icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

moniquie
27. jan 2010

zuztek :
aj ty meníš doktora,, pomaly každý zmení,,
no neviem neviem ,svedčí to o jednom,,,

a neboj na fb nebudeme závislé,, ja určite nie, hej jasné písmenkujem, no chodím do práce, papám, kakám, nakupujem, varím a hlavne v noci spím .. 😀
toto má daleko od zváslosti ....

misinn
27. jan 2010

ahojte, som tu len na skok...tak aj na fb som bola kuk ale len tak zbezne 🙂

misinn
27. jan 2010

fb ma vyhodu v tom ze tam mame lepsi profil a mozme sa vdaka nemu lepsie spoznat, ale inak sa mi viac paci konik

beak
27. jan 2010

ahojte baby, no konečne som tu 🙂
dnes som prišla z práce, kvôli vám som sa odfotila a pridala aktuálnu fotku na facebook, ináč som dobrá, druhý deň na facebooku a už viem pridať fotku 😀

dnes som bola na antolskej, konečne tam dorazili moje stratené výsledky z genetiky...síce mi už telefonicky povedali, že nič nezistili, ale rozhodla som sa, že skúsim nájsť moju doktorku, čo sa o mňa v nemocnici starala, zdalo sa mi, že by som mala ešte mať výsledky z odberu plodovej vody. Trocha som mala stres, či sa nebude hnevať, že ju otravuje nejaká pacientka, ktorú si ani nepamätá, ale prekvapila ma, bola veľmi milá, ochotne si pozrela moje papiere, pre istotu všetko skontrolovala v počítači, dôvod potratu nezistili. Keď zistila, že som už dva mesiace po MA, kukla na mňa a opýtala sa či sa už snažíme. A ja, že či môžeme......že áno. Tak ma prekvapila a zároveň potešila a dohodli sme sa, že sa najbližšie stretneme na pôrodnici.

moniquie
27. jan 2010

jasné misi ..
na koníku riešime tie naše veci,, fm je už širší rozsah .. aj ten je fajn,,

asi ma chytá choroba,, brrr, je mi hrozne zima,, mám aj župan, aj perinu , a stále ladový frňák 😢

ivanap6
27. jan 2010

ahoj moniq, čo nove? bola som aj ja dnes u mojej gynekologičky, porobila mi 3 druhy kultivácie a zobrala mi aj krv na nejaké vyšetrenia - vraj či som prekonala nejaké choroby ale neviem presne, od nej sa človej toho vela nedozvie ale výsledky sú o 10 dní, to snád budem mať aj výsledky z hemato a potom s nou všetko prediskutujem a ak bude všetko ok, tak začneme snažiť 🙂

zuztek aj ja ked som menila doktorov tak presne takýto postup tam bol, oni tvoju dokumentáciu pošlu potom rovno tvojmu novému dr.

misinn
27. jan 2010

beak, tak to je super tak si mala celkom pozitivny den 😉 🙂

lu.lu.
27. jan 2010

ahojte babule 🙂

zuztek- super,ze menis lekara, vezme ta do parady a za chvilu budes tehulka 😵

beak- aj ja som na fb novacik, ale ucim sa rychlo, celkom sa da...btw-mas tam peknu fotecku 🙂

janga
27. jan 2010

no klasika - zotmelo sa a tu to oziva 😀
zuzi - ten postup je normalny, tak to funguje vsade...
co sa tyka fb - ja len popozeram, co kto pridal, na chat tam nechodim velmi...

moniquie
27. jan 2010

beak,, teda v celku dobré správy,
a doktorka, no wau, ze bola taká milá na teba a že odporučila snažiť sa ,,
a na fb som si hned všimla že je foto nové . 😀

ivka : mne také testy gyndoš nerobí ☹
šak ja si ho v utorol podám celoho jak je... inak budem museť zmeniť lekára .... 😔 😔

lu.lu.
27. jan 2010

iva, beak- tak vy budete dalsie februarove snazilky....super...zacneme naplnat obsah tejto temy... 😅

moniquie
27. jan 2010

😀 😀 ahoj lulu,
no vypadá to tak, že sa ani nenazdáte, a všetky budete tehulkovať .. naraz

lu.lu.
27. jan 2010

moniquie- 😀 ...nebud na lekara velmi zla... 😀

ivanap6
27. jan 2010

bei tak super, teda myslím tu tvoju doktorku. To že nič nezistili je na nervy, mne to isté. A vidíš, nemusíte čakať do mája, ide možno o psychiku skôr a tú mame myslím väčšina z nás v poriadku 🙂
mna to tiež už pokúša, že po mrche na to nebehneme...

moniquie
27. jan 2010

lulu
no ved uvidím ako sa zachová,, zatial problém nebol, no on má casu habadej, ja ho premárniť nechcem
ešte len v pondelok idem na genetiku .... potom nabehnem a vypýtam dalsie,, inak ma picne 😕

ivanap6
27. jan 2010

aj ja som bola prekvapená že mi spravila nejaké vyšetrenia, síce s poznámkou že jej to možno dá poisťovna preplatiť, ale sama som bola v škoku.
A moniq ty už máš dva MA za sebou nie? tak nech sa o teba postarajú do kelu!

beak
27. jan 2010

..naozaj ma dnes povzbudila, je to úžasná žena a som rozhodnutá, že ak raz budem rodiť, tak u nej
od zajtra nasadzujem femibion 800, počkám ešte na jednu mrchu a idem na to 😅

janga
27. jan 2010

baby a co robite? ja rozmyslam, ze vybehnem von, asi smer nr, drahy je v tt, tak nech to mame rozdelene...

ivanap6
27. jan 2010

aj ja chcem ten femibion, len som dostala od kamošky ten Jamieson tak chcem doužívať, ale femibion je najlepši určite. Juj už sa teším 🙂

moniquie
27. jan 2010

ivka :
veru dva krat sa to nepodarilo, doktora neobvinujem, lebo statisticky sa riesia priciny po viacnasobnom potrate,
vtedy som este nebola tak skusena z toho co a ako,, az ked som vas zacala citat
takze budem na neho tlacit,,

beaK :
ja momentálne pijem caj z aloe vera na detoxikáciu, a po styroch dnoch nasadím aloe vera berry gel, a od prvého aj femibion,
takze sa idem napchávat, no pre dobré účely 😨 😵

moniquie
27. jan 2010

janga :
kde sa to chystás ....

mne nehrozí, leze na mna nieco, no neni to mm, tien siel svokruse ...

vifinka
27. jan 2010

Ahojte babule! konecne som doma z prace, des a bes to bol dnes!

zuztek - jednym ockom sledujem temu grafy BT a tam maju baby ovulku aj na 20DC, ona pride, neboj 😉
beak - pani doktorka vyzera byt super, tak hor sa do snazenia 🙂
miniq - na tvojom mieste by som dr. menila, 2 MA si myslim zasluzia vysetrenia

a vseobecne fb - som zvedava, kedy vyjde z mody 😀 lebo su tam ozaj vsetci 😀

beak
27. jan 2010

ahoj janga, mňa momentálne rozbolela hlava, tak ležím s notebookom v obývačke
dnes som v práci robila tabuľka...26 strán..tak asi z toho tá hlava

baby, ja sa tak teším keď budem tehu, len stále neviem, či ostať na rizikovom alebo keď budem o.k., tak mám ísť do práce 😒

moniquie
27. jan 2010

nebojte kočky, doky povedal že spraví vyšetrenia,, tak ho len posúrim

moniquie
27. jan 2010

beak
ja už nebudem riskovať nič,
prvý den ostanem doma ,, minimálne na 3 roky 😀

mne je nejako divno,
asi uz doje mrcha 😎

beak
27. jan 2010

moni, ja by som tiež najradšej ostala doma, len neviem, čo na to poviem naša hypotéka 😀 😀 😀

lu.lu.
27. jan 2010

baby anie je to tak, ze po potrate je zena automaaticky vedena ako rizikova tehulka? 😕

moniquie
27. jan 2010

beak,
viem že neni sranda, žiť z jedného platu, a jedného teda PN, žiadneho
no spravím všetko pre babenko ,,, tomu ver, takéto veci musia ísť teraz bokom
nejako to vyrovnáte,, uvidíš...

ivanap6
27. jan 2010

no ja som bez roboty a začínam uvažovať že si ju aj prestanem hladať, a sústredím sa na tehu. Lebo nájdem si konečne robotu, a potom pôjdem na rizikové. Ja neviem ale mne to príde také blbé z mojej strany. Musím si to premyslieť

vifinka
27. jan 2010

ja by som tak po roku chcela ist aspon na nejakych par hodin do prace, nech nevyjdem zo svungu 🙂

inak, otazka trochu mimo misu - kedze vacsina z nas nema ani jedneho svista...chcete hned druhe alebo by ste si dali par rockov pauzu? 🙂