icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

moniquie
2. feb 2010

ahoj mici,, je tu mrtvolne,, nikomu sa nechce písmenkovať,, nejako ste poľavili kočky 😝 vili ,,,

moniquie
2. feb 2010

ahoj jarulai,,
tak mušíka a doma,, noo tak to rychlo využi .. 😅

velvet26
2. feb 2010

ahoj micicka, jarualai...
no vela roboty s citanim nebudete mat...vela sme tu veru toho nepopisali..
ja sa tak tesim v piatok mam dovolenku, tak si poriadne poupratujem cely bytik, cez tie vikendy dajako nic nestiham.

moniquie
2. feb 2010

že mušíka,, jéžiško,,, to mal byť mužík 😀

moniquie
2. feb 2010

velvet :
víkendy sú nato aby sme relaxovali, a nie upratovali ako divé ,, eee
no viem viem,, treba trošku, no len trolinku,, nech sa príliš neunavíme 😅

micicka
2. feb 2010

tak fakt tu nie je toho veľa popísaného, ale to znamená, že už sme asi ako tak "uzdravené" 😀 čo je aj pozitívne!

moniq, čítam, že odbery máš za sebou, tak držím palce, aby všetko dobre dopadlo.

velvetka, takže ide sa na to, držím palce aby sa zadarilo!

no ja možno v sobotu pôjdem na tie zuby, dúfam, že už do toho nič nepríde a budem to mať za sebou. v piatok budem vedieť, či to platí. potom dám vedieť a budete mi musieť držať palce. no ešte si musím vybaviť predoperačné vyšetrenie, snáď stíham

moniquie
2. feb 2010

mici :
držím ti palce už teraz, zuby sú hrozná vec,, brrr, nezávidím, ti to určite všetko dopadne dobre, a potom už nič nebude stáť v ceste za vysnívaným anjelikom,,

jarulai
2. feb 2010

moniquie, to sa nemusis bat, ja ho zneuzijem raz-dva 😀 ale teraz sleduje panelak, tak ja som tu 😉

aj ja chystam na pietok volno - no volno ako volno, chystam sa na preventivku na gyndu 🙄

micicka
2. feb 2010

tak tak moniq, už sa teším 🙂 len dúfam, že tá sobota nepadne! potom ešte hemato, ale možno sa začneme snažiť skôr ako budú výsledky, uvidím. no a ešte jeden ster u gyndoša a hotovka!! tak ale nič neplánujem radšej pretože potom to nevydá 🙂

jarulai
2. feb 2010

baby, vam robili stery na chlamydie e tie ostatne potvory?

micicka
2. feb 2010

jarulai - manžel sleduje panelák? ten môj musí, lebo ja na tom celkom frčím 😉

jarulai
2. feb 2010

no moj to akosi zacal sledovat a ohromne sa na tom bavi - len vybuchy tu pocujem 😀

micicka
2. feb 2010

jarulai, mne tie stery bude robiť až teraz, ale asi len za to, že mi zistili pľúcne chlamýdie.

moniquie
2. feb 2010

mici, ja sa budem snažiť dodržať sľub mm, ž na v máji budeme hadam tehu,, takže dva mesiace pauza, čakanie na výsledky, a potom to rozbehneme na plnoooooo už sa teším,, moc,,,

a hadam vy to stihnete skôr ... moc želám 😀

jarulai
2. feb 2010

lebo mne to nikdy nikto nerobil, tak chcem iatok vyuzit tu preventivku a vyziadat si to

micicka
2. feb 2010

moniq tak hádam ano, ale aj ked nie, nebudem tlačiť na pílu, všetko bude ako má byť a bude dobre!! 😀 a ked to bude o mesiac neskôr, nic sa nestane 😎

moniquie
2. feb 2010

mne bude robiť stery o týžden, len neviem aké,, šak sa ho popýtam dokyho,
panelák ja nemusím,, mne to vôbec nevonia,, 😠

micicka
2. feb 2010

jarulai, vyskúšaj vyžmýkať z dr. čo najviac

micicka
2. feb 2010

mne sa panelak celkom pacil, ale od tejto serie som cakala trosku viacej, zatial je to take slabe 😒

jarulai
2. feb 2010

micicka, ved to aj planujem. aj ked si to budem musiet sama cvakat, ale aspon budem vediet na com som

ja panelak tiez nemusim, ale muzik nech si kuka, ked ho to bavi 😉

velvet26
2. feb 2010

jarulai, hej robili mi stery..nastastie vsetko negativne..

micicka, diky moc...aj som zvedava...ze kedy sa nam zadari...ktovie, kto bude dalsia tehulka...janirejka nepisala, ako sa ma??

moniquie
2. feb 2010

jarulai,,: a prečo cvakať všetko, šak si poistená,, tak nech hradí štát

micicka
2. feb 2010

musíš cvakať sama? prečo? ale zase, oplatí sa!

jarulai
2. feb 2010

velvet a to ti robil tvoj gyndos? a sam od seba? alebo si si to vyziadala?

jarulai
2. feb 2010

musim cvakat, lebo moj doki nema zmluvy s poistovnami. na druhej strane je to aj dobre, ze ma neodbije aby som prisla na dalsi mesiac, lebo uz minul limity 🙄

velvet26
2. feb 2010

mne robili stery na infektologii, ja som gyndosa uz nastastie zmenila... 🙂

micicka
2. feb 2010

no janirejka sa tu tuším už dosť dlho neukázala, tak snáď je dobre, keď sa nepotrebuje vyrozprávať 😉

velver možno aj ty budeš ďalšia tehu. veď nemal by byť problem, ked prvý raz sa hneď podarilo 🙂

jarulai
2. feb 2010

velvet a mozem sa spytat preco? mala si nejake ine problemy, ked sa rozhodli ti robit aj toto?
a inak - gratulujem, ze vsetko neg. 😵

velvet26
2. feb 2010

juuuj, micicka, no bodaj by si mala pravdu.. 😵

a panelak uz nebavi ani mna, nejake je to fakt slabe o nicom...

micicka
2. feb 2010

jarulai, tak sa s ním porozprávaj čo odporúča, myslím, že keď ide o platbu na priamo, nebude robiť problémy. niektoré vyšetrenia by si si mohla dať urobiť aj cez obvodného lekára, predsa, asi to bude dosť peňazí