Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
beak - ano ano mudre reci 😉 vy ste inak zladeni, pocuvaj 🙂 ja sa hanbim, mne ani 50% nevyslo 😕
awe....he... je to mozne.... 😀
no idem, majte sa 🙂
papa a neopite sa vela 😉
babky dúfam, ze ked budú babetka, tak nebudeme závisle od pc, a budeme sa im venovat, a padat do postele s nosom do periny ,, co nas vystavia cez den 😅
awe, žiaľ to je len test, musím sa priznať, že v skutočnosti by som to tak odhadovala max. na 50%
moni....ked mi bude dopriate mat babenko tak mu budem venovat vsetok svoj cas a sem pridem az ked budem mat porobene a budem oddychovat...
beak - ale co by, iste je to viac, musis sa na to pozriet optimistickym pohladom 😉
trinirka - neopijeme, slubujeme 🙂
moniq - mne staci, ked zacnem chodit po PN do prace a som od PC odstavena, v praci na MK nemozem a vecer vas uz budem len citat, ak stihnem prispiet, bude super...a ked budem mat babo, budem sa mu venovat 24 hodin, slubujeeeem 😵
baby nepozerate Mojsejovcov?
mojsejovov,, :
co dávajú , zas blbnú 😀
cukrus nie, a čo majú nejakú novú reláciu, ja som myslela, že ten Mojsej je na liečení
ja nepozeram telku 😉
tusim davaju euroviziu na STV, no neviem kde sa otrca norika .. inak ja ich kuknem a smejem sa na nich,, sranda musí byť 😀
rozoberaju preco sa opil...ked to bolo v novinach
jájj na JOJke to dávajú,
tak idem ja kuknúť
želám krásnu piatkovú noc
ahojte .
dobru nocku kocky 🙂
to kde ste vsetky zdrhli? 😕
cukrus - sak vsetky kukate Brana s Norou, tak co s vami 😕
ale ja som aj tu.. mam notebook v obyvke
aj aj som tu stale, pisem a kecam s muzikom a hovorila som mu, ako velmi mi pomaha, ze si mozem takto s vami pokecat, ze ste prezili to iste, co aj my...lebo bol stale zvedavy, ze o com si piseme 😉
to aj môj mm sa ma stále pýta, že čo toľko ťukám do tej klávesnice 😀
awe...tu sa zabuda na vsetky starosti 😉
čo plánujete na zajtra?
ja idem zase do práce, ale ešte musím pred tým niečo ukuchtiť, možno rezníky a šošovicovú polievku, normálne som hladná
su zvedavi ti nasi muzici 😉
cukruska - mas pravdu, najprv som sa bala, ci tu zapadnem, ked ste uz take zohrate, ale nebol problem, vidim, ze ste tu skvele kocky s dobrymi dusickami 😵
awe... mi vezmeme medzi seba vsetky babulky... mame rovnake problemy a je ovela lepsie ked sa vyrozpravame ako keby to mame dusit v sebe... nepozname sa osobne ale tolko si toho povieme ako keby sme sa poznali 🙂
beak - mne urobila kocka v inej teme chut na hranolky, ale kedze nemam doma ani len zemiaky, tak mi muzik k vinecku doniesol chlebik so sunkou a syrcekom 😉
zajtra? no neviem, ja by som sa uz aj potrebovala vyvencit, asi dame kratku prechadzku poobede a doobeda troska poupratujeme a zbehneme do obchodu, nech je z coho varit obed 🙂 a klasika len domka, nikam sa nechystame...
cukrus - aj aj mam ten pocit, ze ani kamoskam by som toto vsetko nepovedala, nepochopili by ma 😔
awe....ten kto to neprezije nepochopi...je to smutne ale je to tak... ale zas kazdou zlou skusenostou sa clovek stava silnejsim
cukrus,awe...dnes končím, nejaká som unavená
dobrú noc
beak, dobru nocku a aj ja idem off kocky pre dnesok, vidime sa zajta 😉

trinitka - no to je odvazne rozhodnutie🙂
cukrus - tak tak, len si ulej, lebo ktovie, ci to nie je naposledy 😀