icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

misinn
29. jan 2010

zyzana, tak dnes mame podobne pocity ☹

misinn
29. jan 2010

trini, to je dobre aspon mas sancu ze raz donosis zdrave babatko

zuzanahor.
29. jan 2010

najhorsie,ze s nikym sa o tom neda rozpravat,nikto to nepochopi,kto to neprezil ☹ v pondelok budu tomu 3 mes.

misinn
29. jan 2010

trini, my mame v rodine tiez jednu babu ktorej toto zistili tiez ani antikoncepciu nemoze brat a ma uz aj 3 rocneho synceka

misinn
29. jan 2010

zuzanahor, prepac ale teraz vlastne som si uvedomila ze ani neviem co sa ti vlastne stalo? 😒 ☹

cukor
29. jan 2010

no nie vsetky si pichaju.....niektoré baby brali len anopyrin...ale vo vseobecnosti sa má brat vela Bečiek......ten femibion je vyborný a k tomu este b-komplex....predávkovat sa nemôzes....čo telo nespotrebuje to sa vylúči močom--- 😉

zuzanahor.
29. jan 2010

MA,v 15tt....ziadne bolesti,krvacanie nic,len na poradni mi oznamil gynek,ze nebyje srdiecko ☹ a na druhy den kyret,presne 1.10.09 najhorsi den v zivote 😖

trinitka87
29. jan 2010

zevraj ked sa tomu venuje, a lieci tak by nemali byt uz problemy....tak chvalabohu antikoncepciu som predtym dost dlho nebrala.

cukor
29. jan 2010

zuzana......je mi to luto ale tu sme sa dohodli,ze to bude optimistická téma....maš jedno krásne dieta,si štastná žena......a vsetkop príde

misinn
29. jan 2010

zuzanahor, no tak to chapem, muselo to byt pre teba velmi tazke ale ty uz aspon jedno zdrave dietatko mas tak aspon tomu sa mozes tesit na rozdiel od nas ☹

cukor
29. jan 2010

....ja som uz pred iui si pichala včeličky....da sa to zvládnut ......aked chces tak to celé tehotenstvo vydržís 😉

naduska
29. jan 2010

ahojte kocky ja mam tiez mutaciu MTHFR C677 heterozygot a 5x potrat.a chodim na umele.

diapozitiv01
29. jan 2010

ja tiez nemozem HAK, ocna mi neodporucila, skrz to ze mam velmi rozvetvene cievy, kde je o mnoho vacsie riziko upchatia,,,

misinn
29. jan 2010

dia, o tom som este ani nepocula

naduska
29. jan 2010

ahoj diapozitiv nemas nahodou problem s stisnou zlazou?ja tiez mam znizenu funkciu ale hodnoty yz asi v poriadku.Kam chodis na endokrinologiu?

velvet26
29. jan 2010

ahojte baby,
no cely den som trini na teba myslela, ze ako si dopadla s vysledkami...
tak predsa len je to trombofilia... 😒
tak mozme si ruky podat.. 😅 aj ked ty mas iny typ, no homozygot...tak to je mozno rovnako nebezpecne jak ten moj leiden heterozygot...no neva, hlavu hore, je to v pohode, budeme si pichat fraxik spolu...
😉 a bude to oukej.. 😉 😵

zuzanahor, moja nesmut, ja viem je to tazke, aj ja mam sem tam taku naladu, ze preco ja, ale nenarobime s tym nic, minulost nezmenis...a treba sa divat dopredu, bude vsetko v poriadku, nebojkaj.. 😉

velvet26
29. jan 2010

a s tou antikoncepciou je to tak, ze naozaj ju nemozme brat, dobre co...cele roky som ju brala, chvalabohu ze sa mi nic nestalo a aj fajcit sa nesmie...nastastie uz nefajcim cca. 3 roky, no fajcila som od 19 rokov...co uz..a veeeela tekutin, dosledny pitny rezim..
inak hematologicka mi povedala, ze ak by som mala nejaky uraz, treba aby mi bol pichnuty tiez nizkomulekularny heparin, aj do spravy mi to napisala...cize mali by sme pri nejakom uraze o tom prislusneho dr. informovat..

zuztek
29. jan 2010

ahojte, nejaka pochmurna nalada tu vladne...

no, ja som dnes zistila, ze podla BT ovulka predsa prebehla, v utorok na 19 DC, tak sa celkom vytesujem, ze nie som az taky beznadejny pripad 🙂

lubkabb
29. jan 2010

ahojte, je tu niekto? či už všetci víkendujete?

lubkabb
29. jan 2010

trinitka - tak predsa trombofília. Aspoň už vieš, na čom si a nasadia ti liečbu. Ja som bola dnes u toho môjho dr. Pozrel ma a povedal, že mrcha by už čoskoro mala doraziť - vraj je sliznica už dostatočne narastená. Ale aj tak mi dal slabšiu vyvolávačku a za 7-10 dní ak nedorazí, mám prísť ešte na silnejšiu injekciu. Tak dúfam, že čoskoro príde. Už ma aj bruško začína pobolievať, ale neviem, či to nie je len niečo vsugerované. K zrastom sa mi nevedel ešte vyjadriť. To bude vidieť až ked prebehnú 2 mrchy. Ešte mi spravil cytológiu - to si mám o výsledky zavolať o 2 týždne. A bola som sa objednať na hematologické. Objednali ma až na 5.3. ☹ . Som myslela, že to bude skorej. Vraj sa potom na výsledky čaká aj 2 mesiace. Koľko vlastne trvá také hematologické vyšetrenie? To len vezmú krv?

lubkabb
29. jan 2010

misinn, zuzanahor - hlavu hore. Tento rok nám to už hádam všetkým vyjde 😉 Treba dúfať. Aj mne je často smutno, ale musíme sa z tým nejako vyrovnať. Zdravé bábatká prídu len do šťastných a spokojných brušiek. Tak sa na ne pripravme 🙂

trinitka87
29. jan 2010

🙂 caute baby

moniquie
29. jan 2010

ahoj trini,,
tak teda super že vieš čomu sa máš v tehu vyvarovať,
teraz by ti už nemalo nič stáť v ceste,,
síce píšeš že doktor kázal čakať,, ale aspoň vieš že je to pre dobro veci,, a že ti ppomôžu 😀

beak
29. jan 2010

ahojte babuľky

lubkabb
29. jan 2010

ahoj,

už tu skoro nik nieje. trinitka, moniquie a ja sme teraz na FB

moniquie
29. jan 2010

no ja skukám aj tady či sa to hýbe O🙂))) 😀

no je mrtvo, všetci relaxujú

lubkabb
29. jan 2010

no ved aj ja jedným očkom škúlim 😀 😀 😀

trinitka87
29. jan 2010

no ja sem akosi nestiham.... 😅

beak
29. jan 2010

ahoj moni, čo plánuješ cez víkend
ja idem navrhovať zariadenie poslednej izby v našom byte, mala by to byť pracovňa, detsko-študentská izba a prespanie pre návštevy - všetko v jednom, takže som zvedavá čo vymyslím 😀

moniquie
29. jan 2010

ja stíham s preskačkami, aj fm, aj mk, aj telku, varia na satelite,, to ja furt sledujem 😀
nech viem čo variť,, no dnes mi došli kuchárske knižky, tak sa budem zajtra realizoať