Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
leni, aj ja dufam, ze nam tu nase prispevky nevymazu a nezamknu temu...lebo by to bola obrovska skoda...aj ja som sa tak narehlila... 😀
tak uz som tu asi sama...no neva...zajtra sa tu urcite stretneme...tak papa 🙂
tak mrcha přišla přdčasně 😢
ahojte kocky,,,co to vy tu pisete 😀 😀
a ja zatial bez mrchy, som 15 dpo, mrska meska 3. den
ahojte dievcata 🙂
vy ani nespavate? tak to ja vam nebudem stihat 😀 to bezne konikujete do 1:55? sa mi to ani nechce citat tie 3 nocne strany
snow.angell, tak mrchana dorazila? hnusoba jedna 😠 ved vy ju vyzeniete a uz nedojde az do konca tohto roka 😉
jarulai,,,ale stoja za to precitat aj tie nocne strany 😀,,,,som sa nasmiala, baby fakt frcali neskoro do noci 😀
OK, tak idem na to 😉
Ahojte....co porabate? sme boli pozerat v Asku postel....takuuu kraaasnu som si vybrala...normalne som sa zalubila... 😵 😵 😵
ahoj cukrus,
ja lenosim doma, dnes bude asi takz oddychovy den
super, nova postielka, treba ju hned pokrstit 😉
jani...no len dodacia lehota je 4-6 tyzdnov... 😝 tak zatial budeme krstit inde 😀 a co ty? testni uz nech sa to rozbehne
no tak som sa preluskala tymi nocnymi stranami a pekne sme sa aj s muzikom pobavili 😀 😀 😀
ahoj cukrus 🙂
jaru..ahoj...ake nocne stranky ste sledovali...haaaa 😅
praveze ja ziadne, ja som odtialto odisla skor, ako sa to tu tak zvrhlo 😀 ale baby sa pekne rozkokošili 😀
jarul..ale ved sa nehanbi 😀
cukrus, tak pokrstite potom a s fazulkou sa ti uz potom bude lepsie spat na novej 🙂
no teraz ma nejak vobec netaha na testovanie a to mam este jeden test doma,,,,,mam tak trochen boja 😕
jarulai, nemozme tak skoro chodit spavat asi 😀,,,lebo nam ujdu pikošky v priamom prenose
jani, veru asi budem musiet tahat dlhsie, nech mi nic taketo pikantne neujde 😉 😀
a ty si vhodna adeptka na test?
jarul,,,som 15 dpo a 3. den meska mrcha,,,,,v tretom cykle po "K" sme uz nedavali pozor, no tak neviem ci sa podarilo,,,,predtym bolo na prvy sup
a mam MTHFR homozygota
baby cauko, no veru vcera sme sa troska rozbehli.... 😀 ale bola sranda a na nase "minulorocné" trable nebolo ani pomyslenie.... 🙂
jani a na co teda cakame? sup-sup ocikavat testik 😉 normalne ti takto nemeskava?
dobre ranko damy...akurat som sa zobudila...
jarulai, to sme sa vcera veru rozblaznili...ja som mala taku dobru naladicku a aj mm bol v nalade, ze sme sa vcera vobec neovladli...jaaaaj, stalo to za to.. 😀 no ovulka uz bola, som 16DC, tak asi z toho nic nebude, ale nevadi...co sa ma stat, to sa stane. 😉
cukruška 4-6tyždnov???? 😀 si si mala zobrat vystavenu vzorku 😀
ahojte velvet a lenka 🙂 aspon ste si vcera prisli na svoje 😀
pozeram, ze vcera sa sexikovalo vsade, ze 😉
velvetka ty si potvora...ja som cakala ze tak skoncis.... 😀 myslím s tym snazilovanim popredu
janirea, skus urobit testik, znie to velmi slubne...drzim palceky...
lenka, vy uz tusim tiez skusate, ze? kolko si po K?
ja som este vcera pisala, ze zacneme vo februari, mozno marci a huuups.. 😀
ono to vobec nie je lahké, ked clovek si napr. rok nedaval pozor a zrazu sa ovladat 😒 , ani nam sa to po prvej menzes nepodarilo a som povedala ze nech sa robi co chce....
lenka, no nejako to prislo...este sa muzik na mna tak kukol, ze uz mozeme? a ja, ze baby na konikovi uz tiez skusaju....tak to bol prenho argument.. 😉
baby, ja vam dam urcite vediet, ak budem testovat,,,,nechcem zatial nic zakriknut, ale mam dobreho tušáka 🙂
velvetka skusame skusame...ale s takým zvláštnym pocitim strachu je to presne 76 dni.....vlastne je to 2,5mesiaca už ☹
jani, tak drzime paste, nech ten tusak nesklame 😉

dobru nocku baby moje...no som sa veru aj ja zabavila, dnes sme veru na tom konovi popisali ozaj koniny 😀 😀 hadám nas nezamknúúú 😀 😀