Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
Ahojte kocky!
co je tu noveho? vela ste toho nepopisali 🙂 my sme boli na vikend na SK, zajtra do prace sa mi nechceeeee 😅
U mna sa zatial ovulka podla bazalky nekona tak snad madam v najblizsej dobe dostavi 😀
@ Adelka - dakujeme za pribeh 🙂 vsetky sa tesime a vidime, ze snazenie skonci vzdy so stastnym koncom 😉
ahojte baby
no zas nič moc,, je tu tichúčko...
ja som dnes navarila, drahý mi umyl riad 😀 takže sommala menej robotky,
a šla som zas segre kuknuť malého
vám poviem, uštval ma,, furt sa po mne liepal a tahal ma vsade ,,
normálne som ho už posielala nech otravuje babku
akože -- čaká nás to pernamentne ak prídu naše anjeliky..
😵
moniquie
no kludne nech pridu aj taketo dni 🙂
ja som dnes sla do prace akosi som sa tam dotrepala, lebo v KE je katastrofa autom nula bodou.
A poobede ma pusitil veduci domov tak hura, som doma
bože ty si bola v robote,, kedy víkenduješ,, ??
kalamita, no je toho plná telka
kočky ja som dnes ráno listovala polku koníka, teda našej témy,, mám kopec papierikov, zajtra ieme konečne na genetiku, tak hadam spravia čo bude potrebné ..
a je mi dnes horko, zima horko zima, asi dostanem MS, čo sa budem hrozne tešiť, slabé náznky sú , uvidíme ráno .. 😀
moniquie
no nejako som tam dosla, no kedy nesla so mnou kolegyna tak ja sa nato vykaslem 🙂
no bol to dobry brutal
no mne akurat skoncila mrska tak sup sa snazilkovat, mozno nieco s toho uz aj bude 😅
ja budem vikendovat teraz pondelok utorok mam volno
heeeeellloooouuuuu 😀 😀 😀
no tebe je hej,, že v pondelok do práce nemusíš, ale zas si si odrobila dnes,,
tak pekne relaxuj, a mysli pozitívne pri snazilkovaníííí, nech to tento mesiac vyskočí na dve čiaročky .. 😀
janga
ahoooj
no baby aky bol vikend???
ahoj janga, :
víkend bol v celku ok, no nikomu sa nechce do práce,, brrrr
no čo už peniažky treba zarábať,, 😨
Ahojte baby, no zas sa hlásim po dlhsej dobe...my sme boli celá rodinka vcera lyzovat a aj dnes, tak sme si užili cisteho vzduchu az tak fajn 🙂 🙂 🙂 Malá bola asi cca 3x lyzovat aj na vlekoch a potvora jedna už lieta ako betmen...No inak je pravda, ze detom to ide vsetko akosi lahsie, ja som mala tiez pauzu kvoli kolenu a muz bol v auguste na operaciu, takze som sa aj bala ze ako dopadneme, ale chvala bohu zatial tie koleniská drzia. Vcera som sa dobre zasmiala... 😀 😀 😀 Muz ma videl, ze si cosi znacim do kalendára a pyta sa ma ze co tam pisem...???? A ja, ze si znacím kedy sme mali sexik...Tak sme si to skontorolovali, ze aké sme mali kedy pauzy no a ti mi vraví, ze nech tam poznacim aj dnesný dátum...Tak som si ho poznacila... 😀 Samozrejme kym som vypla pc tak on uz bol ako podrezaný, aj som mala snahu, ze ho zobudim, ale ako som lahla do tych perín, tak v momente som gabala...Co s clovekom urobi jedna lyzovacka... 😀 😀 😀 Tak ten dátum musim vygumovat 😕 😕 Hlavne ze nasluboval...hmmm
ahojte... 🙂
ahojte.. prisla som vam odcerpat trosku energie.. taka som nejaka ubita a udepkovana.. zle som si poznacila mrchu, tak som si myslela, ze meska, ze mozno.. a nic.. co sa naseho sexu tyka.. tak to je uplna katastrofa.. chlap ma vela roboty, vela aktivit, unaveny je.. neviem, kto to povedal, ze chlapi len na sex myslia.. 😠
udialo sa nieco pekne? uzasne? 😅
ninoskaskv, musim s tebou suhlasit my sme na tom s muzom podobne
😀 😀 tymto tempom ludstvo ochvilu vyhynie.. minimalne v europe..
ach jo, u mna mrcha ako vysita, klbiky ma bolia.. kaslem na to, idem si kupit nieco pekne na seba.. 😒
no mne skoncila tak pred 4 dnami 🙂 myslis ze sa da otehotniet cez mrchu? 😒
no to neviem, ale niekde pisali, ze su baby, ktore maju ovulku pocas menzesu.. nechapem, ako to je mozne.. 😒
ninocka to ani ja lebo mam miestami pocity ako pred mrchou ale tu som mala pred 5 dnami..ale tak asi priznaky tehu by tak skoro byt nemohli... 😒 a ktovie ci sa to teda vlastne vobec da, lebo ja mam ovulku dost skoro ale zas nie cez mrchu
no, mozno motyka vystreli 😀
no, tak toto mi dnes poslal moj chlap:
ahojte dievčata už som sem nedavno napisala nakukla .no ja som minulý rok prišla o chlapčeka v 36 týždni sa narodil ale mal okolo krku omotanu šnuru pupočnnu 4x tak nebolo pomoci.a potom som otehotnela nato a v decembri mi odtiekla v 5 mesiaci plodova voda tak som mala chlaca zase ale s vahou len 370 gramov.moja psychika je na dne a nevladzem
aaaahojte
ninocka, misin - s priatelom som na tom podobne 😒
macka - je to strasne co si si musela prezit, ja by som na tvojom mieste bola tiez na dne, neviem ako ta povzbudit... bude tazke na to zabudnut, to sa vlastne ani neda, ale casom mozno zle spomienky trochu vyblednu a pekne chvile sa opat vratia... treba dufat ze raz sa to podari, teraz je to tazke vnimat, smutok je obrovsky, ale pevne ti drzim palce aby ta v buducnosti cakalo uz len vsetko dobre a aby si na ten vysnivany zazrak necakala dlho 🙂
🙂 ahojte
ahojte kočky,, je tu niekto
ja som dnes bola na genetike,, a strašne sa teším, lebo mi pani doktorka spravý aj hemato..
vytiahla som na nu môj zoznam vecí , ktoré chcem spraviť od mutácii, cez leiden, cez zrážanie krvy atd,,
smiala sa ako si to pekne škrkám na zozname,, že jaké sme všetky múdre asi z internetu,,
no hlavne že bola strašne fajn, a že ak chceme môžme spraviť aj spermogram, takže drahému tam utekalo 3O mil malých spermíí,, xixi,, čo je dobré číslo ..
som rada , aj zajtra idem svojmu dokymu, tiež chce brať krv na dalsie, testy
teším sa no musím čakať 7 týždnov na výsledky .. 😎 😠
no vidis moniquie, uz sa vysetrenia rozbiehaju 🙂
no chvalabohu, že áno,,
šak už som sa nevedela dočkať,,
a hadam aj zajtra niečo poriešime,,
a potom už len čakať jak na odstrel 😀
to budú dlhéééé dni
ahojte, ste tu niekto?
ahojte, ja som mala MA v decembri, dnes som si bola pre vysledky, nezistili samozrejme nic, ale zajtra idem k mojmu doktorovi, po prvej menstr. na vysetrenie, bojim bojim

adelka, dakujeme ze si sem napísala tvoj príbeh so šťastným koncom, určite nás to všetky povzbudilo 🙂