Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
vifinka - az taka optimisticka nie som, ale bola by to supa 😀
awe - a tu poslednu blastocystu ti kedy daju? budes najprv cakat ci sa podari prirodzene? vraj po potrate je prvych 6 mesiacov velka sanca... 😕
baby, tak toto vas pobavi 😀
no, my sme predtym neskumali, uz ked som nedufala podarilo sa prirodzene...
teraz viem ze mam zvyseny testosteron, tak asi mam castejsie anovulacne cykly, to bude asi pricina toho cakania... vsetky vysledky este nemam, a priatel by mal ist este na spermiogram...
baby, presne tak, nakoniec vy budete ako prve dalsie tehulky.. 😉
aj mne sa inak zda ze duphaston je to iste ako utrogestan..ja budem jest to co mi povedia, ale koprovy caj, fujtajbl...to musi byt iny hnus.. 😀
no lekarka povedala, ze nevidi problem a po prvej MS sa kludne mozeme snazit, tak neviem, mozno nejake 2 cykly skusime prirodzene snazilkovanie, ved si to chcem uzit, od kedy som bola tehu, tak sme nemohli a uz si pripadam ako panna 😀 😅 a teraz mame zakaz do prvej kontroly, t.j. o dva tyzdne. A ak by sa nezadariko, pojdeme po zmrzlinku.
aj ja som pocula aj citala, ze po potrate je telo pripravene na tehu, nakolko bolo tehotne...tak sa chopme sance a vyuzime ju 😉
horuci kupel som si dala az v 6. tyzdni, to som si hovorla, ze uz musi byt vsetko zahojene. Ale myslim, ze madam mrcha prisla az ked sa jej ozaj chcelo
velvetka 😀
no inak duphaston som brala aj ja, hned od zistenia tehu, dokonca 3x denne... 😒
krv na vysetrenie mi brali cca 13.11, a cakala som.
nieco sa pokazilo tak okolo 18.12. som bola druhy krat a cakala som.
no a uz su konecne 🙂
buduci tyzden idem k dr. a hned sa aj porozpravame co a ako.
aj ja som brala duphaston 3 krát denne...a zbytočne
awe, drzim ti palceky, nech vam to vyjde prirodzene... 😉
kocky, vsak ja nestiham citat za vami...kym ja napisem prispevok, je tu dalsich 5 😀 vy ste ale ukecane 🙂 vidim, ze je tu fakt dobra particka.
vifinka 😀 no tak my mame celkovu vhodnost 63,56%, staci to? 😅
ahojte kocky ako sa mate?
mame novu tehulku?
ahojte dracice 😎
tak nam vysla celkova vhodnost 21% 😕 , nic moc 😀
zuzi, my mame len 43,68 😀 a na konci mesiaca by sme mali slecinku zamiesit 😀
baby, ja chcem baaaaaboooooo
mne 54 % tento rok...to je riadna blbosť.
velvet- super spravicky, ironia, ze sa tesis na kazdodenne injekcie,ze? 😉
meriate si tu niektora bazalku? ci som tu jedina?
baby, ozaj pisete ako dive...ale to je dobre...
nam vysla vhodnost nejakych 56 percent...noooo, cakala som viac..ale dobra somarina to je...nie? 😅
jasne, ze to je somarina...niekto sa vyhral s excelom a teraz machruje 😀
mne vyslo 49,58 % no tak to som zvedava 😀
dnes mi dosiel femigard tak zajtra rychle na postu ho vyzdvihnem a sup budem ho pit, tak som zvedava ci aj mne tak rychle zaberie 😵
no mne vyslo celkova vhodnost 66.6 %. a na maj vacsinu chlapci, uvidime
baby nam 45% 😀 somarinaaaaa
trini - tak ty si to dnes asi s tými percentami vyhrala 😉
lu.lu, presne ako pises, ironia, najprv som mala z tych injekcii des, uplne som bola mimo, ze si ich budem musiet pichat, uz sa na ne tesim...takze vsetko je uhol pohladu a strach je naozaj iba v nasich hlavach...
aj dr. mi dnes povedal, ze sa ich bat nemusim, ze su to tenke ihlicky..
snazilkant - mne dosiel femigard dnes, muzik bol na poste 😉 a uz mam aj prve dve davky za sebou, tak zazraky dejte sa 😵 😵 😵
keby to aj vyslo a nie len tak, tu...ale aby sa to aj naplnilo, ale verim ze ano, ked mame uz taku optimisticku temu 🙂
velvet - ked injekcie pomozu k uspesnemu tehotenstvu a hlavne k jeho bezproblemovemu priebehu, spravime aj nemozne, no nie? 😉

cervene vinko aj u mna zabera....a aj teply kupel je vraj fajn, aj ked mne kupanie vyslovene teraz po kyrete lekarka zakazala, len sprchovanie 😕