icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

micicka
28. jan 2010

tak ahoj moniq, ved sa musite podelit 😉

ivanap6
28. jan 2010

jarulai, ja som presťahovaná z okresu PE do BA a viacero mojich známych má skúsenosti s nemocnicou v TO a je to hrúza, no ja by som tam nešla rodiť ani za nič. Inak ja som sa tam narodila a moja mama má do teraz nočnú moru z tej nemocky, ale teraz už doktori majú iný prístup ako vtedy...

cukruska1920
28. jan 2010

mici...no ja ti neviem kolko ale po 40 ma urcite... 😉

trini som... 😉

jarulai
28. jan 2010

velvet, to pochybujem. ty ma este nepoznas, ale ja ked raz poviem nie, tak je to NIE 😉 ani ma to nelaka.

OK, babulky, tak som vas aspon videla. idem do sprchy a bubuskat 😀 uz naozaj 😀
majte sa tu krasne a vela optimizmu 😉

velvet26
28. jan 2010

no ja som na tu nemocku tiez nepocula nic dobre...ale tazko povedat, ludia casto vymyslaju hororove pribehy, ja budem rodit v tt a uz mam aj porodnika vybraneho mudr. deckova...super dr...a len o rok starsi ako ja...no nema chybu, sikovny, kazda si ho pochvalovala...a tiez moj klient.. 😉

ivanap6
28. jan 2010

velvet ty máš šťastie na tých klientov 😀
inak aj ja už mám vybraného pôrodníka - dr.Havalda v BA na Antolskej 🙂

micicka
28. jan 2010

jarulai tak ahoj dobru noc

micicka
28. jan 2010

no baby vy už máte aj pôrodníkov??!! ja teda zíram

ivanap6
28. jan 2010

ale to preto, lebo mi robil kyr.a mám ho odporúčaného zo všetkých strán a má naozaj dobrý prístup, tiež mladý, tipujem tak okolo 40r.

velvet26
28. jan 2010

iva, veru, vsetci maju u nas ucty... 😅

velvet26
28. jan 2010

ten moj ma len 31 no je fakt dobry...

micicka
28. jan 2010

baby ktorá sa vyznáte na FB - chcem tam hodiť nejaké foto a stále mi vyhadzuje, že sa nepodarilo nahrať, nech skúsim neskôr, ale 100x to skúšať nebudem 😠

micicka
28. jan 2010

velvet to je aky mladas 🙂

velvet26
28. jan 2010

micicka, netusim kde je problem, nemaju fotky velku kapacitu?
posielala si mi ziadost do farmville, prepac, ja to vsetko kazdemu rusim, nehram farmville...

ivanap6
28. jan 2010

no ja som na FB tiež taký odborník, chodia mi samé pozvánky do všelijakých skupín a nejaký farmville a ja neviem čo s tým mám robiť 😀 Ale ked ti to nejde asi tam majú nejakú poruchu

micicka
28. jan 2010

velvet neva, ved nie kazdy sa da na to namotat 😀 ja som sa nechala a žerie mi to čas 🙂

babule idem zase od vás, mm ma ohlasuje, že ty maniak, tak aby ma neposlal na liečenie, skončím pre dnešok 😀

ivanap6
28. jan 2010

ja by som chcela pozrieť dnes o deviatej tie vraždy čo si ty velvet spomínala, tak aj ja idem off
krásny večer
papa

lenkka81
28. jan 2010

ahojte baby, leni moc moc ti drzkám palce....kopec kopec zdravicka...jéééj sme ma dnes potesili....

lenkka81
28. jan 2010

haloo zostal tu este ktosi....??

velvet26
28. jan 2010

ahoj lenka... 🙂

ivi, aj ja uz mam zone reality pustene a cakam na vrazdy, vcera bol obzvlast nechutny pripad... 😖

velvet26
28. jan 2010

uz to iddeeee..bojim bojim...

velvet26
28. jan 2010

fujtjabl, leonard john frasier, seriovy vrah..no mam sa na co tesit..

lenkka81
28. jan 2010

baby vy ste tu facebookovali a ja co???? ☹ ☹ ☹ tak som si len namatkovo pridala beatku 😀 hadam som trafila....ta mi vyskocila v ponuke...

trinitka87
28. jan 2010

ahoj lenka81, aj ja by som si ta rada pridala 🙂

velvet26
28. jan 2010

lenka, urcite si ta baby pridaju, ja mam uz tusim skoro vsetky...

lenkka81
28. jan 2010

rozmýslam ako si vas zapamätám 😀

velvet26
28. jan 2010

neboj, aj ja uz mam trochu chaos, ktora kocka je ktora, no uz sa mi to trochu rozjasnuje..

zuztek
28. jan 2010

ahojteeee 🙂

mala som co robit aby som docitala co ste tu popisali, ale oplatilo sa - lenkaxy gratulujem, krasna sprava 🙂

velvet26
28. jan 2010

ahoj zuztek.. 🙂

lenkka81
28. jan 2010

baby ja mám kocik este po anetke...ale nedavno ked sme sa rozpravali s malu dcerku sme si povedali, ze ked sa nam podarí babatko tak si kupime najkrajsi na svete 🙂 🙂 🙂...boze uz aby to bolo