Bábätko v brušku sa niekedy ako by rýchlo zatrasie

kikaham
4. júl 2021

Ahojte som v 39tt a všetko je v poriadku bábätko je zdravé ale zaujíma ma lebo nikde som sa o tom nedocitala že či aj vám niekedy urobí taky divný pohyb v brušku že sa tak rýchlo zatrasie... Viem aké sú normálne pohyby keď sa naťahuje kope alebo tak ale tento je tak par krát do dňa a normálne sa mi tak zachveje bruško.. Mate to niektorá? 🙂

kylie1983
4. júl 2021

Myslim ze to je normálne, ja som pri obidvoch mala take akoby zatrepotanie nožičkami, alebo neviem čím 😁 Podľa mna sa nemusíš vobec obávať, ale ked tak, spomeň doktorke 🙃

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
petamich
4. júl 2021

ano u mna rovnako 1-2x za den 🙂 silne zatrasie (asi) rukami alebo nohami - ja si vravim, ze uz sa asi zlosti, ze z povodneho 4-izbaku je chudak aktualne "v skrini" a uz tam ma malo miesta 🥴

oli18
4. júl 2021

Nie len ze sledujete deti od narodenia, ale uz aj vo vlastnom tele? Toto je normalne? Ved sa z toho zblaznis. Ked citis pohyby, ma ti to stacit, aby so bola v klude.

mmbudiakova
4. júl 2021

Niekedy cítim tiež niečo, akoby sa tam zatriaslo. Neriešila som to, verím, že je to normálne. Keď tak sa informuj u lekára, ale určite to bude dobré.

lusyc
4. júl 2021

Môže byť aj štikútka. Moje obidve mali každý večer.

ada55333
4. júl 2021

@oli18 myslím, že je normálne pozorovať svoje dieťatko už v brušku. Po narodení to bude cca podobné na aké pohyby bolo bábätko v brušku zvyknuté. Nestresuje a hovorí, že je všetko v poriadku; len ju zaujíma či to majú aj iné maminky.

@kikaham a mávala som to aj ja. Aj štíkutala v brušku často...to bolo až komické ako mi bruško nadskakovalo.

kikaham
autor
4. júl 2021

@ada55333 presne tak vôbec som to nepísala pod nejakým stresom alebo ze by som sa strachovala proste to už len posledny čas pozorujem a tak ma napadlo ci sa to deje aj iným maminka nič viac nič menej 🙂 ďakujem 🙂)

lubi40
5. júl 2021

@kikaham a nema stikutku? Moj mal, s muzom sme sa na tom dost zabavali ako mi brucho nadskakovalo. Ale chuda malinke maval stikutku dost casto aj po narodeni.

zuzuliennka1
5. júl 2021

@kikaham v 39tt ma uz dost malo miesta, takze to moze byt aj obycajna stikutka a “zatrasie” sa nie len babatko ale aj maternica a vsetko, je to uplne normalne

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre