Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
baby my sme včera robili tú kačičku, taká bola mňamková!! aj dnes sme ešte mali. kúpili sme lokše, urobili červenu kapustu, mnaaam aká som šikovná! a najlepšia bola pečienka, takú jemnučkú som ešte asi nejedla!! to moja pečienka by bola tvrdáááá 😀
jedna baba si toto tiez platila a stalo ju to 20eciek - to ma nezabije. ale dufam, ze mi to nebude chciet vyhovorit 😀 ani HP mi nechcel robit, vraj na co budem zbytocne platit, ked on podla mojho cyklu vidi, ze mam HP uplne na prd 😀
no moniq, možno nakoniec aj tak to vypáli, že budeme obidve naraz 😀 to by bolo super
jarulai, tak 20 nie je vela, skor sa mi to zda byt nejako malo 😕 som cakala, že to bude nejakych 150 - teda kompletka
mici,, jaká si ty šikula,,
nabudúce pošli cez UPS,, môj drahý kačicu moc rad,, ja eee,,
ale lokše to je iná vec..
zrovna ked to tu ožíva, tak mi odchádza baterka na notbooku,, do frasááá
ahoooojte .... 😔
moniquie, ktore vsetky testy myslis? keby to bolo na mne, tak si dam urobit vsetky, co existuju 😀 ja som mala na mysli chlamydie, mykoplazmy a ureaplazmy. myslis este nejake dalsie?
moniq ahoooj a pošlem vam na buduce 😉
moniq bru nocku 😉
jarulai,
jasné že treba aj ostatné ,
ška ti gyndoš pomôže, alebo prečítaj koníka od začiatku,, hihi,, no to bude maťčo robiť,
ja som o stranu spat písala čo porobili mne,,
mici . nejako to flákame s cvičením, podarilo sa ti vybehnúť,, ja mám MS, ale potom sa už musím prinútiť,, lebo skisnem ... nadobro ...
😠
ja som myslela, aj ostatne z krvi, že ti bude robit on
no moniq, tak idem kuk, co robili tebe a piatok to na neho vybalim 😀
chcela som minulý týžden v utorok, prisla som neskoro domov, chcela som dnes, taktiez som prisla neskoro domov 😠
mici, ja som zas o duču varila , takže som bola často drogy , a behali sme po obchodoch, to tiež unavuje 😀
a ževraj sa pritom aj chudne, dávali takú štúdiu na nete minule .. hihi,
takže behajme po supermarketoch a chudnime ... 😅
AHOJTE kočandy, ako sa máme???
My sme sa šťastne vrátili z lyžovačky, chnapla som len 3x a raz som si tak švihla s pomou cez moju ..... ešte teraz to bolí. S MM teda asi nič:D
babule idem od vás, šup do sprchy skôr ako zaspím ☹ a potom sa tu ešte trošku pomotkám, možno povenujem mm...
majte sa krásne 😀
moniq a co je to CMN?, hematolog mi robl aj tie mutacie, u obvodaka som si uz tiez vyziadal na toxoplazmu, takze podla toho tvojho mi ostava este to CMN, a tie infekcie - to budu asi tie chlamydie atd, nie?
jarualai, nemala som problemy, no po missede ma poslali na infekto a tam mi robili aj stery..inak ich robi gyndos, takze urcite si to povybavuj..
micicka, hmmmm...tak to ste si dobre pochutili, normalne by som si dala, kacicu mam velmi rada a kapusta a loksiky k tomu...super..si sikulka.. 🙂
micicka tak aj tebe bru nocku 😵 a neutop sa v tej sprche 😀
jarulai,, nestihla som sa opýtať, čo je CMN, len som to zahliadla v správe u dokyho,, ked sestrička brala krv ..
už pípa baterka,, ahojjjte, dobrú noc
tak to budem musiet niekde vyzistit. ale aj tak diky moniq 🙂
bruuuu aj tebe, moniq
ahoj monig...bru nocku..
ahojky lenkaxy, no co moja, ako sa mas... u dokyho si este asi nebola, ze...kedy sa chystas??
ahojte, kto tu?
dievcata, idem uz aj ja. musim este gebulu umyt 😀
tak sa tu majte krasne a zas niekedy 😉
dobru nockuuuuuuu 😵
to tu už nikto nie je ☹ Som vás nestihla... 😒
U dokyho som už bola v piatok, potvrdil mi 5t.t. Videli sme aj gestačný vačok a embryonálne štruktúry - jooj také bolo malililinkaté miminečko♥♥. Beriem duphik a kysku listovku.
velvetka - čo ty, videla som, že aj ovulka bola v januári, tak už snažilkujete??? 😉
ahoj jarulai, jasne dojdi aj nabuduce... 🙂
lubka, este sme tu asi len ja a lenka..
lenka, no ovulka bola...no zacneme v tom februari teraz po mrske, to bude tretia od kyretu..
super, gratulujem k vaciku...duphik beries kolko krat za den?
ahoj velvet - čo nové? ja stále čakám na tú hnusnú mrchu - dnes presne 8 týždňov. V piatok som bola na vyvolávačke. Bruško pobolieva a nič ☹

jarulai :
že nemajú limity, jaká blbosť,, akože fuj naše zdravotníctvo ..
no držím palec, a porobte všetky testíky ..
velvet mici,, : ešte sa budete pretekať ktorá skôr,, či obe naraz, to bude paráda .. 😵