Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
a aj micicka, na tu by som zabudla.. 🙂
velvet ja mam len teba ☹
janga, napis babam do ip...urcite si da potvrdia na FB, ze? 🙂
velvet, ja viem že je to trápne ale ja som ešte na facebooku nikdy nebola, vždy som sa tomu vyhýbala, nechcela som podľahnúť.....až kým som neprišla o bábo a odrazu som mala pocit, že sa potrebujem s niekým porozprávať, a tak som tu a môj mm mi hovorí závisláčka 😀 😀 😀
sak ja som ich na fb nepoziadala, lebo neviem, ktore to su 😀
tak baby kto chcete, napiste mi ip 😉
beak : neni vôbec trápne že si neni na facebooku ,,
neboj raz dva budes
ja som tam,, poslala som velvet moje meno do ip ,, tak sa teškám popísmenkujeme všade
velvet : chceme íst teraz o mesiac,,
no neni to ako s dovolenkami, lety ktoré sú o týždeň sú najdrahšie,, takže lacné sú tie čo si vybereš veľmi skoro,
chceme ísť zatial začiatkom marca
vychádza to cca 2OO euro
beak, co by to bolo trapne...v pohodode, ja som na facebooku tiez relativne kratko..
monig, diky za udaje, idem ta tam pohladat..
velvet mám ta,, ty si jaká kočka,, wau ,,
len musím si ťa nejako označiť, nech viem že si to ty .. 😵
moniq 😉
už viem ako už viem,,
všetky kočky z koníka si dám do zoznamu - ako koník .....
😀
tak mi napíšte rp,, meno,, a pridám si vás , budem sa teškovať
to sa da? ja antitalent na taketo....
monig, diky za kompliment... 😵
je to super, ze sme uz tam, predsa len, tu na konikovi je niekedy aj na skodu, ked mame fotku, ved to poznate, ludia su vselijaki a nemusia vsetci vediet, co sme si prezili...a na facebooku mame predsa len kazda pridanych len tych ludi, ktorych tam chce mat..
ja verim, ze tam coskoro budeme mat aj fotky s nasimi babatkami.. 😵
s tým FB to je dobrý nápad, chcela by som vás vidieť aspoň na fotkách, lebo tu to nie je moc inkognito 😲
aj ked ja mám na FB iba pár fotiek, som lenivá si ich tam pridať...
už som sa zmierila s tým, že príčinu MA sa nedozviem z histologie ani z cytigenetiky, škoda sa rozčulovať nad patologmi ale tiež im moc neverím...
ivi, to s tou histologiou, fakt ma to mrzi, podla mna to dr. odflakli, to je moj nazor... 😖
ivi, posli mi do ip tvoje meno a priezvisko, lebo ja tam mam strasne moc menovkyn, asi by si ma nenasla.. 😀
ivi aj mne, moniq uz mam, dokonca aj ten novy zoznam som zvladla, tak sup sup vsetky tam 🙂
baby, inak pred par dnami som mala ziadost o povrdenie priatelstva jednej holky z presova vola sa martina tatarkova...nepoznam ju vobec, tak ma napadlo, ci to nie je niekto z konika, aj som sa jej pytala, no neodpisala mi, tak som si ju nepridala..nie je to niekto z konika, neviete??
ahojte kocky...len zbezne som vas precitala a moniquie ty hladas lacne letenky do anglicka? pozerala si ryanair? ja som tam par raz nasla 2 spiatocne letenky za £20...so vsetkymi poplatkami....dobre, nie?
velvet mne sa to stava pomerne casto, ze ma ziada niekto, koho vobec nepoznam...
ahoj lu.lu...co ako sa mas, co nove?
inak teraz som volala s kamarátkou, ktorá bola 3x na IVF a už to vzdali a práve dnes si podali žiadosť o adopciu malého novorodeniatka, dúfam že im to výjde...
ivi, drzim moc palceky tvojej kamoske, aby sa im adopcia podarila...a ktovie, mozno sa im potom podari casom aj vlastne babo, ved kolkym sa tak zadarilo, ked uz to vzdali a mali adoptovane..
no, zajtra mi pride sestra z LA, tak sa mooooc na nu tesim, ja ju totiz vidim asi 2 tyzdne vseho vsudy cez cely rok a my si velmi dobre rozumieme,tak uz sa jej neviem dockat.... 😅
jeeej ivi, bodaj by im to vyslo a skoro mali malinke babatenko 😵
baby, vy ste vsetko hrozne moc sympaticke baby uz na prvy pohlad, urcite by sme si mali co povedat, keby sme sa osobne stretli na drinku...skoda, ze nebyvame vsetky v jednom meste...hmmm. no neva, urcite nejake stretko zorganizujeme.. 😉
baby bojujem s výdobytkami novej doby....už som sa zaregistrovala....pošlite mi nejaký údaj a ja spravím všetko pre to aby som vás na tom facebooku našla 😀 😀
beak, posli mne do ip, tvoje meno a priezvisko..najdem si ta.. 😉
velvet, ved tt nie je od nas tak daleko 😉
beak- z toho si nic nerob,ja som tam tiez len od nedele....tiez som dlho odolavala 😀
musim tam pridat fotecky...
napisem vam teda do IP 😉
jasne janga, stretneme sa...uz teraz sa tesim... 😉
lu.lu a super, ze budes so sestrou...a co robi v LA, je tam vydata...?

ahoooooojte 🙂