icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

awe
21. jan 2010

ano, to ma aj doki upozornila, ze z histologie sa malokedy nieco podstatne zisti 😒 ale ta hemato je dolezita a aj genetika je dobra vec a genetiku mas uz potom na cely zivot...

ved bodaj by sme boli uplne zdrave a uz nikdy sa nic podobne nezopakovalo!

velvet26
21. jan 2010

pekny vecer babulky.. 😉
tusim nas tu nie je vela..riesite vysetrenia, awe, urcite tu hematologiu si vybav, mne aj cukruske napr.prave tam zistili ten vrodeny trombofilny stav..drzim ti palce, aby ho teba samozrejme nenasli, no podstatne je, aby si mala vysledok...ja som cakala mesiac a dozvedela som sa vysledok dva dni pred vianocami, tak to som mala ozaj bohovsky darcek, co.. 😅 ale v pohode, uz to beriem normalne, hlavne je, ze nemam ziadne problemy v beznom zivote a v tehotenstve to poriesim tymi injekciami..

idem snazilke poslat moje udaje do ip...ako to bolo? vek, nickname, okres, datum potratu, datum porodu. 😀 chacha to este netusime, pohlavie.. 😉 pisali ste aj datum prvej menstruacie?

ivanap6
21. jan 2010

ahoj velvet, ja som dátum prvej mm nepísala, ale ved ked bude tabuľka hotova a budeme vidieť ako údaje nám tam chýbajú, tak napišeme snazilke nech to doplní. Ja som tuším zabudla okres udať.

ved vdaka vám baby som si vybavili aspon tu hemato inak by som sa nechala odradit dr.
a verím, že sa nám tu už žiadnej nezopakuje!!

awe
21. jan 2010

veru, dnes nas je tu pomenej, tolen ja tu oxidujem cely den 😀

dik kocky, tu hemato si isto vybavim..

velvet na str. 107 je ten tvar, v akom to treba snazilkant posielat do IP, ale presne ako pise ivanap, ked nieco bude chybat, doplni sa 😉 ale datum prvej MS nie je zly napad...

micicka
21. jan 2010

ahoj kočky, nečítam vá, hneď sa hlásim 😀 ako to tu vyzerá?

awe
21. jan 2010

micicka -dnes nas je tu pomenej 😕

ivanap6
21. jan 2010

ahoj mici, no sme tu iba tri, s tebou už štyri 🙂

velvet26
21. jan 2010

ahoj mici...ako sa mas, co nove?

micicka
21. jan 2010

a kde sa všetky baby túlajú? zavialo ich? 🙂

dnes celkom ok, bola som u zubča, posledný kaz opravil. pred chvílkou som bola dedkovi psa okúpať a učesať a teraz vegetím pre tv a pc 😀 polovička išla hrať ping pong, tak sama bačujem 😀

awe
21. jan 2010

no pri tej kalamite, co dnes je, ani by som sa necudovala 😀 alebo mozno este citaju, co sme tu popisali...
aj ja este sama bacujem, ale uz mi je otupno, sa tesim, ked uz muzik pride 🙂

velvet26
21. jan 2010

aj ja som sama bez muzika, je na treningu, no uz coskoro by mal dojst..
micicka, akeho havina ma dedko?

awe
21. jan 2010

tak sme tu same slamene vdovy 😉

micicka
21. jan 2010

to sme tu fakt same opustene duse.

velvet - dedko ma shi tsu, a vieš čo som si u neho dnes všimla - dúfam, že sa neurazíš - že kondicioner sa vola velvet, som si hneď na teba spomenula 😀

inak velvet, ešte sa teším, že si zmenila dr. - som čítala počas dňa. veď ten tvoj bývalý ako keby sa ťa chcel zbaviť, že sa ani nepýtal prečo si sa tak rozhodla.

velvet26
21. jan 2010

micicka, jasne neurazila som sa... v pohode...ja som si dala nick podla jednej pesnicky blue velvet..takze neva...este je aj kava jacobs velvet... 😀
hej, aj ja mam normalne taky pocit, prisahambohu, ze mal normalne vesely hlas, ked som mu to oznamila, ach jaj...zajtra si idem pre tu kartu, tak dufam, ze nebude robit nejaky problem a hned mi ju da ako povedal..

micicka
21. jan 2010

ak by nebodaj mal pripomienky, čo sa mi nezdá, tak povedz, že ten druhý ti dal odporučenky a preto ideš k nemu. ale veď ty sa nedáš 😉

awe
21. jan 2010

niektori lekari su dobri, len ked pacientka nema problemy, ked proste prides raz za rok na preventivku, akonahle chces nieco riesit...uz sa vykrucaju, je fakt stastie mat dobreho lekara.

velvet26
21. jan 2010

micicka, to si pis...to sa veru nedam, ja som taky bojovnik za svoje prava uz od malicka, uz ako decko som sa nedala a ked bolo treba aj do dospeleho som si dovolila.. 🙂
akurat pozeram takz film na markize ako sa k takemu slepemu dievcatu do domu vlupal nejaky typek co utiekol z vazenia, celkom napinave...nepozerate?

micicka
21. jan 2010

awe presne ako hovoríš, ani ja som nemala nikdy problém s mojou lekárkou, lebo mi nikdy nič nebolo a nič som nepotrebovala, ale teraz som zmenila lekára, mala som pocit, že tá bývalá mi nebude vedieť pomôcť. tak uvidím ako ten nový, budúci týždeň idem k nemu prvý raz

awe
21. jan 2010

ja nepozeram, ja mam zapnutu hudbu a v polohe lezmo tukam do notebooku...ale uz je muzik na ceste, tak este nejakych 15 min. a koncim na dnes...

micicka
21. jan 2010

velvet aj ja na to pozeram jednym okom. nemam rada takéto filmy, potom sa bojím, keď som sama. ale v noci budem mať pri sebe mm, takže je to ok 😎

mne sa niekedy tak pospájajú udalosti z dňa + filmy, že sny mám úplne hrôzostrašné ☹

diapozitiv01
21. jan 2010

baby, bola ste niektora na genetike v BA??

awe
21. jan 2010

micicka, tak teda drzim palce, nech je dobry...ved das potom vediet prve dojmy.

velvet26
21. jan 2010

micicka,dobre si veru aj ty urobila, ze si dr. zmenila, dolezite je naozaj, aby sme mali k dr. stopercentnu doveru, ze pre nas urobi maximum a hlavne, ze bude ochotny nam pomoct..predsa len sme zranitelnejsie a citlivejsie na tieto veci, kedze sme si prezili svoje...ale bude dobre, verim tomu...

juuuj, uz nech ten moj muzik dojde, tusim nanho dneska skocim, mam pocit, ze mi zacina ovulka...dufam len ze nebude moc unaveny.. 😅

awe
21. jan 2010

diapozitiv, ja som bola na genetike v Novapharm BA (zeleznicna poliklinika, doc. Ondrejcak a Mudr. Melisova). Bola som spokojna aj s pristupom aj s rychlostou objednania, no na vysledky sme cakali 2 mesiace.

micicka
21. jan 2010

čo plánujete na víkend? ja sa tak teším, že už je zajtra piatok a že v sobotu si pospím 😀 neznášam ranné vstávanie a pamätám si ako mi vždy všetci hovorili, že si na to zvyknem..... dodnes som si nezvykla ☹

awe
21. jan 2010

su to odbornici v tejto oblasti, aj na prenatalnu diagnostiku...a inde len na objednanie cakas aj vyse mesiaca...

micicka
21. jan 2010

no ja idem na hemato až 24.2. a to mi ten termín vybavovala lekárka z tej istej nemocnice! nechápem, ale nevadí, neponáhľam sa až tak, keďže ešte si musím dať do poriadku tie moje zúbky 😉

awe
21. jan 2010

micicka - mi hovor, ja som spachtos, aj do 12-tej mozem vyspavat...teraz som PN, tiez neviem, ako si zvyknem na skore vstavanie...vikend? ja asi kludovy rezim, snad mala prechadzka 😉 upratovat bude musiet muzik 😵

velvet26
21. jan 2010

micicka, na vikend nic take extra neplanujeme, urcite si fajnovo pospim, potom poupratujem, v sobotu to je klasika, vecer mozno ku kamosom skocime a v nedelu ideme mojim rodicom k obedu a potom este na chvilku svokrovcov kuknut..

micicka
21. jan 2010

awe - aspoň ne niečo sú dobré PN-ky, že za nás poupratujú naši drahí 😀 treba to využiť, aj keď ten môj pomáha. niekedy viac, niekedy menej, niekedy ma vytočí, keď nedá oprať. potom dám ja večer a on na mňa, že veď si mi mala povedať, ja by som dal prať..... lebo on asi nemá oči, že je plný kôš. ale to sú chlapi, čo už s nimi 🙂