icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

velvet26
2. feb 2010

lubka, juuuj moja, este stale nic?? robil ti dr. aj sono?

lubkabb
2. feb 2010

hej robil sono a povedal, že už by nemala nechať na seba dlho čakať. Že je už sliznica dosť vysoká. Ak mi nepríde do 7-10 dní mám prísť na silnejšiu vyvolávačku. A bola som sa objednať aj na hematko - ale až na 5.3. na krv ☹ Ináč všimla si is, že sme kamošky na FB?

velvet26
2. feb 2010

lubka, no verim ze uz sa ti kazdym dnom rozbehne..aby ti nemuseli uz dalsiu vyvolavacku pichat.
a jasne, ze som si vsimla... 😉

lenkaxy
autor
2. feb 2010

lubka - ahoj
velvet - duphik 2x1. Ešte neviem výsledky z toho vyšetrenia na hematke 12 a 13 faktor - až 17-násteho. To je doba. Dnes som tam volala, tak mi povedali, že prim. je na dovolenke od pond. a po telef. mi nemožu povedať - super, že??? Hurá TT! Ale to by bolo asi všade tak 😉

lubkabb
2. feb 2010

lentaxy - gratulujem a držím paste 🙂 😉

velvet26
2. feb 2010

a u akeho dr. si bola? v nemocnici? ja u kruzliakovej a tiez mi vysledky nechceli povedato do tel..ze to iba dr. a osobne...

velvet26
2. feb 2010

lenka mna by zaujimalo tie faktory co pises, ze co to je aka mutacia..
drzim ti moooooooooooc palceky, urcite to tentokrat dobre dopadne, citim to...a budes mat chlapceka, to je moj tip.. 😉

lenkaxy
autor
2. feb 2010

velvetik ty si zlatúšik, cmuky smuk 😅 😵 Chcela by som prvého syna, ved dom už muž taktmer postavil, strom zasadil, až desat thují a už len ten syn zostáva....xi xi
ano bola som u kružl... a tie faktory nevedel ani gyndoš, tak kto to potom má vedieť, no nie??

lubka -dakujem a verím, že čoskoro pribudneme dalšie. Daj si to červené vínčo, nám to zabralo asi všetkym, čo sme tu....

ivanap6
2. feb 2010

ahojte baby, ja som sa pred hodinkou vrátila z nočného lyžovania, bolo fajn...
už som vás aj prečítala, dnes teda fičíte 🙂
Ja čakám mršku teraz vo štvrtok a potom ideme miesiť 🙂

velvet26
2. feb 2010

lenka, ja sa tak z teba tesim, tehulka nasa... 🙂 a syncek to bude urcite.. 😵 😵
inak dala som si do google, ze faktor XII a nasla som nejake clanky, tak v rychlosti som si kukla, no to su nejake menej zriedkave mutacie, podla mna to mat isto nebudes..
davaj si na seba pozorcek, setri sa...chodis do prace, ci si ostala na pn?

lenkaxy
autor
2. feb 2010

ivka ahoj, kde ste boli lyžovať???

velvet26
2. feb 2010

ahoj ivi..no super, musi to byt parada lyzovat v noci.. 🙂

ivanap6
2. feb 2010

lubka, to ma mrzí s tou ms, ale určite do bude dobre a čochvíľa dorazí...
lenka aj status si už môžeš zmeniť na tehulku 🙂
velvet, tak začneme snažiť skoro narovnako, a predtým sa nám to tiež zadarillo na 1x, tak sa to možno zopakuje...

ivanap6
2. feb 2010

no bola som prvý krát na nočné, kamarátka ma vytiahla, boli sme na Pezinskej babe, svah síce nič moc, ale pre mňa úplne stačil, a zajtra bude svalovka 🙂

lenkaxy
autor
2. feb 2010

chodím riadne do práce, cesty sú síce hrozne, tak nervujem......Naše nové tehu ešte ani rodičia nevedia. Za týžden idem na kontrolu, už by malo byť vidieť srdiečko 🙂 🙂 🙂 Ani zamestnávateľ to neviem, ani neviem, kedy poviem, čo myslíte, kedy by bolo najvhodnejšie,? Niekde som čítala, že tak od 2mesiaca?

velvet26
2. feb 2010

ivi, nechame sa prekvapit.. 😉

lubkabb
2. feb 2010

no baby, keď mne ani to vínko nezaberá - ešte sa stane zo mňa alkoholička 🙂 Závidím vám to snaženie. My si ešte počkáme nejaké 3 mesiace, kým budeme vedieť príčinu. Takže niekedy v máji hádam začneme.

Idem už spinkať - prajem vám všetkým dobrú noc a pekné sny. Pa pa

lenkaxy
autor
2. feb 2010

Aj ja vám prajem dobru nocku, pa a myslím na vás.....

trinitka87
2. feb 2010

caute baby 😢

velvet26
2. feb 2010

neboj lubi, to utecie, hlavne nech mas hemato vybavenu...ta je dolezita..
bru nocku..

lenka, no tazko ti poradim, este nehovor radsej v praci nic...pre istotu, vsak dozvedia sa, ked bude spravny cas..
ja pojdem na pn asi hned, tak mi povedal aj gyndos...tak budu v praci vediet hned, aj ked rodine chcem az neskor...ved..uvidime...najprv sa musi babo v brusku zabyvat.
tak drzkaj sa, davaj si na seba pozor, hlavne neprechladni..
bru nocku, idem aj ja pomaly spat..papa 🙂

ivanap6
2. feb 2010

ahoj trinitka, pa velvet, lenka aj lubka no o chvíľu sa aj poberiem do ríše snov 🙂

inak včera som sa dozvedela, že jedna moja veľmi dobrá kamarátka čaká bábo, je v 8tt a dnes mi neštastná volala že je chorá, chúdatko, tak som ju utešovala. Ja keby ochoriem v prvom trimestri zase, tak budem asi histerická....

trinitka87
2. feb 2010

ahoj ivanap6

zase nemam dobru naladu pre hemato. ked ja sa bojim ze sa to zopakuje znovu,ked mi ta dr povedala, ze ta moja mut. zvycajne MA nesposobuje... ☹ a ze to nieje take strasne...tak co potom ☹

lenkaxy
autor
2. feb 2010

Ďakujem vám, ešte raz dobru nocku, cupkám už aj ja....pa

ivanap6
2. feb 2010

ja by som to na tvojom mieste tie tvoje výsledky určite prekonzultovala ešte s iným lekárom, aj s dvoma, lebo každý ti povie niečo iné. Skús možno po známosti cez niekoho nech sa ti aspoň kukne ešte niekto iný na výsledky a nech povie svoj názor. Budeš si potom istejšia..

trinitka87
2. feb 2010

urcite musim nieco vymysliet,inak nebudem pokojna a spokojna

ivanap6
2. feb 2010

trini presne tak, bud sa potvrdí že to MA nespôsobuje alebo naopak a nasadia ti liečbu...
strachovať sa asi budeme všetky no ja si to skúšam už teraz nepripuštat, ale ked to príde tak neviem neviem ako budem reagovať. Teraz som hrdinka 😀

ivanap6
2. feb 2010

tak sa lúčim aj ja, papapapa

trinitka87
2. feb 2010

ja mam obavu uz aj teraz. brala som to tak,ze aspon nieco sa naslo a bude sa to riesit. na hemato povedali,ak bude zvyseny homocystein, nasadia liecbu a ked nie nechaju to tak

trinitka87
2. feb 2010

pa ivana, idem aj ja,pozrem chvilku markizu a pojdem spat. nieco tam teraz zacalo

moniquie
3. feb 2010

dobréé ránko ..
ahojte kočky,,
no konečne ste včera popísmenkovali,,
niekot začal, niekto sa pridal, niekto to ukončil,,
hlavne že ste všetky pokojne hajali,,

želám krásny dníček .. u nás v NR snežííííí 😵