Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
jarulai, ja som presťahovaná z okresu PE do BA a viacero mojich známych má skúsenosti s nemocnicou v TO a je to hrúza, no ja by som tam nešla rodiť ani za nič. Inak ja som sa tam narodila a moja mama má do teraz nočnú moru z tej nemocky, ale teraz už doktori majú iný prístup ako vtedy...
mici...no ja ti neviem kolko ale po 40 ma urcite... 😉
trini som... 😉
velvet, to pochybujem. ty ma este nepoznas, ale ja ked raz poviem nie, tak je to NIE 😉 ani ma to nelaka.
OK, babulky, tak som vas aspon videla. idem do sprchy a bubuskat 😀 uz naozaj 😀
majte sa tu krasne a vela optimizmu 😉
no ja som na tu nemocku tiez nepocula nic dobre...ale tazko povedat, ludia casto vymyslaju hororove pribehy, ja budem rodit v tt a uz mam aj porodnika vybraneho mudr. deckova...super dr...a len o rok starsi ako ja...no nema chybu, sikovny, kazda si ho pochvalovala...a tiez moj klient.. 😉
velvet ty máš šťastie na tých klientov 😀
inak aj ja už mám vybraného pôrodníka - dr.Havalda v BA na Antolskej 🙂
jarulai tak ahoj dobru noc
no baby vy už máte aj pôrodníkov??!! ja teda zíram
ale to preto, lebo mi robil kyr.a mám ho odporúčaného zo všetkých strán a má naozaj dobrý prístup, tiež mladý, tipujem tak okolo 40r.
iva, veru, vsetci maju u nas ucty... 😅
ten moj ma len 31 no je fakt dobry...
baby ktorá sa vyznáte na FB - chcem tam hodiť nejaké foto a stále mi vyhadzuje, že sa nepodarilo nahrať, nech skúsim neskôr, ale 100x to skúšať nebudem 😠
velvet to je aky mladas 🙂
micicka, netusim kde je problem, nemaju fotky velku kapacitu?
posielala si mi ziadost do farmville, prepac, ja to vsetko kazdemu rusim, nehram farmville...
no ja som na FB tiež taký odborník, chodia mi samé pozvánky do všelijakých skupín a nejaký farmville a ja neviem čo s tým mám robiť 😀 Ale ked ti to nejde asi tam majú nejakú poruchu
velvet neva, ved nie kazdy sa da na to namotat 😀 ja som sa nechala a žerie mi to čas 🙂
babule idem zase od vás, mm ma ohlasuje, že ty maniak, tak aby ma neposlal na liečenie, skončím pre dnešok 😀
ja by som chcela pozrieť dnes o deviatej tie vraždy čo si ty velvet spomínala, tak aj ja idem off
krásny večer
papa
ahojte baby, leni moc moc ti drzkám palce....kopec kopec zdravicka...jéééj sme ma dnes potesili....
haloo zostal tu este ktosi....??
ahoj lenka... 🙂
ivi, aj ja uz mam zone reality pustene a cakam na vrazdy, vcera bol obzvlast nechutny pripad... 😖
uz to iddeeee..bojim bojim...
fujtjabl, leonard john frasier, seriovy vrah..no mam sa na co tesit..
baby vy ste tu facebookovali a ja co???? ☹ ☹ ☹ tak som si len namatkovo pridala beatku 😀 hadam som trafila....ta mi vyskocila v ponuke...
ahoj lenka81, aj ja by som si ta rada pridala 🙂
lenka, urcite si ta baby pridaju, ja mam uz tusim skoro vsetky...
rozmýslam ako si vas zapamätám 😀
neboj, aj ja uz mam trochu chaos, ktora kocka je ktora, no uz sa mi to trochu rozjasnuje..
ahojteeee 🙂
mala som co robit aby som docitala co ste tu popisali, ale oplatilo sa - lenkaxy gratulujem, krasna sprava 🙂
ahoj zuztek.. 🙂
baby ja mám kocik este po anetke...ale nedavno ked sme sa rozpravali s malu dcerku sme si povedali, ze ked sa nam podarí babatko tak si kupime najkrajsi na svete 🙂 🙂 🙂...boze uz aby to bolo

tak ahoj moniq, ved sa musite podelit 😉