Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
micicka
ty uz v nej si 🙂
uvi jasne, ono to pojde 🙂 islo to aj vtedy, pojde to aj teraz 😵
snazilka, das tam aj nejaky obrazok? 🙂
snazilka - len som myslela, ze nejaka nova 😅
ako sa dnes máte?
vifinka
na obrazok si budeme musiet trosku pockat 😅
snazilka, diky, no nejako to tam este nevidim zmenene.. 😕
a tabulecku neurobis trosku vacsiu, dost male pismenka su...ci inak nejde...?
ahoj micicka...celkom fajn, tesim sa, ze je zajtra piatok.. 🙂
mici - ja na prt, kolegyna oznamila ze je tehu...a inak pohoda vanoc 🙂
ahoj velvet, aj ostatne, ja to uz striedam s fb 😉
snazilka - obrazok je jednoduche vlozit, uz som to tu pisala ako sa tam vklada...teda ak je tabulka v exceli
ahojte kocky,,
nemohla som prist skor,,
mala som depku presne ako vifinka,,
ma dorazilo ze mame znova dalsiu tehulku, strasne moc to zelam kazde, no zacala som rozmyslat,,
a este aby nestacilo, kukala som FB vasich psikov, spomenula som si na môjho, co ma opustil pred vyse rokom,
a riadne som to hodinu prerevala, sla som von odhrabat auto s mm, a vsade boli psiky,, revala som aj pod sprskou snehu .. 😵
miniq, tak budeme rumazgat spolu 😀 hlavu hore, vypnut hrud a za chvilu vypulime aj brucho 😵
moniquie, aj nas teda byva u rodicov ma uz 10 rokov, uz je taky dochodca....
ahojte somtu nova mam už dvoch anjelikov v nebičku v maji 2009 a december 2009.a mam strach ist do toho 3x
moniq, vifinka nedepkujte!! krásne nám nasnežilo, aj keď cesty sú hroznéééé a ako píše velvet zajtra je piatooook. ako sa tešíííím 😀
inak ja nemám dnes depku, ja som totálne nasratá - musím to tak napísať. neznášam švajčiarov, sú to totálny primitívy!! tak ma dnes vytočilíííí. mali sme vo firme návštevu zo švajčiarskej materskej firmy. oni sú takí jednoduchí, že to by ste neverili!!!
a bola som u nového gyndoša, celkom sa mi pozdáva, tak som spokojná 😀
baby nedepkujte...dobre to bude.. 🙂
ahoj macka, tak to mi je ľúto, je to smutné, ale nestrácaj nádej, určite budete mať krásne bábätko. je to na psychiku veľká záťaž, ale zládneš to - aj my ti pomôžeme 😉
macka vitaj medzi nami dievcatami 🙂 vacsina nas tu je s jednym prdelkatym anjelikom v nebicku, ale su tu baby, ktore uz maju dvoch - urcite ti poradia a hlavne vsetky sa tu podporujeme a hlavne verime, ze bude urcite lepsie 🙂
jáj mici, super že máš nového doktorka,,
a hrozne to dnes na mna dolahlo, nechápala som sama že preco,,
vifinka, prežijeme nejako, musíme, budeme mať brušká úrčite,, strašne moc sa budeme tešiť ,,
trini : náš beny mal 14 rokov a rodičia ho museli dať utratiť, ked som bola na dovolenke, a ešte aj na moje narodeniny, nestihla som sa s ním rozllúčiť .. ☹
moniq, ono nás to ešte sem tam chytí všetky, veď je to aj pochopiteľné, ale nevadí, poplačeme si, povzbudíme sa! a zajtra už bude lepšie - určite 🙂
ahoj macka,
vítam ta,, som natom tak isto, na vianoce sme prisli o druhého anjelika
Ahojteeeee, ako sa mi máte?
ahojte baby, tak už vás mam na FB 🙂
my máme Elviska (labrador) a má už tiež 12 rokov a chudáčik, už veľmi ťažko chodí, ale zase na druhej strane, keď treba vyskočiť na stôl kde je plech plný vysušeného vianočného pečiva, neváha a stiahne plech na zem a spapká 😀
ahoj lenkaxy,
ani nehovor, niektoré depkujeme,
vďaka všeličomu, a jasné anjeliky hlavný problém
ahoj lenka xy, tak ešte raz blahoželám 😉 ako sa cítiš?!
ahoj lenka, lubka - teraz som ťa potvrdila aj ja ako priatela, ešteže tam maš takú istú fotku aku tu 🙂
Ešte k tým vyšetreniam na hematke. Mne včera brali krv na 12 a 13 faktor, niečo tam nebolo o.k. To som ešte nevedela, že som znovu tehoška 🙂 Výsledky budú 17.2 . tak som zvedavá čo s zistí, snád všetko bude v poriadku. Robili vám to niekomu???
lubkabb, už nás tam je neúrekom 😉
ivanap6 - no to mám, to je celkom dobrá fotka...ináč som strašne nefotogenická 🙂

ahoj kočky 🙂
o akú tabuľku ide?