Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
mici ja som myslela, ze ti to budu robit tu 😖 no nic, ale aj tak si musim uz niekoho najst...
cukrus ahoj
ahoj velve... co nove? dnes som bola este na odbery na listeriu a stitnu zlazu tak som zvedava...
janga...ajoj
cukruska nic take extra nove nemam...cakam na mrsku, som zvedava, ci bude presna ako ta minula...a potom uz frcime na to..
ty ako...kedy mas, resp. mozno nemas mat menzes? 😉
velve..he..to ani srnky netusia...tento mesiac som bez berania a bez robenia ovu testov... takze neviem 😀
cukruska, mozno prave teraz sa vam zadari...ked si nemerias a nesledujes nic.. 😉
velve...uvidime... a najlepsie je ze nesexujeme len kvoli plodeniu mimina
cukruska, spravny pristup..musime sa milovat s radostou a potom miminko urcite coskoro zavita do bruska.. 😵
velve... tie vysledky z toho homocyteinu si mala medzi tymi z hematologie...lebo ja tam mam vselico..aj ten quickov test ale hento tam nevidim
cukruska, hej na hemato mi to vysetrili...ja zas neviem co je ten quickov test, tam co skumali?
tak mne asi ten homocytein nerobili...hej ten quickov test mam tam.. a neviem co to je..nerozumiem sa tym cislam
cukruska, no myslim, ze ten test robili aj mne...dr. tusim daco spominala,no ostatne veci boli v norme, len ten leiden tam vyskocil..
vsak beries femibion, nie? tym by si si ho upravila, aj keby si mala zvyseny..
no vidim baby, že sa tu so mnou nikto nebavi, vsetky ste niekam zdrhli 😒
ospravedlnujem sa za posledny prispevok... refresh nefungoval 😠
micicka, cooo, vsak sme tu...len ty sa nezapajas...co ty a homocystein?? 😀
ozaj baby, vy ste take zdatne vo výsledkoch - dnes som si v karte našla, že z krvi mi vyšiel vysoký gamaglobulín - čo to znamená?
micicka.. 😀
velvet vobec netusim co je to homocystein.....
velvet mna si nevsimaj, ja som teraz trosku mimo, v robote neviem co sa deje, neviem ci ma nechcu vyrazit, tak uz ani refresh neviem urobit ☹
velve...ja beriem femibion, vitamin E, B12 a B-komplex....som chodiaca lekaren 😀
mici... kedy ides kuknut dokyho?? 😀
mici, kasli na homocystein, staci brat femibion ako som pisala a je v norme..
co sa deje v praci??? nieco si zapocula, ci co? 😕
cukrus, u dokiho som bola 28.1., ved som spominala. a pozriet ho mam ist ked budu zuby vonku, normalne sa uz na neho tesím - hovorim, že som šiši 😀
cukruska, fuuuha, no tych becok nemas vela? ved vo femibione je ho dost aj vitamin e... 😕
mici a co sa deje? to bude asi len pocit, nie?
cukrus kasli na bazalku a uzivajte si zivot...
velvet, prosim ta, pani zo svajcu nas viditelne prehliadaju, cast mojej roboty robi kolegyna.... no je to cudne. rozne veci ma napadaju, najskor, ze sef pojde, potom, ze ja, mozno aj aj.... strach a hroza! vobec neviem co si mam mysliet!
mici...ake zuby vonku? 😕
velve... zevraj pri tej zrazanlivosti co mam ja niekedy staci len zvysit davky vitaminu B
micicka, no skus sa o tom porozpravat so sefom, uvidis ci ti potvrdi tvoju obavu, alebo nie..predsa len, keby sa daco dialo, tak o tom bude on vediet ako prvy...a nechapem, to ako cast tvojej roboty dali tvojej kolegyni teraz?
baby na jednej strane si poviem, ak by ma vyrazili mam pol roka v suchu - 3m vypovedna lehota, 3m ostupne a pri najhorsom 6m na urade prace. ale ide to na nervy, ked po 8 rokoch driny sa takto spravaju!
cukrus - mudrosti 😠
velvetka praveze ani nas sef nevie co sa deje, aj jeho prehliadaju 😅 chore. kaslime na to! dala som si za jeden, mozno bude aj za druhy 😀
mozno sa ti to len zda, ale je to dost cudne. v kazdom pripade asi to nie je velmi prijemne...

micicka, drzim silno palceky, nech je uz sobota a mas to za sebou..neboj, dobre to dopadne.. 😉
ahoj cukruska, co nove?