icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

velvet26
5. feb 2010

ahojteee baby... 🙂
mne je dnes tak dobreee, mam dovolenku, doteraz som spala.. 😅
janirejka, kraaaasa, malinky ako pekne podrastol...je to bojovnik, neboj, on ten hematom odsunie dakam nabok, aby mu nezavadzal, aj ked ako som tak tu tvoju fotecku pozerala tak som tam ziaden nevidela... 😕 neboj, bude to dobre 😵

lenkaxy, a to co tych dr. napadlo skumat ti tie dva faktory, ked sa to bezne ani nevysetruje, to co ta chcu zbytocne len strasit, ked ti aj povedali, ze sa to neda liecit...no otrasne...ja som len k tomu faktoru XII na nete nasla ze je naozaj velmi zriedkavy, jeden clovek z 20.000 ho vraj ma...tak naco toto vysetruju.. ale pises ze mas len hranicne hodnoty, takze nebude to podla mna take zle..
injekcie na to nepomahaju???

velvet26
5. feb 2010

a vitam nove kocky medzi nami...nech rychlo prejde smutok a coskoro sa urcite budete tesit z novych miminiek v brusku.. 😉

a propo, k tej znamej, co bola na zakroku...vcera bola u mna...bolo mi to blbe zacat o tom hovorit, tak sme vela rozpravali o inom, potom sme sa k tomu dostali, no nejak som nemala chut ani naladu sa jej na nic pytat, co mi len povedala, tak to bolo kvoli tomu, ze je mlada, bude mat 23 rokov a ze sa na to este neciti a kvoli peniazom a ze to chce este niekam vo firme dotiahnut...co ma tak zarazilo bolo, ze este nemaju ani poriadne zariadeny byt, ze ona chce to najprv, a aj potom aby jej dieta bolo pekne oblecene, malo pekny kocik atd...no bolo mi z toho smutno...ved aj nasi rodicia byvali vselijako ani svoj byt nemali najprv, ked sa moj brat narodil a az neskor sa na vsetko financne zmohli, bolo mi z toho veru vselijako, ked som ju pocuvala..
a este k tomu, ona brala antikoncepciu, len si neskoro kupila nove balenie a este si ho ani hned nedala, si to posunula sama o tyzden, ze ved sa nic nestane...nepochopim take lajdactvo.. 😖

jarulai
5. feb 2010

ahojte bambulky 🙂
ako sa mi mate? co nove?
ja mam dnes dovku, tak si tu teraz len tak lefetim 😀 mala som nieco v plane ale neda sa 😠 co uz.

velvet26
5. feb 2010

ahoj jarulaika, aj ja som dnes soma...
a co si mala v plane?
ja pojdem za chvilku upratovat, mame taky neporiadok...a povysavat musim, umyt chladnicku, a potom aj sporak a kupelku...tak este teraz trosku vegetim...a na veceru chcem muzikovi urobit palacinky.. 🙂

jarulai
5. feb 2010

ahoj velvet,
chcela som ist k dokimu, ale cesty su nemozne, takze to musime odlozit. nemienim sa kvoli preventivke zahlusit.
fiiiiiiiiha, ty mas dnes toho na plane teda. mnam palacinky. ja sa chystam robit zase kapustove fliacky - taka rychlovka aby som sa moc nenarobila 😀 😀 😀

velvet26
5. feb 2010

inak, co sa mi dnes snivalo, ze som bola na nejakom specialnom vysetreni u dr...kvoli tej trombofili, ze mi pichali nejake injekcie pri oboci, potom do hrudnika a brucha, nejaku tekutinu a potom ma vysetrovali, ze ci nemam zilnu trombozu, pod taky pristroj ma dali...dobra somarina, co.. 😀 ale mala som vcelku dobre vysledky.. 😅

jarulai
5. feb 2010

no to nemas na moj dnesny sen - ja som bola v base. teda sedela som3 roky za nejaku somarinu - neviem za co. a mali sme nejaku ulohu a bachari nas chodili kontrolovat. inak - sedeli so mnou vsetci moji znami a kamarati, tak som si pripadala ako na nejakom vylete 😀 😀 😀 tomu sa vravi haluz 😀

no ale hlavne, ze ti vysledky dobre dopadli 😀

jarulai
5. feb 2010

pocuj a ty mas trombosku? aku formu?

velvet26
5. feb 2010

jarulai, no dobra haluz veru.. 😀
no nic, preventivka trochu pocka, pocasie je veru otrasne, nam tu taaak fuka nejako...uz by ta zima mohla aj skoncit....

no idem uz aj daco robit...ako prve sa naobedikujem..a sup do prace..
tak papa zatial

jarulai
5. feb 2010

tak dobru chutku 😉
zatial pa

cukor
5. feb 2010

ahojte......nikto tu nie je ....velvet upratuje...ja sa nudím.....nič sa mi nechce. 😠

jarulai
5. feb 2010

ja uz som zase tuuuuuuuuuuu 😀
sme sa dobre najedli, mozme mat dnes lenivy den 😉 😀

velvet26
5. feb 2010

ahojteeee.
uz je vsetko poupratovane, vypulirovane, po tom co som povysavala, som sa rozhodla ze byt aj poumyvam...tak som takaaa spokojna...dobre mi to dnesne volno padlo..
zachvilku pojdem tie palacinky robit...

jarulai, k tej tromboske, hej, leiden...no uz to beriem v pohode..vcera som muzikovi na jeho bruchu mu ukazovala ako asi sa tie injekcie pichaju, som mu urobila koznu riasu na bruchu a on sa taaaak smial, je hrozne steklivy, ten by bol hotovy keby si to mal pichat..cha chlapi, padavky.. 🙂

velvet26
5. feb 2010

dnes je tu celkom klud...

jarulai
5. feb 2010

velvet, ty sikovnica 😉
a ty si musis pichat aj teraz? ja ze to len pocas tehu 😕 ja zas pocas tehu budem vraj dostavat tiez nejake injekcie. teda duphik v injekcnej forme. takze si mozme pichat spolu 😀

velvet26
5. feb 2010

jarulai, nieeee este si nepicham, fujtajbl...az potom ked ostanem tehu, no verim ze to bude coskoro..
a ty si budes duphaston pichat?? ja som myslela, ze to su len tabletky....ja budem mat tablety duphastonu potom...

jarulai
5. feb 2010

velvet, jasne, ze to bude coskoro 😉 a dufam, ze aj u mna. nie ze by som si tak strasne chcela uz pichat 😀
no to mi povedal doki, ze ked duphik u mna nezabral v tabletkovej forme, tak su budem ten hormon, ktory obsahuje, musiet pichat kazdy druhy den tusim. ale nech - pre mimko aj 5x denne!!!!

zuztek
5. feb 2010

ahojte, tak vy dve dovolenkujete, cooo? 🙂
ja inak mam celkom dobru naladicku, lebo som zistila ze mi cyklus pekne bezi, meram si BT a viem kedy mam zhruba ovulku a kolko mam LF, takze si viem uz aj niektore veci vopred naplanovat, napr. kedy si dat cez vikend sluzbu v robote a kedy sa naopak vrhnut na priatela 😀

a dalsia vec, vcera som si bola po kartu u stareho gyndosa, tak normalne som mala usmev na tvari, ze to je novy zaciatok, az priatel nechapal ako sa mozem s takej malej veci tesit 😀 no a buduci tyzden som uz objednana k tomu novemu, co mi robil aj kyret, tak sa velmi tesim ako pokecame o strategii na mimco...

jarulai
5. feb 2010

ahoj zuztek 🙂
tak to je dobre, ze mas taku naladicku 🙂 a mas pravdu - treba sa tesit z malickosti 😉 hned je ten svet krajsi
drzim ti paste, nech tento novy doktor pomoze.

zuztek
5. feb 2010

juuuj, a este v robote sa mi podarilo predlzenie zmluvy a zvysenie platu, tak som tento rok fakt pekne rozbehnuta 🙂

inak, zacinam rozmyslat ze by som snazilkovanie posunula az od maja, ked pridu pekne teple dni, nech mam virusove obdobie za sebou... navyse, po tej PN mi teraz peniazky pridu vhod, bola som nejako financne vystavena, ale samozrejme ze to velmi odkladat nemozem, ved o mesiac mam 29!!! 😅

zuztek
5. feb 2010

a este musim povedat ze som na tom psychicky ovela lepsie ako v decembri 🙂

velvet - ta tvoja znama, to je fakt sila, ved nema 18 ale 23!!! ved to uz je v pohode vek na mimco, a co sa tyka financnej situacie - stale je moznost dat dieta na adopciu, a nie ho vopred zabit... 😖 a taktiez moze byt situacia, ze v buducnosti bude chciet mat dieta a bude mat problem, a vtedy bude lutovat...

jarulai
5. feb 2010

no zuztek, ty si dnes extremne sikovna - gratulujem. to potesi.
ty mas o mesiac 29? tak to sme rovnako stare/mlade 😀kedy presne?

zuztek
5. feb 2010

16.3., a ty? 🙂

jarulai
5. feb 2010

no tak ja som od teba presne o tyzden starsia 😀 9.3.ale opit sa mozme naraz 😀 😀 😀

zuztek
5. feb 2010

😀 no, ale buduci rok to uz bude o inom, prekrocime 30-tku, uuuuuf 😖

jarulai
5. feb 2010

no ved ale to ani nepostrehneme - pri tych starostiach okolo babatka ani nebudeme vediet, co je za den 😉

mafynka
5. feb 2010

ahojte kocky,,,my sa nepozname,,,ale snad sa budem moct k vam pridat,,v roku 2009 som prisla o svojho anjelika v 12tt,,,snazime sa uz aj o dalsie,ale je to strasne namahave na psychiku,lebo ma nikto nechape...tieto veci je tazke preberat s niekym,kto to nezazil...tak dufam,ze aspon tu najdem dusicky,ktore vedia pochopit 🙂

jarulai
5. feb 2010

vitaj mafynka medzi nami 🙂
jasne, tu ta pochopime, vsetky sme si tym presli, takze vieme o com hovoris.

mafynka
5. feb 2010

jarulai dakujem pekne,,snad sa tu rychlo zorientujem 🙂

jarulai
5. feb 2010

no citat nas od zaciatku nemusis 😀 ale neboj, tu je fajn particka a zorientujes sa rychlo 😉