Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
micicka, ja sa vzdy pripravim na to horsie, a ked dana situacia dopadne dobre, tak som len prekvapena. prijemne.
trinitka no ja som mala smolu na doktorov,,,ked som prisla k jednemu dokimu,ze som urcite tehu tak mi vravel,ze mam mykozy,,ze mam preliecit,ze tehu nie som,,a dal mi aj lieky,ktore nesmu tehotne,,ale nastastie som trvala na svojom a nebrala ich,,sla som k druhemu,,ten mi vzal krv a zistil,ze som tehu,,,ale pricinu,preco som potratila nezistili,,,ani som nekrvacala,ani ziadne problemy som nemala,,,len tie bolesti vecer,,,ani po kyrete mi nepovedali pricinu
tak niekedy to je tazke s tymi lekarmi, treba mat fakt stastie na takeho co sa aj postara aj posle na vysetrenia.
ani sa necudujem, ze si isla k inemu dr, ked ti povedal,ze mas mykozu, ani nezobral krv, aby si to overil.
tak som tu zas 🙂 ten blby vietor nam zlikvidol elektrinu v celej dedine, takze mi nesiel ani net 😠 ale nechce sa mi vsetko citat, lebo vy ste sa urcite rozsupli a ja by som tu travila vecnost len citanim 😀
takze:o com tocime?
a ahojte vsetky, co ste sem medzitym prisli 🙂
jarulai, nemame ziadnu temu zatial
mo predchadzajucu stranu som uz precitala 😉
a ake to mate mutacie tej trombosky? teraz neviem, ktoré ste to spominali 😀
MTHFR A198C homozygotna mut.
jarulai, aj tebe zistilli nejaku mut?
ano , ja mam MTHFR heterozygot. ale to cislo medzitym neviem 😀
vsetci mi povedali, ze to je nic, ze to ma kazdy druhy clovek a staci na to len listovka.aj hemato, aj 2gyndovia to tvrdia, tak snad je to ozaj tak a nesposobi to ziadnu galibu
babulky no ja mam ist v marci k doki lebo mi chce predpisat clostylbegit ked sa vraj oficialne zacneme snazit,,,ale mam strach,ci sa to nezopakuje znova,,,preco mi vobec nerobili vysetrenia,,a tak
a uz si tu zostala len ty?
mafynka, ani mne nerobili ziadne vysetrenia. ja som sa sama objednala na hemato, teraz k endokrinologovi a sama som si aj vyziadala vysetrenie na toxoplazmozu. este chcem vyziadat vysetrenie na chlamydie, mykoplazmy a ureaplazmy. lebo nikto sa k nicomu nema 😠 v nemocke to uzavreli tym, ze to sposobil chripkovy virus. a su ohromne spokojni, ze to "vyriesili" 😠
no ja teraz neviem co mam robit,,ci za tym ist,,alebo nie
Ahojte, Mafynka, vy sa uz snazite? A uzivas aj nejake vitaminy?
jarulai vsetky vysetrenia co si vymenovala uz mam hotove. a vsetko ok.
tak kde sa potom stala chyba ked je vsetko ok?
hej snazime,,akurat cakam,ci dojde mrcha,,,beriem calibrum babyplan,,zelezo, selen,,a femibion
mafynka, ty si po prvom MA? lebo mne po prvom tiez nerobili extra vysetrenia. az teraz.
ale pisala si, ze v marci mas ist k dr. a da ti nejake lieky, co su to za lieky?
mafynka, to je len na tebe, ci chces patrat alebo nie. ja som rozhodne chcela a aj chcem vediet, co to sposobilo, preto som si ziadala tie vysetrenia. sice na mna kazdy ten lekar pozeral ako puk, ale je mi to jedno.lebo ak to je len nejaka prkotina, ktora mi brani aj teraz, tak sa na to musi prist a jednoducho sa musi dat odstranit. no nie?
trini, aj stitku mas v norme?lebo aj to moze byt problem
mne tiez nerobili ziadne vysetrenia, len dr. mi povedal, ze 5 cyklov mame pockat, to je teraz vo februari, takze mi uz zacneme. Ja uzivam femibion 800. U dr. som nebola, ms ma po zakroku pravidelnu. Dufam, ze teraz to vyjde.
to su lieky na podporu ovulky,,no mna doki odbila,lebo od potratu chodim k inej,,,ze pricinu je tazke najst
ano, aj na endokrinologii som bola, tam zevraj nieje. ked pojdem k mojmu dr. este sa ho na to opytam co mi povie.
mafynka, ake lieky beries na podporu ovulky?
no veru, niekedy je pricinu tazke najst. niekedy - prepacte, ze to poviem tak tvrdo - ale jednoducho priroda sama zabije poskodeny zarodok. viem, ze to nie je utecha, ale aj to moze byt pricinou
este ziadne,,,tie mam brat od marca ak sa prirodzene nepodari,,clostylbegit
aha, lebo som precitala len to su lieky na podporu ovulky,myslela som ze uz beries 😅
mafynka, uz si ich niekedy brala?
este nie,,ale poznam babky co ich brali pri umelom oplodneni,,a vravia ze to je riadne svinstvo,,,preto by som sa im rada vyhla
ja som ich uz brala, dokonca 3x1, co je najvyssia davka aka sa moze dat. a ziadnu neplechu mi to neurobilo, nespravila sa mi pri nich ani jedna cysta. ale kazdy ich znasa inak. brala som ich 3cykly, potom nasledovala prestavka a mala som zacat znova. no na ten dalsi cyklus som otehotnela. od buduceho cyklu ich mam brat zase, ale len v minimalnej davke

ze ma takych pacientiek viacej a po nasadeni liecby sa dockali babatiek.
som myslela ze potrebuje nejake lepsie vysetrenia preto hemato,len tam to neberu az tak vazne. ak nebudem mat zvyseny homocystein tym to pre nich konci.