icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

barborapol
27. jan 2010

Caute kocky, ako citam tak citam, zacinam mat v ton poriadny gulas. pomozte mi, dve cakaju babo a kolko sa uz snazilkuje? nepisem pravidelne ale zato pravidelne citam. 😀 Vidim,ze sa tu utvaraju pekne priatelstva.

ivanap6
27. jan 2010

ahoj barbor, tuším máme iba jednu tehulku - janieru, ešte tu bola jedna kočka, ale ta sa ozvala len raz a potom už nie, alebo ma opravte ak sa mýlim 😅
no a snažilky sú tu viaceré a od februára pribúdajú, ja až od marca ale stále rozmýšlam, že už od feb, tak uvidíme

barborapol
27. jan 2010

ja pockam este jednu MS a zacneme, tiez to bude vo februari. Tak ako sa tesim sa aj bojim, ze sa to zopakuje. Ale vy ste dost pozitivne, tak sa vas budem drzat 😉

janga
27. jan 2010

ja uz tam mam takyyyyy chaos, ze az... mam vas sice v zozname MK, ale uz vobec neviem, kto je kto 😅

misinn
27. jan 2010

ozaj neviete kedy by mala byt ta tabulka?

misinn
27. jan 2010

janga inak aj ja v tom mam chaos... 😒

barborapol
27. jan 2010

misinn miyslis tabulku o nasom stave? Tu ma snazilkant v albume.

misinn
27. jan 2010

barbora ano tu som myslela tak si ju kuknem potom a poslem jej aj udaje 😉

micicka
27. jan 2010

nno guláš máme asi všetky, ale nebojte za chvíľku sa budeme poznať jedna radosť 🙂 musíme často komunikovať aby sme si na seba "kvykli" aj na FB 😎
aj ja skúsim dnes večer popridávať viac foto, aby ste o mne niečo vedeli 🙂

micicka
27. jan 2010

barborapol - no snažiliek tu ešte nie je veľa, ale myslím, že sa to vo febtuári rozbehne. ja začnem asi tiež tak február - marec, ale nič neplánujem, lebo potom sa mi do toho niečo zapletie. uvidím aká bude situácia a podľa toho sa rozhodnem

misinn
27. jan 2010

ja zas planujem az niekedy v aprily hmm skoda, ale skor sa nam este velmi nebude dat... ☹

micicka
27. jan 2010

misinn, ale to nevadí, veď nie každému sa zadarí hneď a možno niektorá z nás budeme snažilkovať až do apríla 🙂 a mne sa to tiež môže ešte neplánovane posunúť, takže nezúfaj 😉

misinn
27. jan 2010

micicka, no mne by sa lubilo keby sa nam podarilo viacerym priblizne rovnako, mozno by sme boli spolu aj v porodnici kedze budem rodit v nitre 🙂 😀

micicka
27. jan 2010

no z nitry je nás tu dosť, aj ty sa k nám pridáš. to by bolo ink super, ak by sme sa v nemocke stretli, to by sme ten pobyt hneď lepšie zvládli, to by bola bomba 😀

janga
27. jan 2010

no len aby sme tam nelezali celych 9 mesiacov s nohami hore, to by az taka bomba neboala...

micicka
27. jan 2010

no vieš čo janga, tak my tu tvoríme optimistické scenáre a ty napíšeš toto... 🙂

stať sa môže všeličo, to má asi už každá z nás v podvedomí ☹ ale raz sa všetko na dobré obráti 😀

janga
27. jan 2010

ja len ked si predstavim nitriansku nemocnicu, tak ma nic optimisticke nenapadne 😅

moniquie
27. jan 2010

baby ,, čo to zas písmenkuje,,
eee
žiadne pochmúrne myšlienky,, čo ste kde,, prečítajte si názov témy,, 😵
tááákže ,, hore hlavu,, a pekne s úsmevom, všetko bude ok,, a určite všetky tentor ok otehotnieme, či s týždňovými odstupmi, alebo mesačnými,, 😀 😀
no budeme mať kopec fazuliek 😀 ..

milka2008
27. jan 2010

ahojte,
som tu dlhsie nebola, niekedy asi zaciatkom roka , ked som vsetkym priala, aby sa dockali krasneho zdraveho babatka 🙂 a aby bol tento rok uspesnejsi ako predchadzajuci 🙂

Obcas vas citam, sledujem, vidim, ze cakate na "povel", zacat so snazenim 🙂 . Nam odporucali po cisteni pockat cca 3 mesiace urcite (od 15.dec.09). Takze niekedy po marcovej cervenej, ak pride nacas, by sme mohli zacat.

Prva cervena po cisteni mi prisla na 29. den, ako bezny cyklus. Uvidime, ci cyklus zostane zachovany (mavala som 28-29 dni). Ale mohol by, lebo teraz citim, ze mam ovulaciu, aj mi to tak vychadza...

Dievcata, ako ste dopadli s vysledkami z histologie? napisali vam nieco "zrozumitelne a hlavne po slovensky"?
🙂

janga
27. jan 2010

moniq ja mam dnes celkovo taku "optimisticku" naladu 😠

kikuskamala
27. jan 2010

Caute baby, pridavam sa aj ja k Vam. V novembri sme prišli o našu fazulku, dôvôd MA . Podla mojho lekara sa možeme snažit tak od februára. Zajtra mam isť na kompletné vyšetrenie a potom sa uvidí. Všetkym snažilkam prajem aby sme čím skôr boli tehulky.

misinn
27. jan 2010

ja si myslim ze treba mysliet pozitivne a tento rok budeme vsetky štastne a budeme sa tešit na buduci rok kedy sa nam narodia naše vysnivane deticky 😉 🙂

misinn
27. jan 2010

kikuskamala super tak je nas tu zas viac 😉

misinn
27. jan 2010

ozaj ked sa nam podari otehotniet, tak asi budeme skoro všetky na rizikovom nie ? 🙂 😉
to potom budeme vela na konikovy 😀

barborapol
27. jan 2010

misinn myslis, ze budeme na rizikovom aj ked som mala len 1x MA.? Akoze ja by som bola rada, len co v praci? Teraz je jedna kolegyna na PN uz asi 6 mesiacov, no a pekne o nej nehovoria. Jej pracu musi niekto urobit a tak to bude aj so mnou. Kolegyna sa tiez pokusaju o mimi, ona tiez mala potrat, takze ked odideme naraz tak sa asi zblaznia. 😀 Ale inak to asi nepojde, len chuda kolegyna, co ma bude zastupovat. Samozrejme prvorade bude tehotenstvo a basta. 🙂

misinn
27. jan 2010

barborapol, jasne viem ako to myslis a chapem ta 😉 ale tak ja chcem ist urcite na rizikove, viem ze aj ty len no budes to mat asi blbe v robote ohladom kolegyn... ☹

ivanap6
27. jan 2010

tuším ste všetky na FB 🙂

moniquie
27. jan 2010

ahoj ivka
ja som tady,, fb este neni spustený ,,
čo nového 😔

zuztek
27. jan 2010

ahojte, vidim ze vsetky FB-ujete, MK nam tu asi schatra... 😅 ja sa FB vyhybam, aj ked mam tam profil, ale nechcem byt zavislacka, co sa pri FB casto stava 🙂

ja som dnes volala na gyndu, ze si chcem prelozit kartu inde, a mi povedala sestricka ze najprv musim priniest papier od noveho doktora, ze ziada o vyradenie z evidencie... trochu cudny postup... tak zajtra si to idem vybehat, normalne sa tesim k novemu gyndosovi, lebo je velmi zlaty, robil mi aj kyret, a vraj robi aj inseminacie a tak... tak azda si ma vezme do parady, lebo ten stary sa k nicomu nemal...

zuztek
27. jan 2010

inak kazdym dnom zistujem, ze najhorsie je to s mojimi hormonmi, kedze si meriam BT tak viem ze ani po 20 dnoch nemam ovulku, vyzera to biedne, a to pijem femi kvapky...