Aký máte názor na potraty?
Pekný deň…chcem len vedieť aký máte názor na potraty? Mňa poslednú dobu vytáča keď vidím ako ženy zdieľajú články a fotky s titulmi: POTRAT JE VRAŽDA, ZAKÁŽME POTRATY…každá žena ma právo rozhodnúť sa..paradoxom je že vela žien v mojom okolí, ktoré zdieľajú tento názor majú 5 detí chodia z materskej na materskú, bez nulových pracovných skúsenosti a manžel pracuje v zahraničí a nosí domov peniažky… chcela by som vidieť tie ženy čo to zdieľajú keby boli znásilnené a ostali tehotné či by si to dieťa nechali ak by im to pripomínalo tu hroznú udalosť a mali z toho vážne psychické problémy a to dieťa vopred nenávideli…alebo keby máte 1000% potvrdené ze vaše bábätko je vážne choré a po pôrode zomrie okamžite alebo prežije týždeň- dva…samozrejme nepáči sa mi keď zabezpečené ženy sú nezodpovedné a chodia na potraty ako na kávičku, ale su aj iné situácie ako som opísala hore kedy mi príde potrat lepšia možnosť…
Ahoj, za mna pises velmi racionalne. Su DOVODY a su dovody podla mna. Absolutne sa neviem stotoznit s dovodmi typu vek, peniaze, praca … vsetko su to za mna veci ktore sa vedia vyriesit. Ale DOVOD znasilnenia a traumy alebo vaznej choroby je pre mna inym DOVODOM. Urcite sa mi nepaci pristup typu, ze tabletka sa rovna potratu a hnanie do extremov. Avsak extrem z druhej strany typu - momentalne necitim zabezpecenie tak sup na potrat mi pride irelevantny. Som naozaj smutna za zeny, ktore idu na potrat iba kvoli veku alebo peniazom… vsetko su to veci ktore sa menia v case, strata zdraveho babatka nie. A casom to aj na ne same vie nepekne dolahnut.

@cocolino234 prave citam knihu,kde ju znasilnili samozrejme vsetci boli za potrat len dievca nie,vyhodili ju zo skoly,nechal ju pritel....napriek tomu na nu nejaky maly hlasok nerob to,tak ako mozno na vas preco by ste sa inak ujistovali tu na koniku keby ste boli skalopevne rozhodnuta?
Ja som potrat absolvovala,presne v tom case mi diagnostikovali aj rakovinu krcka maternice...lekar povedal ze by to na dieta nemalo vplyv cela liecba ale ja som sa bala....dodnes pocitam kolko by mal/a rokov uz by som to nikdy nespravila