Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
lu.lu...co nie je moze byt...to by bolo super.. 😵
aj ja cakam buduci tyzden mrchu 😎 mozem rodit potom rovnako ako vy 😀
vsetky budeme rodit tesne po sebe... 🙂
mafynka, to poznam. vtedy ma ide slak trafit, ze ma ta moja mrchana takto natahuje 😠
veru sme zosynchronizovane a aj vela kociek zacina snazilkovat vo februari...bude plodny Valentin 🙂
OK, velvet, beriem 🙂 😵
mafynka, a testik si si nerobila? 🙂
a ja nebudem mat muzika na Valentina doma ☹
zuztek chcela som si dnes kupit,,,som nad tym rozmyslala cely de,,,ale som nemala odvahu ☹
mafynka a kolko dnove cykly mavas?
inak aj v tom je dobre meranie BT, ze odo dna ked nabehne ovulka, si viete presne na den vypocitat, kedy pride mrcha, lebo lutealna faza je rovnaka v kazdom cykle... a ked je uz nahodou dlhsia, a teplota sa stale drzi hore, je to tehu priznak 😉
jarulaika, ja zas nebudem mat na valentina plodne dni, no neva...ved februar je este dlhy.. 😉
jaaaj, mafynka, ja by som uz davno testovala 🙂
jarulai,,,no ako kedy,,vzdy mi dojde do 31dna najneskor,,,to len minule zazrakom na 28DC,,takze este ma zajtra cas...
mafynka, tak to by bolo ze uplne super, keby nedosla...drzim ti palceky.. 😉
baby, ja uz bezim, prajem pekny vecer, zajtra si vas docitam 🙂
pa zuzi..
maynka, tak este vyckaj, aspon do pondelka a potom budes vediet, na com si...a mozno si uz nasa dalsia tehulka 😵
idem kocky, vecer nakuknem...papa
mafynka, tak ja na tvojom mieste by som testovala najskor v nedelu 😉
velvet, ale aspon nebudes sama 😉 no nevadi, ved my si to vynahradime aj potom
velvet dakujem,,,ale radsej si nejdem robit nadeje,,nech nie som zas sklamana
ahojte 🙂
mafynka vitaj medzi nami 😉
co nove? ja mam dnes nervy z tychto ciest, drahy pride az neskoro vecer domov, dufam, ze sa nic nestane 😕 😔
zuzi, lu.lu, pekny vecer a uzite si muzikov 😉
ahoj janga..
veru, otrasne cesty su...aj aj ten vetrisko, nech to uz skonci a je jar a teplucko, neviem sa veru uz dockat..
ahoj janga 🙂
aj mne to pocasie uz lezie pekne na nervy. ja sa taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkk tesim na jar - ako male decko 😀 😀 😀
dakujem kocky,,no ja nebudem testikovat,,,ja zbabeleeeeeec 🙂 🙂nato nemam odvahu
mafynka, neboj nemas coho, ved mozno ta bude cakat krasne prekvapko v podobe dvoch ciarociek, tak to bude stat za to...a ked aj nahodou ze nie, nic sa nedeje, ide sa daleeeej... 😉
ahojte,
mrcha včera konečne dorazila. Je slabučká a to dr. vravel, že bude silnejšia. Ale bruško zato poriadne bolí. Auuu. ☹
ahojte kočky,
tak konečne lubka, neboj snád sa rozbehne
ja som dostala mrchu (už druhú) dnes ráno a tiež sa mi zdá zase slabá, zato riadne bolistivá tiež, som na ibalgine, a prvá bola tiež dosť slabá, ale dr.povedala, že to v poriadku.
aj ja sa teším na jar 🙂
a ešte vám musím napísať toto: dnes som bola na obede s bývalou kolegyňou a mala skvelú novinku. Po 13-tich rokoch snaženia sa im podarilo prirodzene otehotnieť a je v 12tt. Predtým podstúpili aj umelé oplodnenie a nič, a má za sebou jeden MA teraz v lete. Predtým 13 rokov nič a teraz 2x otehotnela, moc jej držím palce aby jej to konečne vyšlo 🙂

no ja som aj predminuly mesiac mala tehu priznaky,,mrcha meskala,,bolo mi stale zle,,hladna som bola v jednom kuse,,a nakoniec po dvoch tyzdnoch dosla,,,a minuly mesiac,ked som si tiez myslela,ze to vysla,tak mrcha dosla presne na 28DC hadam este nikdy tak presne nedosla,,,dnes som 30DC prsia ma pobolievaju sem tam uz tyzden,,rano som uz citila,ze dostanem mrchu,mala som take krce,,cely den mam pocit,akoby som mala mrchu,ale taku bezfarebnu,,lebo citim vlhko,ale ked kuknem na vlozku,tak nic,,cisto,,ale spodok bruska ma teraz boli stale,,tak zajtra bude urcite tu