icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

jarulai
6. feb 2010

siska, ja som sa dokiho pytala, ci by sa nieco mohlo stat a on ze nie. inak - ja som jasny priklad. moja mamina nestihla dostat ani prvu mrchu a uz som sa zahryzkavala do sliznicky 😀 sice musela byt cele tehu v nemocke na rizikovom, ale aha, co z toho vyslo 😀 😀 😀

jarulai
6. feb 2010

a my sme sa snazili vyse 2rokov a takto to dopadlo ☹ ☹ ☹

no ale ako vravim - tento rok nam to uz vyjde!!! 😵 😵 😵

sisa2
6. feb 2010

no veru, cloveka to hned povzbudi po tom, cim si presiel 🙂 len keby tak mal aj pravdu ... ja som zatial dost skepticka, vzhladom na dobu snazenia, kym sa 2x zadarilo. ale vela bab hovorilo, ze po kyrete sa im prave rychlo zadarilo, tak uvidime. uz nech hlavne pride MS. lebo ma moji chlapi vydedia, co som taka protivna 😅 😀

mafy - to je super, ze tam mate taku kliniku. fakt som o tom este nepocula. ale je fakt, ze ked ide zena dobrovolne na prerusenie, tak pride, spravia a ide domov. ako samoplatca. takto nas tam drzali asi aby z nas mali aj nejake peniaze, inak to nechapem.
ja verim tomu, ze sa nam vsetkym rychlo zadari a ze to trochu ztlmi bolest, ktoru v sebe vsetky mame.

mafynka
6. feb 2010

no ja som sla k novej doki,lebo sa mi zdala prijemna,ked som k nej zaklopala cely vystrasena,ze prichadzam o babatko,ze mi ho chcu vziat,nech nieco urobi,,mi dodavala energiu,,,a potom ked som sa k nej zapisala,tak taka neprijemna,,ze az o pol roka,,ze sa to moze zopakovat,,napisala ake vsetky vitaminy mam brat,,a ze v marci sa vidime,,juuuuj ale uz sa blizi termin prveho porodu,,preto ma teraz to stale chyta,,,hoci nan myslim denne,,no a testikovat nejdem,,bojim sa,,,ale aj teraz ma boli brusko,akoby uz dosla,,taaak fakt uz neviem,,uvidim do pondelka,,mozno neodolam a kupim testik 🙂 jarulai no ja odtialto neodidem,kym nebudem tehuuuu 😀 😀 😀 😀 😀 verim verim,,a tesim sa ako si budeme radit a predbiehat sa,ktora skor porodi 😀 pockaj este budeme aj naraz v nemke 🙂

mafynka
6. feb 2010

sisa nic si z toho nerob,,ja som dnes cely den protivna,,,nervu mam ani neviem z coho,,,asi z tej neistoty ci dojde alebo nie

jarulai
6. feb 2010

mafy, moze byt, ze budeme naraz v nemocke na porodnom, len urcite nie v tej istej, ze jo 😀 😀 😀

joooooooooooj, ja sa na to taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ttttttttttttteeeeeeeeeeeeeeessssssssssssssssssssssssssssssssssiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmm 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵

mafynka
6. feb 2010

no v tej istej asi nie,,ale budeme,,neboj,,,uz na vianoce budeme drzat drobcekov v naruci 😀

sisa2
6. feb 2010

jarulai - teda to fakt??? to je super! i ked teda nie je super, ze si tym aj mamina presla ☹ ja som u nas v rodine prva, aj u mm v rodine tym nikto nepresiel. u nich sa o tom ani nemoze rozpravat, je to total tabu 🤐 a za vinu som to dostala ja. ale to by bolo na dlhe rozpravanie.

mafynka - drzim co sa da, verim, ze tam budu // 😵

a veru, aj ja sa uz tesim na to, ked sa bude pisat o nevolnostiach, kopancekoch a vybavicke 😵

jarulai
6. feb 2010

hurrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, to budu kraaaaasne vianoce 😵 😵 😵 😵 😵 😵
si bosorka? bodaj by ti tato predpoved vysla. zaklinam nas, aby sme uz na tohtorocne vianoce drzali v naruci nase vytuzene babatka!!!

babulky, mna uz klati, oci sa mi krizia 😀 idem buvkat. zajtra na obed mi muzik odchadza, takze potom mam cele dva tyzden po veceroch casu tu vysedavat 😀

takze dobru nocku 😉

sisa2
6. feb 2010

mafynka - jaj, bodaj by ti to vyslo 😵 😵 😵 pridem osobne do BB ta vystiskat 😀

jarulai - dobru noc. ja sa uz tiez chystam. uzi si este muzika, kym ho mas doma 😉

tak dobru nocku 🙂

mafynka
7. feb 2010

babulky tak tomu verte,ze to tak bude,,,tesim sa,,,potom dame stretko a budeme vsetky s kocikmi 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 inak mrcha stale nic 😀

jarulai
7. feb 2010

mafynka, uz teraz sa na to tesim 😵
ale podla vsetkeho to vazera tak, ze kym ja pridem s bruskom, tak ty uz prides s kocikom 😉
tfuj,tfuj,tfuj, nech ti mrchana nepride 😉

mafynka
7. feb 2010

jaj keby nedosla,dufam,ze ma len nenatahuje ☹

jarulai
7. feb 2010

no ja sa uz normalne neviem viac dockat ako ty. asi ti poslem jeden testik, co mam v zasobe 😀 uz nech vieme na com si, lebo natahuje aj mna.

idem sa este povenovat muzikovi, o 13.15 mi uz odchadza, tak potom sem zas kuknem 😉
dobru chut k obediku 😉
pa zatial

mafynka
7. feb 2010

tak si to uzite,,dobru chut,,,ja nejak nemam chut papat,,mi je tazko na zaludok,,no testikov som sa nakupila,,uz ma v kazdej lekarni poznaju,,a ked treba,tak nemam 🙂

velvet26
7. feb 2010

ahojte kocky.. 🙂
teeda, dlho mi to trvalo kym som vas docitala..
micicka uz ma po zakroku a nestastne zuby su uz vonku, super, drz sa, zelam ti nech sa ti rychlo vsetko zahoji...neboj, bude ti uz len hej.. 🙂

my sme vcera behali po obchodoch, kupii sme kobercek do obyvacky a aj chodby, oba tie chlpate, sa mi lubia tie koberce..potom sme boli na obede so svokrovcami, svokor ma narodky, a vecer u kamosov na navsteve...

na obedik ideme do restiky, nejak sa mi nechce varit..tento vikend iba prelenosim.. 😉
tak dobru chut k nedelnemu obediku zelam
a mafynka....vy

velvet26
7. feb 2010

jaaaj, nestihla som dopisat a ulozilo sa mi to..
chcela som ze, mafynka...vyzera to veeeeelmi nadejne, tak mozno budes nasa tretia tehulka.. 😵 daj hned vediet, ked si spravis testik..drzim ti palceky.. 😉

mafynka
7. feb 2010

jasne dam vediet,ale skor ako v utorok to nebude,,az zajtra kupim testik

velvet26
7. feb 2010

mafynka, pockame si na dobru spravu... 😵
ja mam dostat menzes v stredu...uvidim, ci nebude meskat...a potom ideme uz na vec..ale aj viacere kocky, tak to bude riadne napinave.. 🙂
no ideme my uz pomaly papkat...bru chutku 😉

micicka
7. feb 2010

ahoj kočky, vidím, že píšete o sto-šesť 😀

ja som v posteli, bolesti celkom v pohode, len som trošku opuchnutá, polievku jem zo šálky malou lyžičkou 😅 ale mám aj trošku zvýšenú teplotu, tak dúfam, že nebude stúpať. aj ATB beriem tak snáď zápal alebo infekcia nebudú....

micicka
7. feb 2010

a dobrú chuť všetkým k obedu, vidím, že je presne poludnie 🙂

mafynka
7. feb 2010

takze viacere zacinate tento mesiac???,,,,to som sa pridala prave vcas,,,aspon zachytim vsetky // na testikoch 🙂 🙂 🙂

jarulai
7. feb 2010

ahojte, som tu zas 😀
muzika som uz vystrojila, takze teraz budem mat kooooooooooopec casu na vas 😀

micicka, co ti robili so zubami? nejako sa stracam 😀

ivanap6
7. feb 2010

ahojte kočky, veru ste popísmenkovali dosť 🙂
micicka, tak vidíš, už to máš za sebou a tak si sa bála, ked máš ATB, tak zápal nebude neboj

mafynka, ja by som to už nevydržala a utekala by som do lekárne aj teraz, ja budem testovať hádam už aj pred termínom mrchy, ja som taká nedočkavá. Ale aspoň ušetríš na testoch 😀

ivanap6
7. feb 2010

zajtra si idem po výsledky z hematologie, už sú, a do telefonu mi dr.povedala, že sú ok, tak asi sa nič nezistilo, asi to bola predsa tá chrípka. Ale je pravda, že som si nevybavila tie vyšetrenia tak poctivo ako vy, aj s tou hemato som mala čo robiť aby mi dr.dala výmenný lístok 😒

jarulai
7. feb 2010

ahoj ivanap6,
tebe povedali tiez, ze za to mohol chripkovy virus? to je tusim najoblubenejsie vysvetlenie aby sa nemuseli lekari potom zaoberat vysetreniami 😠

ivanap6
7. feb 2010

ahoj jarulai 🙂
no nepovedali mi to priamo, ale všetci povedali, že "môžme sa dovmievať". Mne zistil MAi v 12tt a už od 10tt sa plodík nevyvíjal a práve v tom 10tt som mala chrípku 😔 sedí mi to presne na deň
a ty si v ktorom tt mala chrípku?

jarulai
7. feb 2010

ja som praveze chripku nemala. tak ale citila som sa akoby na mna nieco liezlo. ktovie. ale ked som sa v nemocke pytala na pricinu, tak mi primar povedal, ze ASI to sposobil chripkovy virus, ze v tomto obdobi je toho vela. ze ja som nemusela mat absolutne ziadne priznaky ale jednoducho to hned preslo na mimko a...

ivanap6
7. feb 2010

hm, to sa mi nezdá. Ved ten plod musí byť nejak chránený a nie hneď toto ☹ Ved napr.ženy v Afrike prekonávajú všelijaké rôzne infekcie a rodia deti. Ja už neviem...
Ale pozitívne pre nás všetky je, že teraz končí chrípkové obdobie a môžme začať snažilkovať 🙂 Mne práve končí mrcha (druhá po kyrete) a ideme ne to 😀

flyangel
7. feb 2010

Ahojte baby ja lenze nie je pravda ze sa konci chripkove obdobie totiz druha vlna chripky prave ma nabehnut v strede februara 😠 😖