icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

awe
22. jan 2010

trinitka - no to je odvazne rozhodnutie🙂

cukrus - tak tak, len si ulej, lebo ktovie, ci to nie je naposledy 😀

awe
22. jan 2010

beak - ano ano mudre reci 😉 vy ste inak zladeni, pocuvaj 🙂 ja sa hanbim, mne ani 50% nevyslo 😕

cukruska1920
22. jan 2010

awe....he... je to mozne.... 😀

trinitka87
22. jan 2010

no idem, majte sa 🙂
papa a neopite sa vela 😉

moniquie
22. jan 2010

babky dúfam, ze ked budú babetka, tak nebudeme závisle od pc, a budeme sa im venovat, a padat do postele s nosom do periny ,, co nas vystavia cez den 😅

beak
22. jan 2010

awe, žiaľ to je len test, musím sa priznať, že v skutočnosti by som to tak odhadovala max. na 50%

cukruska1920
22. jan 2010

moni....ked mi bude dopriate mat babenko tak mu budem venovat vsetok svoj cas a sem pridem az ked budem mat porobene a budem oddychovat...

awe
22. jan 2010

beak - ale co by, iste je to viac, musis sa na to pozriet optimistickym pohladom 😉

trinirka - neopijeme, slubujeme 🙂

moniq - mne staci, ked zacnem chodit po PN do prace a som od PC odstavena, v praci na MK nemozem a vecer vas uz budem len citat, ak stihnem prispiet, bude super...a ked budem mat babo, budem sa mu venovat 24 hodin, slubujeeeem 😵

cukruska1920
22. jan 2010

baby nepozerate Mojsejovcov?

moniquie
22. jan 2010

mojsejovov,, :
co dávajú , zas blbnú 😀

beak
22. jan 2010

cukrus nie, a čo majú nejakú novú reláciu, ja som myslela, že ten Mojsej je na liečení

awe
22. jan 2010

ja nepozeram telku 😉

moniquie
22. jan 2010

tusim davaju euroviziu na STV, no neviem kde sa otrca norika .. inak ja ich kuknem a smejem sa na nich,, sranda musí byť 😀

cukruska1920
22. jan 2010

rozoberaju preco sa opil...ked to bolo v novinach

moniquie
22. jan 2010

jájj na JOJke to dávajú,
tak idem ja kuknúť
želám krásnu piatkovú noc

ahojte .

awe
22. jan 2010

dobru nocku kocky 🙂

cukruska1920
22. jan 2010

to kde ste vsetky zdrhli? 😕

awe
22. jan 2010

cukrus - sak vsetky kukate Brana s Norou, tak co s vami 😕

cukruska1920
22. jan 2010

ale ja som aj tu.. mam notebook v obyvke

awe
22. jan 2010

aj aj som tu stale, pisem a kecam s muzikom a hovorila som mu, ako velmi mi pomaha, ze si mozem takto s vami pokecat, ze ste prezili to iste, co aj my...lebo bol stale zvedavy, ze o com si piseme 😉

beak
22. jan 2010

to aj môj mm sa ma stále pýta, že čo toľko ťukám do tej klávesnice 😀

cukruska1920
22. jan 2010

awe...tu sa zabuda na vsetky starosti 😉

beak
22. jan 2010

čo plánujete na zajtra?
ja idem zase do práce, ale ešte musím pred tým niečo ukuchtiť, možno rezníky a šošovicovú polievku, normálne som hladná

awe
22. jan 2010

su zvedavi ti nasi muzici 😉

cukruska - mas pravdu, najprv som sa bala, ci tu zapadnem, ked ste uz take zohrate, ale nebol problem, vidim, ze ste tu skvele kocky s dobrymi dusickami 😵

cukruska1920
22. jan 2010

awe... mi vezmeme medzi seba vsetky babulky... mame rovnake problemy a je ovela lepsie ked sa vyrozpravame ako keby to mame dusit v sebe... nepozname sa osobne ale tolko si toho povieme ako keby sme sa poznali 🙂

awe
22. jan 2010

beak - mne urobila kocka v inej teme chut na hranolky, ale kedze nemam doma ani len zemiaky, tak mi muzik k vinecku doniesol chlebik so sunkou a syrcekom 😉

zajtra? no neviem, ja by som sa uz aj potrebovala vyvencit, asi dame kratku prechadzku poobede a doobeda troska poupratujeme a zbehneme do obchodu, nech je z coho varit obed 🙂 a klasika len domka, nikam sa nechystame...

awe
22. jan 2010

cukrus - aj aj mam ten pocit, ze ani kamoskam by som toto vsetko nepovedala, nepochopili by ma 😔

cukruska1920
22. jan 2010

awe....ten kto to neprezije nepochopi...je to smutne ale je to tak... ale zas kazdou zlou skusenostou sa clovek stava silnejsim

beak
22. jan 2010

cukrus,awe...dnes končím, nejaká som unavená
dobrú noc

awe
22. jan 2010

beak, dobru nocku a aj ja idem off kocky pre dnesok, vidime sa zajta 😉