icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

velvet26
23. jan 2010

monig, veru, tolko sa caka...lebo tu krv ti skumaju na genetike a aj na imunologii...tzn. mne posieli krv do blavy na genetiku a do nitry na imunologiu..

lu.lu.
23. jan 2010

ok velvet, dakujem, spytam sa aj na prothrombin....bola by som moc rada, ked bude vsetko ok, ale ak by aj nieco nasli,nevadi...nie je to koniec sveta

cukruska1920
23. jan 2010

ajojte 😉

lu.lu.
23. jan 2010

pa lenka-neprepasni plodne dni 😉

ahoj cukruska 🙂

velvet26
23. jan 2010

ahoj cukruska...co porabas..co nove?

jasne, neboj lu.lu vysledky budu ok..

moniquie
23. jan 2010

velvet : ked idem na genetku , mám sa tam spýtať či mi to pošlú aj dalej na hemato,, či to musí môj doktor ?

moniquie
23. jan 2010

ahoj cukrus
vyspinkaná ,,

cukruska1920
23. jan 2010

ahoj velvet... nic noveee na svete..daaame si repete...3 kolo 😝

moni... hej...len som ako prastena po hlave stale

moniquie
23. jan 2010

cukru : pusti si super muzičku, daj si čajík posaď sa pred telku, či drahému do lona,, bude fajn ..

lu.lu.
23. jan 2010

kocky, idem rychlo spravit veceru- fajitas, mnamka....budete tu vecer? sa mozno stretneme 🙂

pa

moniquie
23. jan 2010

Práve počúvam richarda mullera - už --- super pesnička, fakt ju žeriem 🤐

cukruska1920
23. jan 2010

moni... he...mne tu huci notebook...mam pusteni youtube

velvet26
23. jan 2010

cukruska, co cajik, vinko si daj... 🙂 juuuj, tak by som si dala, no nemozem...
moniquie, neviem ako ale myslim, ze na tej genetike priamo skumaju skor ine veci ako mutacie krvi, skor chromozomalne aberacie a na mutacie to posielaju z hematologie, ale mozno sa mylim...ja si myslim, ze by si mohla ist aj na tu hemato preto...

moniquie
23. jan 2010

cukru,, ja tiež youtube,,
len mi je chladno izbe a mm je daleko ,,, až v obyvačke 😀

moniquie
23. jan 2010

velvet : ja chcem ísť na hemato,, no môj doktor povedal že pekne postupne, najprv genetika,,
a ja nechcem strácať čas,, všade sa čaká ,,, tak nech čakám na obe naraz,, aspoň si myslím, že by to šlo

velvet26
23. jan 2010

no moniquie, treba muzika zavolat k sebe a pritulit sa.. 😉

my sme chceli ist dnes ku kamosom na vinko, no ja urcite nepojdem..nie je mi dobre, tak mozno pojde muzik sam..

moniquie
23. jan 2010

ja som dnes bola u segri , kuknuť krpca nášho malého,, 16 mesačného
dostal detskú izbičku, nábytok, tak sa vytešuje, a otvára všetky šuflíky,,

velvet26
23. jan 2010

jasne monig, vybav si obe naraz ked sa da...ved to ti len zoberu krv aj na genetike aj na hemato a budes to mat skor vybavene...aj na infektologiu by si mohla skocit..

moniquie
23. jan 2010

ja by som šla všade narovnako, veľmi rada, no tuším môj gyndoš chce postupne, nie naraz,
šak o týždeň pôjdem na genetiku a potom k nemu nabehnem, nech ma bleskovo pošle aj dalej, že nechcem čakať,,
som poistená, tak nech poisťovňa platí,, no nie,,

a čo robia na infektologii, - zisťujú či si telo nevytvára protilátky na tehotenstvo ?

velvet26
23. jan 2010

na infektologii sa skumaju vsetky infekcne choroby, zapaly atd..ci nebola pricina tam, lebo aj to moze byt...mne tam urobili aj gynekologicke stery na chlamydie atd...nie je to zle vediet..
a este endokrinologia je fajn, tam ti zistia hormonalny profil, protilatky proti stitnej zlaze atd...

cukruska1920
23. jan 2010

moni..na infektologii ked tak borelioza, toxoplazmoza, CMV a to je asi tak vsetko

moniquie
23. jan 2010

dakujeeeem,
baby vy ste jaké nadupané,
to šetko už máte za sebou ??
bože jak vám závidím,, ja chcem tiež,, nech už sa potom len snažíme o babeno ..

borelioza,, no to som mala podozrenie,, už aj dva krát v minulosti ..

velvet26
23. jan 2010

no praveze dost veci na tej infektologii skumali, cez 10 papierov vysledkov to bolo...no nepamatam si z toho dokopy nic, nastastie bolo vsetko ok...

moniquie
23. jan 2010

už som to tu písala,, kúpila som si aloe vera berry gel , chcem začať užívať,,
a hadam všetko zo mňa vyplaví...

cukruska1920
23. jan 2010

moni...ja mam tiez aloe nektar...idem si hned dat 😀

velve...kedy zacinate?

moniquie
23. jan 2010

cukrus, . to je super,, a ako dlho ho už piješ ,,

cukruska1920
23. jan 2010

od teraz 😀 ale v skrini som ho mala asi 4 mesiace 🙂 len neviem co to urobi ked pijem aj tie femi kvapky...ale sak uvidim...mozno si telo povie..ze fuj akymi blvajzami ma krmi ta moja panicka....tak radsej otehotniem aby som to uz nemuselo papat 😀

moniquie
23. jan 2010

diapozitiv :
chcem napísať zopár riadkov pre ubolené srdiečka ,
pozrela som si album s vašim anjelikom
,
Váš synček bol nesmierne krásny a bol s vami bohužiaľ len krátko .
No na druhej strane ste boli aj za tieto krátke 4 dni velmi vďační, šťastní že ho máte, že sa ho môžte dotknúť, že môžte s ním stráviť jeho chvíľky na tomto pre neho krátučkom svete.
Z listu je zrejmé, že maximilán, bojoval, bojoval, chcel vás spoznať, chcel vidieť svojich rodičov, ktorí na neho s láskou čakajú , nesmierne ho milujú a dajú mu všetko na svete. Bol to silný chlapček, plný odhodlania uzrieť svetlo sveta , držať maminu palčekom ruky a tatinovy sa ozvať prenikavým hláskom za pomoci plaču . Dokázal to , narodil sa medzi vás, spoznal vás, videl vás, cítil, a keď dosiahol to čo si zaumienil navždy vás opustil.
No opustil vás len tu na zemi, som si istá, že sa na vás pozerá z hora a má vás hrozne rád. Chce aby ste boli šťastní, aby znova niekto vzniesol svetlo do vášho života. Preto sa bude s vami tam z hora tešiť ak sa znova v tebe "mamina " zrodí malá fazuľka .

Je mi nesmierne ľúto , že sa to stalo vám, no želám vám hrozne veľa šťastia v živote, aby ste rýhlo našli rovnováhu a zmysel života . Ak som náhodu použila nevhodné slová, mrzí ma to , no veľmi ma rozosmutnel váš list na rozlúčku a uronila mi nejedna slza .

velvet26
23. jan 2010

cukruska, vo februari nakoniec...kvoli ten chorobe..
akurat som citala jedno forum tu na konikovi o gyndosoch v mojom mesto, co baby pisali a toho terajsieho, co som s k nemu prehlasila vsetky chvalili a toho povodneho, od kt. som odisla, tak ten sa im nepacil..
tak uz viem na beton, ze som urobila dobre.. 🙂

moniquie
23. jan 2010

cukru : no bodaj by si mala pravdu ,
takže začni piť a hned otehotni,,

ja budem gel kombinovať s femibionom ..
budem piť cca dva mesiace, nech to má účinok, a hadam potom začneme pracovať na bábenku ..
chcem nech ma poriadne vyčístí,, kamoškám to pomohlo, dúfam že aj mne