icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

misinn
26. jan 2010

cukor, ked som videla tie ceny co chcu na slovensku za lyzovacku tak sa viac oplati ist niekam do turecka na tyzden, teraz su tam take ceny ze na tyzden all inclusive aj s poplatkami okolo 300EUR na osobu,..az na to ze tam sa velmi lyzovat neda 😀 😀 😀

cukor
26. jan 2010

len teraz sa asi v mori v turecku neokupeš

misinn
26. jan 2010

cukor, to mas pravdu ale da sa tam fajn oddychnut, je tam aj v nutorny bazen a aj rozne procedury..ale tak jasne ja by som sa napr. tiez rada isla lyzovat, mne by stacilo aj na dva dni

cukor
26. jan 2010

vieš,ked sa už vyberiem k moru ,tak si chcem more užit .....a dobré zlavy sa dajú zohnat na last minute......vsak ked robíš v cestovke tak by to nemal byt pre teba problém.....a snád ti dajú aj zlavu kedze si ich pracovník.......

misinn
26. jan 2010

cukor, ved jasne ja to viem, ja to vravim preto lebo ja som bola pri mori uz par krat aj mimo sezony a pacilo sa mi...a jasne viem ze last minutov je kopec len treba vystihnut tu spravnu chvilu 😉

cukor
26. jan 2010

ale je pravda,ze sedím vtedy dost na nete a porovnávam,hladám........aby som nekúpila zbrklo niečo.....tak chcem mat prehlad...

janirea
26. jan 2010

ahojte zienky, co noveho?
vyberate dovolenku? 🙂

ivanap6
26. jan 2010

ahoj janirea, ako tehulkuješ? ešte ti býva zle, asi áno že? dufam, že si doma na PN a oddycuješ poctivo 😎

misinn
26. jan 2010

janirea, zatial nie, len sa tak vseobecne bavime o dovolenkach 😉 🙂

cukor
26. jan 2010

janirea...tak ty mas uz dovolenku vybratu......čaká ta tá najúžasnejsia dovolenka.......ticho závidím....ale velmi ti to prajem

trinitka87
26. jan 2010

🙂 caute

misinn
26. jan 2010

to je fakt musim suhlasit 😒 jaj aj ja cem babatko ☹ ale este je skoro musime pockat 2-3 mesiace...

misinn
26. jan 2010

ahoj trinitka 😀 ako sa mas?

trinitka87
26. jan 2010

aj my mozme mat este taku uzasnu dovolenku... 🙂

lubkabb
26. jan 2010

ahojte

trinitka87
26. jan 2010

ale celkom sa da, odpocivam 😉

misinn
26. jan 2010

to ano ale este to chvilku potrva

lubkabb
26. jan 2010

trinitka - tak mrcha stále nedorazila. Včera som volala dr., ževraj ak do piatka nepríde, mám v piatok naklusať k nemu.

trinitka87
26. jan 2010

ahoj lubkabb 🙂

lubkabb
26. jan 2010

Ja mám dnes dovolenku - ešte čerpám starú, lebo som minulý rok pre PN-ku nestihla vyčerpať.

trinitka87
26. jan 2010

joj,lubka....mne uz skoncila ms, tiez idem v piatok konecne k dr 😵

dufam,ze ti dr pomoze

lubkabb
26. jan 2010

Ale zajtra musím do práce, potom ešte 5 dní vyčerpám asi vo februári.

misinn
26. jan 2010

lubkabb ze by dalsia tehulka? 🙂 🙂

moniquie
26. jan 2010

missin,
čakáš toľko kvôli výsledkom z testov,,

my sme ešte nezačali, no pondelok ideme konečne na genetiku
a hadam v marci začneme riešiť mimino .. hrozne sa budem tešiť

cukor
26. jan 2010

lubka....mne prisla mrcha po 8 tyzdnoch.....tak klud....možno to chce len cas

trinitka87
26. jan 2010

ja som rada, ze mi ide cas strasne rychlo, este bol len Silvester, a uz mame koniec januara...

ani sa nenazdame a mame tu maaaaj 🙂

lubkabb
26. jan 2010

no, do telefónu mi povedal, že sa mu to zdá dlho. Tak dúfam, že nebudú žiadne ďaľšie komplikácie. Dúfam, že sa mi tam tentokrát nenarobili ďaľšie zrasty ☹

lubkabb
26. jan 2010

Tehu by som nemala byť - vlastne to máme zakázané.

misinn
26. jan 2010

moniq, nie mne ziadne testy nerobili, nasmu babatku bola robena genetika a zevraj je vsetko v poriadku tak hadam nebudem mat problem...my cakame tak skor z osobnych dovodov, nechceme sa unahlit, vies ja som babo vynosila a vtedy sa odporuca pockat aj pol roka, snazime sa to dodrzat..idem vo february k mojmu gynekologovy a uvidime co mi povie...ktovie mozno sa nam podari aj skor, ako nevadilo by mi to bola by som len rada, no predsa chceme trochu pockat...

cukor
26. jan 2010

lubka......zrasty ti uz niekedy odstranovali?