 aha, takže to, ze nasla 400 eur na upt, tak to automaticky znamená, že ma dosť peňazí na výchovu ďalšieho dieťaťa na dlhé roky?! 🫣 autorka sa rozhodla správne, takto da 2 starším deťom všetko a nemusia sa tie deti uskromniť. Lebo tu nejde iba o to, ze autorka by sa musela uskromniť. Tu ide asi aj o to, ze aj tie deti by sa museli uskromniť.
Dúfam, že všetky bojovníčky za život každý mesiac posielajú aspon 200 eur každej žene v núdzi, ktorá si dieta nechala aj na ich popud...
@anonym_4dfd95 Mne je to úplne jedno, celé vlákno je absolútne trápne, rovnako aj argumenty autorky a tak isto aj vaše, aby každá žena, čo si váži života posielala 200 eur kde-komu. To je argumentácia jak z pomocnej školy.
@anonym_autor Pôjdeš zase? Už len z úcty k ženám, ktoré sa ti tu snažili celý čas pomôcť, povzbudiť, zachrániť dieťatko, si si mohla tieto slová odpustiť. Je to nehanebné, bezcitné a pohoršujúce.
@morusha na blby komentár blba odpoved
@anonym_4db3c2 a ty nemas doma 400 euro ? To povazujes v tetjo dobe za nejaky velky penaiz? Ja si viem penaize aj odlozit a urobit rezervu aj z toho mala co mame a ostane nam ked chceme normalne zit. A staraj sa o seba ja som sem neprišla na to aby ste ma presvedčili davno som bola rozhodnuta.
@anonym_4db3c2 a ty nemas doma 400 euro ? To povazujes v tetjo dobe za nejaky velky penaiz? Ja si viem penaize aj odlozit a urobit rezervu aj z toho mala co mame a ostane nam ked chceme normalne zit. A staraj sa o seba ja som sem neprišla na to aby ste ma presvedčili davno som bola rozhodnuta.
@anonym_autor 400 Euro je nič, a netuším, načo si sem prišla. Ale zase áno, takúto slaboduchú trapku sme tu na fóre dávno nemali. :D Prišla, hodila do pléna jednu z najhorších možných tém pre inú ženu, matku a potom cynicky a nechutne odpísala, že pôjde zas. Tak choď, však aj mačky sa o mladé starajú lepšie než ty.
@anonym_autor autorka, nic si z tych utokov nerob ale radsej sa do tejto diskusie uz nepozeraj. Nikomu nedlhujes ziadne vysvetlovanie alebo odovodnovanie. Rozhodla si sa vyuzit legalnu moznost a hotovo
@anonym_autor 400 Euro je nič, a netuším, načo si sem prišla. Ale zase áno, takúto slaboduchú trapku sme tu na fóre dávno nemali. :D Prišla, hodila do pléna jednu z najhorších možných tém pre inú ženu, matku a potom cynicky a nechutne odpísala, že pôjde zas. Tak choď, však aj mačky sa o mladé starajú lepšie než ty.
@anonym_4db3c2 najväčšiu trapku si spravila so seba len ty
Mame dve deti ,dom na hypotéku ten treba este dokoncit ...prijem mame fajn ale tretie dieta by sme nedali prostr uz teraz je vsetko drahe a to nevyzadujem luxus ale nebudem rozmýšľať kde otocim 100 euro a či prvému zapaltim kruzok alebo kupim plienky...
@anonym_autor kde tvoj muž pomíňal tie peniaze a narobil dlhy? písala si o tom. či nakoniec nie je väčší problém muž ako to dieťa, čo čakáš.
@anonym_autor kde tvoj muž pomíňal tie peniaze a narobil dlhy? písala si o tom. či nakoniec nie je väčší problém muž ako to dieťa, čo čakáš.
@anonym_25cdbf neviem o com je rec ja som nic take nepísala nikde ...asi si si pomýlila prispevok
@anonym_autor Prosím, necíť sa povinná nič a nikomu vysvetľovať. Záleží len na tom, aby si sa ty cítila čo najlepšie. Toto je len a len tvoje rozhodnutie.
@anonym_25cdbf to bol iný príspevok

@anonym_autor veľmi zaujimave, že niekoľko stoviek eur na potrat sa vždy nájde.
@anonym_df4143 ano zaujímavé ....dieta stoji uricte viac kym vyrastie ako jeden zákrok ...a neviem kde kazda vidite ,zemame peniaze naviac ....len preto ze pracujeme neznáme ze ich mame dostatocne