icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

trinitka87
24. jan 2010

vif, nie, popravde ani neviem ze ju mam

snazilkant
24. jan 2010

ja iez ak budem ehu hned idem k lekarke, ved aj mi to vravela, az 3 krat a urcite pojdem na PN

jarulai
24. jan 2010

no mna bolievaju prsia tak 2tyzdne pred MS, takze teoreticky od ovulky 😉 ale inak tiez ani neviem, ze ju mam

sarrahmichelle
24. jan 2010

awe ano tento x to bol MA prvy x spontanny potrat teraz uz len dufam ze do tretice to vyjde..ja som bola prvy x az v 8 tyzdni a vsetko vyzeralo tak krasne...tento x som rozhodnuta ze hned ako budu na teste dve palicky idem na slovensku nech na mna poriadne dozru lebo tu sa do 12. tyzdna alebo kym nemate 3 potraty nezaujimaju

jarulai
24. jan 2010

sarrahmichelle, urcite hned chod na SK, ked vravis, ze tam, kde si je to takto 😠 katastrofa. a hlavne si potom aj na SK zozen dobreho doktora, nech sa ti venuje poriadne - co malo platime?

trinitka87
24. jan 2010

sarrahmichelle, aj si sa dostala na nejake vysetrenia?

sarrahmichelle
24. jan 2010

snazilkant ake udaje potrebujes do tej tabulky?

trinitka87
24. jan 2010

sarrahmichelle, vsimla som si digitalny tehu test co sme sa o nom bavili vcera, to je jednorazovy?

janga
24. jan 2010

baby idem ja spat, dobruuuu

snazilkant
24. jan 2010

aj ja kocky dem hajkat , dobru noc

sarrahmichelle
24. jan 2010

nie chystam sa az niekedy vo februari v marci ked budem na SK mam tam skveleho lekara uz sme dohodnuty..jedine co mi tu spravili bolo akurat vysetrenie na cukrovku bohuzial kym nemam po 3. tak sa so mnou o tom ani bavit nebudu..

trinitka87
24. jan 2010

pa janga, aj ja uz idem spat, zajtra rano skoro vstavam

trinitka87
24. jan 2010

aj tebe snazilkant dobru noc prajem

sarrahmichelle
24. jan 2010

hej bohuzial len jednorazovy..co viem viacrazovy este nevyrobili bo som zistovala aj v amerike

trinitka87
24. jan 2010

skoda, ze jednorazovy vyzera dobre..mohli by nieco take vymysliet ako teplomer

sarrahmichelle
24. jan 2010

ale aspon ma vyhodu v tom ze nemusis zistovat ci tam ta ciarka ozaj je alebo je to len pre to ze ju tam tak velmi chces...to sa mi pri obycajnych vzdy stavalo 😀

jarulai
24. jan 2010

babulky, tak aj ja balim, lebo ma rano nikto nezobudi 😀
tak dobru nocku vsetkym a sladke snicky 😉

awe
24. jan 2010

sarah - to musi byt hrozne, ze sa do 12tt o teba nikto nezaujima...a vysetrenia az po 3 potrate? to co je???

inak udaje do tabuly posli snazilkant a ma ich vo svojom albume 😉

kocky, ja sa pre dnesok lucim, idem do postielky, rano praca 😝 tak nech vstanem.

dobru noc, zajtra si vas docitam 😉

jarulai
24. jan 2010

sarrahmichelle, teraz som kukla tvoj albumik - to by som si hned mala okopirovat podkovicku 😉

sarrahmichelle
24. jan 2010

kludne kopiruj tiez som kopirovala hned ako som ju nasla 😉

jarulai
24. jan 2010

diiiiky 😉

sarrahmichelle
24. jan 2010

awe to je uk a odovodnenie: kazdym potratom klesa riziko dalsieho cize po 2 potratoch je podla nich najmensia sanca na 3. a ak predsa k nemu dojde su si isty ze je problem a treba ho riesit...nenormalny system

sarrahmichelle
24. jan 2010

ja ti teda pre zmenu ukradnem stvorlistok 😅

jarulai
24. jan 2010

OK, kopiruj. nech ti prinesie šťastíčko 😵

sarrahmichelle
24. jan 2010

dobru noc vsetkym co ste uz do postielok zalahli sakra aj ja by som mala uz ist

jarulai
24. jan 2010

no ja tiez, uz sa pokusam skoncit 2x 😀

sarrahmichelle
24. jan 2010

hovor mi o tom este obedik mi do roboty nachystat treba, a pre mojho chlapa este na postel skoro a mne sa tak nechce samej

jarulai
24. jan 2010

ja tiez este obedik nachystat. ja nemam muzika ani doma, takze ta prazdna postel ma tiez velmi nelaka. a na jojke teraz akurat davaju dobry film 😠

sarrahmichelle
24. jan 2010

ako obvykle cely tyzden nic a v nedelu dobry film...muzik je v praci? ozaj ani som sa nepytala ty si mala tiez MA?

jarulai
24. jan 2010

ano, muzik je v robote. este tyzden musim vydrzat a bude domka 😵 😵 😵 uz sa tesiiiiiiimmmmmmmmmm

no ale mne sa uz chce ozaj buvat. idem zalomit. tak dobru nocku