icon

Aký je váš názor na tehotenstvo v 49 rokoch?

fabinko
2. sep 2019

Aky je Vas nazor na tehotenstvo v 49 rokoch.....?

saskia_98
3. sep 2019

@77daniela77 si sa videla v zrkadle ?
@misinka0611 Mamina ktorej davam tie veci dava veci z pepca po dome, zara, reserved ked niekam idu... Preto tam mam pomiesane aj pepco

mkpredaj2018
3. sep 2019

Treba porozmyslat aj o buducom zivote dietata - dieta bude mat 10, a mama 60 - decku budu hovorit ze prisla babka? - aj o takom som pocula... Dokaze sa 5x-rocna mamina naplno venovat vsetkym sportovym aktivitam dietata? Dieta chce ucast rodica v svojich aktivitach, a ne ze same sa bude hrat a td... netreba mysliet na vlastne ego, ale na to dieta.

77daniela77
3. sep 2019

@saskia_98 staci mi citat tie sprostosti co tu vypisujes a viem hned kto asi si....😀

saskia_98
3. sep 2019

@77daniela77 ty vies kto ja som ? Mas carovnu gulu ? Wauuu 😂😂😂😂

sonnenshein
3. sep 2019

@mkpredaj2018 Ma to aj druhu stranku... Moj otec vyborne vyzera, a ma o 10+ rokov mladsiu zenu, takze ked su s mojimi, alebo sestrinymi detmi, pravidelne sa im stave, ze ludia hovoria aka su krasna rodina a ze ich deti su cely tato/mama :D

mkpredaj2018
3. sep 2019

@sonnenshein sa rorpravame o roznych veciach - ty o hovoris o starych rodicoch a vnukoch, ja - som napisala svoj postreh k tebe 49rocna tehotna. Si mimo temy

bmuller
3. sep 2019

@fabinko Dovolim si citovat tvoje vyjadrenie k teme zo s. 2, kam sa mnoho diskutujucich ani nedostalo 😀
"Ďakujem všetkým za vyjadreny názor,kolko ludi tolko chutí....,nie som tehotna ja ale kolegynka z práce,trapi ju ako budu ludia reagovať,nevie sa rozhodnut,otehotnela neplanovane,neviem co by som jej poradila a preto som chcela vediet nazor viacerych nestrannych ľudí,z vyjadrenych nazorov som usudila,ze budu taki aj takí,ti co ju budu odsudzovat aj taki co nie,a rozhodnut sa je len a len na nej...."
- mozno by bolo lepsie, keby si to tak v strucnosti uviedla aj priamo pod otazku, lebo mnohe si myslia, ze ide o nejake planovanie dietata v 50tke...

Inak, je zaujimave, ako dokazeme my ludia obdivovat pokroky v medicine, ked sa podari "opravit" nieco, co priroda "pokazila". Ale ked sa nieco "podari" prirode, ako napriklad otehotniet v 49, tak sa tu mnohe pohorsuju...
A este mi napada, ze tu na MK je jedna mamicka, ktora mala dve dospele dcery a otehotnela tusim v 46tke a ma synceka. A v podobnom obdobi (neviem, ci nie aj skor ako mama), mala dietatko aj jej starsia dcera vo veku nieco po 20tke. Tato dcerka vsak ochorela a takom mladom veku aj umrela ☹ Takze ... veci sa mozno deju z nejakeho dovodu, a k zazrakom prirody by sme mali mat skor respekt a dufat v stastny koniec, nie trepat sprostosti o stuzkovych :-P

janka95
3. sep 2019

@77daniela77 prečo múdra? Pýta sa, píšem svoj názor. Nemyslím to v zlom. Máš vyjadriť svoj názor nie narážať názory iných. Kto chce nech rodí aj v 55ke je to každého osobná vec.

lulka12
3. sep 2019

@eliska13 Vďaka...dieťa omladzuje a motivujte...vraj😊

floretine
3. sep 2019

@blanblan myslím si, že je každému jasné, že to tá pani v tomto veku neplánovala, a asi nikto to tak ani cielene neplánuje - možno s výnimkou nejakých celebrít, ktoré si dajú zmraziť vajíčka a odrodia po tom, ako im skončí kariéra, a áno, plodnosť klesá, ale aj tu môžeme byť svedkom, že sa to stále dá, koniec koncov, u každej ženy je to biologicky dané inak, niektorá má problémy s ovariálnou rezervou už v 25ke, iná počne na prvý šup aj po 40ke 🙂

77daniela77
3. sep 2019

@janka95 no niekedy aj nechce,ale nechce zabit zivot v sebe,nie je to lahke rozhodnutie,zrejme vie preco sa tak rozhodla,netreba ju preto odsudzovat a vysmievat sa,nikdy nehovor nikdy.,,,

77daniela77
3. sep 2019

@saskia_98 ano viem podla toho co hlasa,nemusim ta vidiet,tvoj prejav je trapny,vychvalujes sa ako tento nas tzv.romsky kral Robert ktoreho stretavam v Ke,tiez nevie co so sebou.

vevesh
3. sep 2019

@saskia_98 mylis si dojmy s pojmami. Pokora neznamena , ze sa mas niekomu klanat ci prejavovat uctu ci respekt, ale uvedomenie si svojej vlastnej nedokonalosti voci nepredvidatelnosti osudu. Mas len 19 (ano len) a si matko este len maleho dietata- mas predstavy , ako by si vychovavala, ale realita a osud ta nauci, ze vela krat nebude po tvojom a mozes spadnut velmi hlboko, ak tu pokoru v sebe nenajdes.....vies, kto vysoko lieta, hlboko pada....

saskia_98
3. sep 2019

@vevesh mam 21, mas zle info 😉 nespadla som nikam ked ma mamka tak vychovala a nespadla ani mamka ale ok, maj svoj nazor. Neberiem ti ho. 😊

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
misinka0611
3. sep 2019

@saskia_98 Kamionista zarába 5000€ mesačne?

saskia_98
3. sep 2019

@misinka0611 predstav si 😉 treba sa dostat do dobrej firmy na dobre nakladky a vykladky a mas to v kapse

77daniela77
3. sep 2019

@ptmt1011 cela ta pereut hevhnus,ale o tom sa nesmie hovorit z coho ziju....

vevesh
3. sep 2019

@saskia_98 prepac, tie 2 roky- porozpravajme sa o vychove o 20 rokov, ked tvoj syn budw dospely- co z neho vyrastlo. Ako sa hovori, clovek mieni, pan boh meni.....

77daniela77
3. sep 2019

@77daniela77 *pereput haved hnus malo byt....

s1m.one
3. sep 2019
simonaprava
3. sep 2019

@saskia_98 hmmm...bolo to nejako takto: ledva si zmaturovala a otehotnela (alebo sucasne :D) a kedze si bola blba na studium a leniva do prace, rozkrocila si nohy a zabezpecila si pohodlny zivot. :D ty si v zivote nic nedokazala a ani nedokazes. :D a ano, urcite ti zavidim a preto to pisem. :D nemam co. mame s muzom vzdelanie a zabezpecili sme si svoju zivotnu uroven spolocne. 🙂 take nepoznas, ja vieeeem. :D ty si len teliatko a privesok, ktory sa chvali cudzim perim. :D takze drz radsej usta a nedavaj tu rady, ty arogantne necitlive decko!

saskia_98
3. sep 2019

@simonaprava 😂😂😂😂😂😂😂😂 inac ta rozdrapuje zlata moja 😂😂😂😂

misinka0611
3. sep 2019

@saskia_98 Nie, toto by môj muž nemohol robit 🤭

saskia_98
3. sep 2019

@misinka0611 no vidis a mojho to bavi

simonaprava
3. sep 2019

@saskia_98 vsak jasne, nad tvojou sprostostou. :D ma bavis. :*

saskia_98
3. sep 2019

@vevesh neznamena ze ked mu vsetko kupim, ze vsetko aj bude mohol. Ja som tiez mala vsetko a mohla som skakat len odtial potial. Jednoducho ked som dodrzovala pravidla a hranice mala vsetko a takuto vychovu hodlam nastavit aj synatorovi. 🙂

saskia_98
3. sep 2019

@simonaprava ty mna 😘😘

misinka0611
3. sep 2019

@saskia_98 Čo ho na tom baví?

simonaprava
3. sep 2019

@misinka0611 nic, ale na viac nema. :D