icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

jarulai
6. feb 2010

barborapol, my sa snazime uz od prvej mrchy po MA...

jarulai
6. feb 2010

mafy, ja to citim rovnako - nas anjelik bude navzdy nasim prvym babatkom a navzdy ho budeme lubit. jasne, ze milovat budeme aj nase dalsie dietatko, ale toto jednoducho bolo prve.

mafynka
6. feb 2010

jarulai presne tak,,ak sa smiem spytat,ty si bola v kolkom tyzdni

jarulai
6. feb 2010

mafy, ja som bola v 8tt+5, ale mimko malo velkost len 5tt+0...

mafynka
6. feb 2010

tiez sa zastavilo srdiecko?

jarulai
6. feb 2010

ano ☹
u teba tiez tak?a v kolkom tt?

mafynka
6. feb 2010

prepacte,,nechcem byt dotierava,,nepoznam vas,tak sa snazim vas nejak spoznat,,ak su moje otazky nevhodne,tak sa ospravedlnujem

mafynka
6. feb 2010

v 12 tiez zrazu nevidel srdiecko ☹

sisa2
6. feb 2010

ahojte babule, mozem vam sem nachvilu vpadnut?
uz som na nervy, dnes som 54DC a este stale som nedostala MS po kyrete (15.12.). neviete, ako to je s vyvolavackou? staci zavolat gynekologovi a dohodnut sa? ten moj je totiz na dovolenke 😖 dakujem.

jarulai
6. feb 2010

mafy, presne. a u nas to dokonca prebehlo zo dna na den + som dost krvacala a mala som v maternici kopu zrazenin...

mafy, spoznavaj, ved keby nieco, tak ti jednoduhco neodpoviem 😉

mafynka
6. feb 2010

sisa mne ju raz pichli na pohotovosti,,ale myslim,ze staci len zavolat a dohodnut sa s tym,kto ho zastupuje

jarulai
6. feb 2010

sisa2, to je prva MS po kyrete? ak ano, tak ja som ju napriklad dostala az po 7tyzdnoch a 4dnochvraj je norma tak do 8tyzdnov a potom by som skocila ku gyndovi. a tehotna nemozes byt?

mafynka
6. feb 2010

no u mna nebolo krvacanie,,nic,,v pohode som sa citila,,aj ked som mala tusaka,ze uz nie som tehu,lebo priznaky boli prec,,sla som s drahym na kontrolu,,a tam ma hned poslal na kyret,,ja som ale nechcela,,tak sme cakali,,jedna doki mi aj davala nadej,ze som len mozno neskor otehu,,ale potom HCG zacalo klesat,,tak tyzden nato som sla na kyret,,ten tyzden bol strasny,,strach a neistota ☹ ten den si asi budem do smrti pamatat

sisa2
6. feb 2010

mafynka dakujem. skusim tam zavolat, uvidim, co mi povedia. ja som na vyvolavacke nikdy nebola, cykly som mala vzdy dlhe a nepravidelne, ale toto ma uz fakt nebavi 😖

jarulai
6. feb 2010

mafy, to ti verim, ja som bola v nemocke pred kyretom len 2dni a cele som ich preplakala, lebo nikto mi hned od zaciatku nedal ani stipku nadeje.aj ja si budem navzdy pamatat ten strasny den. premoze ho uz len den, ked sa mi narodi zdrave babatko 😵

no a kedze sme v takej temicke, tak budeme mat zdrave babatko v brusku uz tento rok 😵 😵 😵

sisa2
6. feb 2010

jarulai - hej, prva po kyrete. v utorok to vlastne bude 8 tyzdnov ☹
tehu nehrozi, u nas este stale nic nebolo 😔 ja sa stale bojim. chcela som pockat aspon na prvu MS.

jarulai
6. feb 2010

siska, tak ked si mala aj predtym dlhe a nepravidelne cykly, tak sa tvoje telo mozno len dlhsie spamatava. ja som mavala tiez vzdy dlhsie cykly, ale ja som po kyrete vedela, ze uz - uz dostanem, lebo po 6tyzdnoch som bola u dokiho na kontrolu. tak neviem.

mafynka
6. feb 2010

ja som nastastie bola v nemke dokopy 3hodky,,a sla som hned domov,,personal bol uzasny,,ja som sa strasne bala,,dufala som,ze pred zakrokom,co robia sono,ze to zrazu zastavia a povedia mi,ze babatko zije,,,ale nestalo sa tak ☹ no ja verim,ze tento rok uz budeme vsetky tehu,,musime 🙂

jarulai
6. feb 2010

mafy, ja som sa tak modlila pri kazdom sone, co mi robili v nemocke. ale zial... ☹

aj ja tomu verim, ze tento rok uz bude aj pre nas stastny, ze nam to uz konecne vyjde 😵
ak sa mozem spytat - kolko sa vy snazite?

sisa2
6. feb 2010

ja som bola na kontrole hned po kyrete, ako ma pustili z nemocky. nastastie. lebo mi nepichli rheu (som RH negativ), ta sa vraj ma dat do 72 hod., tak sa to aspon stihlo.
ja mam pocit, ze uz-uz pride asi tyzden, nervozna som ako pes, jaj, maju zo mna doma "radost" 😅

mafynka - to si mala fajn, ze si bola v nemocke len tak kratko. ja som bola tri dni - prvy ma prijali, druhy robili a treti pustili domov. ale boli to najhorsie dni v mojom zivote ☹

mafynka
6. feb 2010

po kyrete?,,,no trooosicku on novembra, decembra,,ale taaaak velmi od januara 🙂

sisa2
6. feb 2010

ja som mala anembryomolu - prazdny gestacny vak, babatko sa nevyvinulo ☹ chodila som na sono ako na klavir, lekar stale dufal, ze sa niekde objavi a ja tiez. bohuzial sme to v 11tt vzdali, HCG kleslo, tak uz nebolo o com 😢

no ja tiez verim, ze to tento rok vyjde 😵
my zatial nesnazilkujeme. vraj mame cakat 3 mesiace (cykly) po kyrete, tak neviem 😖

jarulai
6. feb 2010

mafynka, celkovo myslim.

siska, aj ja som bola hned po kyrete, ale mi kazal aby som dosla aj po 6tyzdnoch. tebe nie?

mafynka
6. feb 2010

keby som sla do nemky,tak som aj ja tam 3 dni,,kamoska tak bola,,asi mesiac predomnou potratila,,sme dokonca naraz otehotneli ☹ ☹ ☹ ja som sla na jednodnovu kliniku,kde robia zakroky na pockanie,,ale ked som videla nastenku,ze kolko maju v ten den kyretov, 17, mi bolo z toho strasne ☹ ☹ ☹

jarulai
6. feb 2010

fuuuuuuuuuha, mafy, no strasne to len citat - ze 17 za den. az mi je do placu ☹

siska, nam kazali cakat 3mesiace, ale ze po prvej mrche mozme uz kludne zacat. no a kedze mrcha dosla tak neskoro a kym bolo po nej - tak to boli akurat 3mesiace. a potom nas uz nic nezadrzalo 😀

sisa2
6. feb 2010

jarulai - nie, mne povedal, ze vidime sa v marci ... som nechapala preco a on ze, no ved pridete si pre potvrdenie, ze ste tehu 😀

mafynka - odkial si? ani som nevedela, ze aj take robia a vobec existuju.
fu, 17 kyretov, to je fakt des 😢

mafynka
6. feb 2010

jarulai 2 roky sa snazime,,

sisa je mi to luto,,ja som prve 3 mesiace ani z domu nevysla,,nedokazala som ist medzi ludi,,len som denne plakala a plakala,kde ma nik nevidel ☹

ale nechcem tu sirit zlu naladu,,,verim,ze to vyjde,a ze nakoniec ani mrcha nedojde,,,kazdej z nas to vyjde,,uz sa tesim ako tu budu same tehule a budeme riesit kopanceky 🙂 🙂

mafynka
6. feb 2010

aj moja doki ma chce najskor vidiet v marci,,,,ale ja jej ukazem a dojdem skor 🙂 uz hadam tehuuu 🙂 inak som z banskej bystrice

sisa2
6. feb 2010

jarulai - tak my budeme na tom asi dost podobne 😉 nevedela som, ci cakat ... moze sa vlastne nieco stat, ked sa otehu skor? ved kazdy lekar aj tak hovori iny cas, kolko cakat po kyrete. neviem, podla coho to hovoria.

inak my sme sa snazili takmer rok, kym sa zadarilo. a takto to dopadlo ☹ ktovie, kolko to potrva teraz. pri malom to bolo viac ako rok, tam som ale mala viac-menej bezproblemove tehu.

tak moc moc drzim palce, aby to rychlo vyslo a tentokrat uz so stastnym koncom 😵
a tebe mafy tiez, dufam, ze budes mat na teste //. kedy sa chystas testovat?

jarulai
6. feb 2010

sisa, tvoj doki ta ako pekne povzbudil 😵 takze v marci - tfuj,tfuj,tfuj 😉

jooooj, mafy, pockaj, este sa budeme predbiehat, ktoru z nas koplo viac 😀 a mozno budeme tehulkovat naraz