Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
ja iez ak budem ehu hned idem k lekarke, ved aj mi to vravela, az 3 krat a urcite pojdem na PN
no mna bolievaju prsia tak 2tyzdne pred MS, takze teoreticky od ovulky 😉 ale inak tiez ani neviem, ze ju mam
awe ano tento x to bol MA prvy x spontanny potrat teraz uz len dufam ze do tretice to vyjde..ja som bola prvy x az v 8 tyzdni a vsetko vyzeralo tak krasne...tento x som rozhodnuta ze hned ako budu na teste dve palicky idem na slovensku nech na mna poriadne dozru lebo tu sa do 12. tyzdna alebo kym nemate 3 potraty nezaujimaju
sarrahmichelle, urcite hned chod na SK, ked vravis, ze tam, kde si je to takto 😠 katastrofa. a hlavne si potom aj na SK zozen dobreho doktora, nech sa ti venuje poriadne - co malo platime?
sarrahmichelle, vsimla som si digitalny tehu test co sme sa o nom bavili vcera, to je jednorazovy?
nie chystam sa az niekedy vo februari v marci ked budem na SK mam tam skveleho lekara uz sme dohodnuty..jedine co mi tu spravili bolo akurat vysetrenie na cukrovku bohuzial kym nemam po 3. tak sa so mnou o tom ani bavit nebudu..
hej bohuzial len jednorazovy..co viem viacrazovy este nevyrobili bo som zistovala aj v amerike
skoda, ze jednorazovy vyzera dobre..mohli by nieco take vymysliet ako teplomer
ale aspon ma vyhodu v tom ze nemusis zistovat ci tam ta ciarka ozaj je alebo je to len pre to ze ju tam tak velmi chces...to sa mi pri obycajnych vzdy stavalo 😀
babulky, tak aj ja balim, lebo ma rano nikto nezobudi 😀
tak dobru nocku vsetkym a sladke snicky 😉
sarah - to musi byt hrozne, ze sa do 12tt o teba nikto nezaujima...a vysetrenia az po 3 potrate? to co je???
inak udaje do tabuly posli snazilkant a ma ich vo svojom albume 😉
kocky, ja sa pre dnesok lucim, idem do postielky, rano praca 😝 tak nech vstanem.
dobru noc, zajtra si vas docitam 😉
sarrahmichelle, teraz som kukla tvoj albumik - to by som si hned mala okopirovat podkovicku 😉
awe to je uk a odovodnenie: kazdym potratom klesa riziko dalsieho cize po 2 potratoch je podla nich najmensia sanca na 3. a ak predsa k nemu dojde su si isty ze je problem a treba ho riesit...nenormalny system
dobru noc vsetkym co ste uz do postielok zalahli sakra aj ja by som mala uz ist
hovor mi o tom este obedik mi do roboty nachystat treba, a pre mojho chlapa este na postel skoro a mne sa tak nechce samej
ja tiez este obedik nachystat. ja nemam muzika ani doma, takze ta prazdna postel ma tiez velmi nelaka. a na jojke teraz akurat davaju dobry film 😠
ako obvykle cely tyzden nic a v nedelu dobry film...muzik je v praci? ozaj ani som sa nepytala ty si mala tiez MA?
ano, muzik je v robote. este tyzden musim vydrzat a bude domka 😵 😵 😵 uz sa tesiiiiiiimmmmmmmmmm
no ale mne sa uz chce ozaj buvat. idem zalomit. tak dobru nocku

vif, nie, popravde ani neviem ze ju mam