Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
dnes je tu nejako ticho..
ahoj missin, prisla som nakuknut..
nejako je ozaj ticho...ja som v robote, klasika, no som len na skok..
tak pekny dnik ti aj ostatnym zelam... 😉
velvet ja som tiez v praci, sem tam sem nakuknem, 🙂
ahojte.....a beham po doktoroch....robím si predoperačné...ale nakukla som 😝
cukor ahoj 🙂
cukor - čo všetko obnáša predoperačné? pretože ja si tiež musím vybaviť a mňa dr. poslala len na interné vyšetrenie?! že to je všetko, tak neviem či ozaj
ahojte 🙂
ja dnes pohodicka den - mobil nesiel vdaka mojmu mobilnemu operatorovi - aj castejsie by mohli byt taketo vypadky, celkom som si oddychla 😅 🙄 do prace sme nesli my - kolegyni zapadlo auto, tak sme dnes cely den doma, v klude - mme snehove prazdniny 😀
vy ako? mici - ja na predoperacnom som mala len ekg a vys. krvi, hlbsia narkoza aj rtg snimok
dokonca raz ma uspali aj bez predoperacneho, ale to bolo akutne
janga 😀 dobru dovolenku ste si spravili ja som to stastie nemala 😒 🙂
janga aj RTG? mne zobrali krv, moč a zajtra mám prísť na vyšetrenie - predpokladam, že urobia ekg. ale už som aj volala na kliniky, že či potrebujú nejaké špeciálne vyšetrenie, tak že oni len potrebujú vetu: áno môžte ju uspať 🙂
inak dobrú dovolenku si si urobila, neviem kde ste mohli zapadnúť, veď cesty sú suché 😀
mici rtg asi len pri hlbsej narkoze, lebo mne ho nerobili, ale ostatni v cakarni, co isli na riadnu operaciu, isli na snimok. a ty preco ides na predoperacne? nie som v obraze...
kolegyna zapadla medzi jej a mojim domom 😀 dalej uz neskusala... inac my tu cesty stale nemame odhrnute 😖
pekny vecer kocky...
janga, no super, ze ste takto pekne ostali doma kvoli pocasiu..si si oddychla aspon.. 🙂
micicka, drzim ti palce...tak ides na to...neboj, dobre to dopadne a uz ta zub nebude trapit..
caute baby 🙂
velvet ahoooj, no dobre to veru padlo 😉 a mici to ide so zubami pod narkozu? a ja chceeeeem - miciiiii prosim info 😵 kde, co, ako, za kolko... to v Nitre? bo ja tu este nemam zubara a uz som nebola asi 2 roky a straaaaasne bojim, tak prosim odporucania - nitrancanky, mozte aj ip 😉
ahoj trinitka.. 😉 ako, co nove?
janga, ty kokso...aka si zhava na zubara..z teba maju asi zubari radost... 😉
ale nic nove, uz vcera nemam dobru naladu, kedze mi na hemato dr povedala,ze moja mut. nieje taka vazna a MA nesposobuje ☹ 😕
tak neviem,ale pojdem aj k svojmu dr. co mi na to povie on...
zhava? ved som uz 2 roky nebola na preventivke a som slubila mm, ze kym zacneme snazilkovat, tak si to dam do poriadku... ale ja sa straaaaaasne bojim, u zubara odpadavam, radsej by som ozaj v narkoze - nech vsetko vyvrtaju, vytrhaju a daju pekne do poradku... teda nie ze by to bola az taka katastrofa, ale verim, ze po tych 2 rokoch tam nieco najdu... 😔
janga, no myslela som to tak, ze sa na operaciu uz chystas a mozno ani nebude treba, neboj... 😉 mozno nejaky jeden, dva kazy nove mas, ale hadam nic vaznejsie..ci??
trinitka, hematologovia tu mthfr asi trochu podcenuju....uvidis co ti povie tvoj dr...no urcite ti budu krv potom kontrolovat pocas tehu...nepamatas si aky si mala homocystein aj to je dolezite, aby nebol zvyseny..
praveze na homocystein mi brali este len krv a vysledky budu za 4tyzdne.
povedala,ze ked bude zvyseny, nasadi liecbu a ked nie tak nic.
velvet jasneee, len pravdupovediac rada by som nasla takeho dr., kde je aj toto mozne...
janga, neboj, ak by bolo treba urobit nejaky zakrok, tak by ta kazdy dr. poslal na stomatochirurgiu, ak by bolo treba vaznejsiu operaciu...
trini...drzim palce...mne vysiel homocystein 9,23 co je uplne v norme nastastie...no homocystein sa da prave znizit kyselinou listovou, co som citala, tak tam mozno postacuje femibion...
dobrý večer kočky 😉
velvet - mala by som ísť teraz v sobotu - na 99%, dúfam, že sa nič nestane a nepadne ten termín, dnes som bola na internom na predoperačnom, tak dnes mi len krv a moč zobrali a zajtra mám termín s dr.
janga ja chodím súkromnému zubárovi - Mudr.Holec, predtým som chodila k jeho mame, majú ambulancie na čermáni vo svojom rodinnom dome. sú celkom fajn, ale všetko si musíš platiť.
pod narkózu ale idem kvôli osmičkám, mám ich zle otočené a musia sa vyoperovať. rozhodla som sa pre zvolen, vyberú mi obidve dolne naraz, pod jednou mám zápal, tak sa toho chcem zbaviť teraz
Ajojte 😉
ahoj cukrus 🙂
co porabate...? snehu kopec , cesto neodhrnute no radost zit 😀
no dnes napadalo teda dosť cez den!! no a cesty su hrozne, som isla domov tuším celú cestu 40km/h. v meste teda vobec neodhrnali
ja som isla rano do nemocky a cakala som 10 minut na zastavke a ziaden autobus...tak som sa vybrala peso a prisla som ako snehuliak 😀

ahoj moniq, u nas tiez riadne snezi 🙂 🙂