icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

moniquie
25. jan 2010

ahoj mici,, aj ja ťa zdravím,,
neprežeň to dnes so zákvasom .. 😀

janga : dakujem za link na web. Pred rokom som si tam objednala tiež za veeeľa penez. Vtedy tam nemali také pekné kamienky 😖
super stránka je aj skoklasa.cz

lu.lu.
25. jan 2010

micicka- ja by som ani nevedela,ako sa take halusky varia 😕 ....ale pravda, ze mne az tolko nechybaju, raz za rok staci 😝

janga
25. jan 2010

moniq poznam - ale .sk
ked budes chciet, poslem aj tie dalsie

beak
25. jan 2010

baby, ja vôbec neviem, na čo mám tv, vôbec nič tam nedávajú
ešteže mám ten internet

velvet26
25. jan 2010

zuztek...tak dolezity je aj ten antifosfolipidovy syndrom, nepamatas si ake cislo ti tam vyslo, norma je do 16, od 16 do 24 je hranicna noma a viac ako 24 uz nie je dobre...mne vyslo 16,64 co je uz v hranicnej miere...aj ked len o nieco viacej...
a hej, dolezite su tie zrazacie faktory, ja mam faktor V, to je leiden...

micicka
25. jan 2010

moniq zákvas eee, ale kyslá smotana ano, to budú prehánky 😀

lulu, aj ja si ich dám len sem tam a vôbec to nie je extra umenie, zemiaky, múka, soľ - my ani vajíčko nedávame. u nás to vždy len tatino robil, naučila som sa od neho 😉

moniquie
25. jan 2010

baby aj vám to tak mrzne .. otras .
a tá telka to je fakt,, nič ničevo ničisko tak neni ,, hrúza ..

janga : namám nafotené moje výtvory,, tak aspoň jedno kuk narychlo ..
http://www.mojasvadba.sk/album/view.php?vImageI...

mici : daj si plienočku ako babeno, keby si sa poserkala .. 😀

moniquie
25. jan 2010

a mimochodom kedy pôjdeš mici cvičiť,, čooo flákaš to .. 🙄

velvet26
25. jan 2010

monig, veru v telke nie je dokopy nic, idem kuki co je na zone reality, a ked ani tam nic nebude, pojdem asi spat, nejako ma hlava boli..

moniquie
25. jan 2010

baby včera sme boli v chováku,,
už sa tu prebaral zverinec,
no normálne uvažujem o rybke,, takej čo jej nešvihne, ked bude v obmedzenom priestore ..

drahý je nalomený, no on baží za korytnačkou ..

janga
25. jan 2010

nooo zase ten konik spomalil...
moniq ved ty uz si profesional - fakt pekneeee... chodis aj na artmamu?

moniquie
25. jan 2010

velvet :
masíruj si spánky,, alebo povedz drahému ,, nech ťa pomasíruje celú
hned ti bude lepšie ..

velvet26
25. jan 2010

monig, draheho rodicia maju suchozemsku korytnacku, vola sa koko, je to on a ma uz 30 rokov...hovorim, ze ten koko prezije nas vsetkych nakoniec..este pojdem s nim do dochodku... 😀

lu.lu.
25. jan 2010

pojdem ja..je to tu pomale....dam sprchu a asi zalezieme do postele, ja pozriem desperate housewives....neviem, co bude drahy robit 😅 ....tak papa kocky, pekny vecer este 🙂

velvet26
25. jan 2010

monig, ta masaz by mi bodla, len drahy je na treningu...a mna boli asi ta hlava z tej blbej nadchy, furt smrkam uz od soboty, no hadam bude uz coskoro lepsie..

janga
25. jan 2010

velvet natri si spanky nejakym chladivim gelom, to by malo pomoct...

micicka
25. jan 2010

moniq no rozmýšľam nad cvičním zajtra, aj tenisky som si vyprala, radšej ale zatiaľ nič nesľubujem,musím sa naštartovať a potom to pôjde.

baby inak krásne výtvory máte... super, tak keď budem niečo potrebovať, kúpim od vás 🙂

zuztek
25. jan 2010

velvet, antifosf.syndrom je ok, leiden negat, ale ostatne faktory neboli vysetrene
dufam ze na genetike mi dali urobit tie MTHFR
inak uz mam tych vysetreni dost, uz chcem mat pokoj 😖 no zatial to vyzera tak ze hlavnym mojim problemom su hormony, takze tie si budem musiet este sledovat...

moniquie
25. jan 2010

pa lulu
velvet : to ťa ešte neprešlo ,,
to by chcelo hlbkové vyšetrene od mm 😉 mm má tréning, ten môj zas šiel s kapelou cvičiť ..
to je čo,, sme to dopadli ..

aj si dávaš nejaké vitamínky,,

koko -- super meno,, moje neťerky zas majú žofku ..

micicka
25. jan 2010

velvet tak to ta veru môže boliet od nádchy, nádchu nenávidí, hovorím, že to je horšie ako chrípka, prtože tú mám dva dni a potom je ok, ale nádchu mám aj dva týždne 😠 len aby sa ti soplíky nezastavili 🙄

moniquie
25. jan 2010

janga :
artmama nepoznám,, eee, no skúsim

inak kočky ak by ste k nám zavítali domov, tak naša rodila je samý kutil,
ja som kedy malovla na sklo, poháriky, bižu robím, ikebany, svietniky, aranžmá .. zabíjam čas sebe, aj rodine zas šetrím nahánanie po obchodoch ..

drahý je zas na poličky, balkony , a krásne maluje tetovania ,,

túži po jednom veľkom, no som mu sľúbila až ked bude mimino, tak chudáčik čaká .. nevie sa dočkať, len teraz neviem čoho skôr .. 😀 ale viem ..

mici: ja pôjdem tento týždeň cvičiť, no ešte neviem kde ..

micicka
25. jan 2010

baby ste teraz na facebooku ide vam, lebo mne da len hlavnu stranku - po prihlaseni a potom sa uz nikam nedostanem 😠

moniquie
25. jan 2010

facebook, ide, ale pred chvíľou riadne blbol,,
nešla pošta, nič počkaj kuknem

velvet26
25. jan 2010

micicka, ved to ta nadcha je na nervy, asi mam aj zvysenu teplotu, cez vikend som isto mala..chcela som si zobra dovcu, lebo mam este kopec z minuleho roka, len zajtra idem na jednu jeb..tu poradu do trencina, tak nemozem mat volno, netusim kedy si tu dovolenku zoberiem..
jaaaj baby, uz nech je februar, som zdrava a mozme sa snazit... 🙂
inak vcera hovorili v telke, ze vo februari ma byt dalsia vlna chripky, tak verim, ze nas obide.. 😖

ivanap6
25. jan 2010

velvet, zuztek, teda vy sa vyznáte v tých vyšetreniach, vás nikto neoklame 😀 asi ste mali byť lekárky...
moniq, tiež peknučné velmi

moniquie
25. jan 2010

velvet :
ani nehovor že ide dalšia chrípka,,
porazí nás .. jujjjj

bože nech to len všetky nepochytáme,, chceme chytať iné vecičky .. no nie ..

janga
25. jan 2010

fb mi ide normalne
moniq nemas nikde album vasich vyrobkov? ja take rada pokukam, ty si teda vsestranna...
taketo nieco by si nevedela? http://www.artmama.sk/na-skle-malovane/nastenne... - to je na sklo malovane, ale ja som na take lava, a straaaasne by som nieco take chcela...

moniquie
25. jan 2010

veru baby, ste riadne nadupané tými vyšetreniami ,
klobúk dole,,
aj ja stem .. 😖

velvet26
25. jan 2010

ivi, vsak to konik nas uz inak preskolil z mediciny, co... 🙂 ale som rada, aspon vieme, co ma byt vysetrene, co je dolezite...
uz dosiel muzik, tak idem sa mu asi venovat, bude urcite aj hladny...
tak pekny vecer este papa 😉

zuzanahor.
25. jan 2010

Ahojte,ten nadpis v tejto teme je krasny 🙂 konecne presli uz 3 mes do MA,uz mam aj kontrolu za sebou,vsetko OK.....velmi sa tesime!!! Dostala som vitaminy a Duphaston,este pockat 1-2 a mozeme zacat pracovat na babatku...dufam,ze uz nezazijem tu velku bolest znovu 😨 Drzim Vam vsetkym palce 😉