icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

cukruska1920
3. feb 2010

mici v dnesnej dobe je to normalne...nikto sa s nikym nesere 😠

micicka
3. feb 2010

janga je to totalne na nervy!!! niekedy mam chut vrazdit 😅

velvet26
3. feb 2010

micika, tak to je potom ozaj podozrive..no verim, ze ide len o plany poplach..micicka, ked ostanes tehu, pojdes hned na pn? a co vy ostatne kocky?

janga
3. feb 2010

daj si este za jeden 😀 bude lepsie...

micicka
3. feb 2010

cukrus, keby prisli a povedali, končíš, budem urcite nasrata ale aspon by som vedela na com som. ale ked sa o tom ani nebavia a clovek len nieco tusi a caka co sa stane 😠 sle uz mame februar, takze ked tak vypovedna lehota az v marci 😀 big bossovia maju prist buduci tyzden, tak uvidime, ci sa nieco pohne

velvet26
3. feb 2010

baby, som vam aj chcela napisat, normalne som v soku...som sa dozvedela, ze jedna moja znama bola na potrate minuly tyzden..my to povedala sama od seba, ju to tazi...ako nechapem...zajtra ma ku mne prist a chce pokecat o tom...nuz neviem, co jej na to ani povedat, nerozumiem tomu, preco sa tak rozhodla... 😔
a robil jej ho ten isty gyndos, co mne kyret..

micicka
3. feb 2010

velvet neviem ci pojdem hned na PN. mame to teraz take nahnute s peniazmi, uvidim, porozpravam s dr a zariadim sa podla toho co odporuci. mozno zo zaciatku by som zostala a ked bude vsetko ok, pojdem spat do prace. no neviem...

cukruska1920
3. feb 2010

velve... no mna da urcite na pn... uz aj druhe tehu som bola ..

micicka
3. feb 2010

velvet tak to nebude jednoduche stretnutie, a vie čo sa prihodilo tebe?

cukruska1920
3. feb 2010

velvet...asi by som jej naplula do ksichtu 😠

velvet26
3. feb 2010

micicka, hej vie...je to vlastne moja suseda...co ti poviem..normalne ma az obarilo....plakala, no nemali sme cas to moc rozobrat, ona aj rozmyslala podla vsetkeho, ze si to babo necha, no ma takeho k...a priatela, tak asi ten ju do toho dotlacil..ktovie, no asi hlavne kvoli peniazom to bolo..netusim...

velvet26
3. feb 2010

cukruska, normalne mi bolo do placu, ked som si predstavila to chudatko v jej bruchu, co odsudila na smrt...nepochopitelne...

janga
3. feb 2010

velvet no comment - na toto mam svoj nazor... 🙄

micicka
3. feb 2010

urcite to neurobila len tak, urcite to bolo tazke rozhodnutie, a ked to nebolo celkom dobrovolne, tak mozno preziva nieco podobne ako ty. je to urcite pre nas nepochopitelne, ale urcite su situacie, kedy nie je ine vychodisko a je to pre tu zenu mozno este tazsie ako pre nas. nase babetka odisli same, jej babatko odislo nedobrovolne ☹

velvet26
3. feb 2010

baby, je to fakt tazke na pochopenie, no urcite si to bude vycitat cely zivot...
no nic, zmenim radsej temu...dobre...

micicka
3. feb 2010

velvet ved ti porozprava preco sa tak rozhodla...

velvet26
3. feb 2010

no som zvedava...co v tom bolo...

baby, kukate panelak? nejake je to uz trapne...ze..

micicka
3. feb 2010

kukam len tak jednym okom, je to take o nicom 😠 cakala som viac, normalne som sa tesila, že ako to pojde dalej, no ale teda nic moc

velvet26
3. feb 2010

mici, ja to iste...no uz je to skoro na smiech, tie zapletky, ocividne dosli scenaristom namety..
prepla som na zone reality, uvidim, ci budu aj dnes vrazdy.. 😀

micicka
3. feb 2010

zone reality? to nepoznam

velvet26
3. feb 2010

mici, super program to je..vsetko realne zo zivota take dokumenty...mam rada aj saving kids...to je o detickach, novorodeniatkach, co ich zachranili, vacsine uz v bruskach zistili ze maju nejaky problem, no nakoniec to dobre dopadlo....
hmmmm. no dnes je nieco o nevyriesenych vrazdach a detektivoch jasnovidcoch...idem to kuki, co to je..

micicka
3. feb 2010

na akom programe to ide?

velvet26
3. feb 2010

no na tom zone reality...my mame digi tv, tam je ten program..

velvet26
3. feb 2010

no to ma nebavi, nejaky typek je ako jasnovidec a riesi nejaku podozrivu samovrazdu..prepinam.. 😅

micicka
3. feb 2010

jaaaj, ja ze zone je relacia, uz som jasna 😀 my mame len satro kablovku, takze toto nemame. dokukam, ten trapny panelak a potom ide tusim csi

micicka
3. feb 2010

velvetka asi sme tu už iba my dve . a ja teraz tiež už asi končím, tak prajem tebe ale aj ostatnym pekny vecer a dobru noc 😉

velvet26
3. feb 2010

aj tebe micicka...uz aj ja idem tiez off...tak papa 🙂

janga
3. feb 2010

baby este som nakukla - pozerala som panelak /ozaj je to o nicom/ a musela som vypisat cestak za januar, ale uz to maaaaaam 🙂

cukor
4. feb 2010

dobré ránko......či vlastne už den......tak v utorok ráno nastupujem do nemocnici v šaci na hysteroskopiu....este behám po doktoroch a vybavujem predoperačné........cafte 😉

velvet26
4. feb 2010

dobre ranko.. 😉

cukor, tak super, ze uz mas vysetrenie vybavene,drzim ti palceky, nech je vsetko v najlepsom poriadku a nic vam nebrani zacat robit babatko.. 😉
pekny dnik kocky..