Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
juuuj babky,ja mam chut na sladkeeee ☹ ☹ ☹ vy ste nieco piekli? 🙂
mafy, ja som robila cucoriedkovu bublaninu - poslem ti po holuboch 😀 moj muzik ju ma strasne rad, tak som ho nabalila 😉
juuuj dala by som si 🙂
Ahojte kocky, tu je dnes tichucko 🙂
baby, tak my dnes mame "jungle day" na obed rezne so salatom a poobede kavicka s veternikom 🙂 fakt kaloricka bomba ako sa patri, ale ked hresit, tak poriadne 😅
jaru - co robi tvoj drahy, ked chodi do sveta?
a baby, teplotka mi stupa, tak dufam, ze sa budeme aj tesit...ale mozem sa ja tesit kolko chcem, moje vajco na vandrovke si bude robit co sa mu bude pacit a ja sa mozem aj na hlavu postavit 🙂
uz idu na teba chute 😉
ahojte
micicka...bolelo to trhanie? aj mne by bolo treba vytrnut 8mičku ale ja sa strasne bojím 😀
velvet...tie koberce sa ako čistia?normálne sa to dá vysávat?
.....a vsetky vas zdravím...
ahoj cukor 🙂
mici - osmicky nikomu nezavidim, ja mam zatial len jednu vylezenu a ostatne sa boja vyliest 🙂
vifinka ani ten veternik by som neodmietla 😀 😀 😀 juuuj
no my sme tiez mali reznik a salatik,,aj polievocku,,ale daka zrutka na mna ide
inak micinka aj mna by to zaujimalo,ci to bolelo,,mne treba vytrhnut zub a este nikdy mi netrhali a ja taky strachoprd,,bojim bojim
a viete co by som si este dala??,,take fajne dolky,,alebo francuzsky kremes,,,alebo aj spic by nebol zly 🙂 🙂
mafy...a co takto mafinky? 🙂
ahoj cukor.
tak konecne som sa dozvedela, co robili micicke 😀 mne tiez trhali obidve spodne 8mičky. ja som to prezila uplne v pohodke, sice v ten den, ked to ozivalo, tak to bolelo, no na dalsi som uz bola ako rybicka 😉 ale kazdy to znasa inak.
vifi a kolky DC si, ked ti teplotka stupa? ci sa mozme aj my uz tesit 😉
ahojte, aj ja som poriadne prejedena, a to este idem robit kolacik, listkovy s pudingom... 🙂
vifi, ukaz grafik 🙂
ahoj zuz 🙂
ja si zas musim este nieco uvarit na zajtra na obedik. a prave teraz, ked som sa na to uz chystala, sem vsetky pomaly prichadzate
ja budem len tak sem-tam nakukat, lebo este ten kolacik chcem upiect a este nieco dopratat, lebo cez tyzden nie je sanca 😅
vifi drzim paluchy 😀 😀 😀 😀
zuztek ty provokater,,noze aky kolacik ides piect?? 😀
vifi, ukaz nam ten graf, nech sa pokochame 😉
ozaj, aj tu este niektora meriate?
zuztek ideme vsetky k tebe na kolacik 😀 ja donesiem aj tie 4kusky, co mi muzik nechal aby som nechodila na prazdno 😀
mne este tiež netahali zub...musím poklopat na drevo 😀 ....
tu sa vo velkom vypeká...ja nepečiem....nemam pre koho....potom by sme to z manzelom museli zjest a to by bolo vela.... a ani sa mi nechce...kuchyna nie je moje veké hoby,...
zuztek ja sa tiez pridavam,,a donesiem reznik 😀
mafynka, no ty mas fakt ake divne chute. a reznik si das pred kolacikom, ci po nom. alebo budes kazde susto reznika zajedat kolacikom 😀 😀 😀
u nas sa pecie minimalne, cely plech by sme nezjedli, takze sem tam nejaky cukrarensky vytvor si doprajeme 🙂
kuki na grafiky:
http://www.fertilityfriend.com/home/2a3d86
http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige/user...
asi zajedat kolacikom 😀 😀 neviem co je to so mnou,,jedla by som az to boli 🙂
vifi, no ja nie som sice az taka zbehla, ale - kde je ovulka? ci to teraz akurat cakame na jej vyznacenie?
u nas sa tiez pecie len ked mi muzik odchadza, tiez by sme to inak jedli aj tyzden 😀 to uz fakt musi byt, ked nieco upeciem aj cez tyzden 😀
ja len zacinam piect,,ale tak my tiez sme dvaja na jeden plech,,ale vieme si s nim poradit 😀 😀 😀 najradsej robim francuzsky kremes
inak, vifi, tomu sa vravi snazilkovanie o 106 😉 len tak dalej. keby mam muzika stale domka, tak to u nas vyzera tiez tak 😀
ak bude zajtra teplota 36,7 tak mi ovulku vyznaci FF na 22 DC...co by som dala za to, aby som mala cyklus pod 49 dni 😠
vifi a to si mala aj predtym tak?ci sa ti to az teraz tak pokazilo?
jarulai 😀 ked plodit, tak o dusu 😀
az po MA sa mi cyklus rozhadzal, po vysadeni HAK som mala 31tky cyklus a teraz uplen hausnumera 😠 a meranie som zacala az teraz poctivo, prvy mesiac...minuly som chytila az koniec 🙂 bolo to novorocne predsavzatie, kazdy den sa merat...myslim, ze je to prve, ktore som aj splnila 😀
ahojte babule..
no teeeda, take chute ste mi urobili s tymi kolacikmi... 🙂 my mame este v chladnicke jablkovu strudlu od svokry, tak vecer ju vytiahnem, asi budeme mat navstevu...
vifinka, ten grafik vyzera veru slubne, no nejako neskoro mas ovulku, 22 DC, ci to kvoli tomu, ze mas dlhe cykly?
cukor, koberec sa da normalne vysavat..taky nenarocny na udrzbu..ale pekne su..

ivka, uz nema zmysel nad tym rozmyslat, ci to tak ozaj bolo. len by sme sa trapili zbytocne a uz to nevratime...ale vysetrenia si este dokoncim, nech viem, ze mi nestoji nic v ceste aby som mohla znova otehotniet 😉
ano, ano, chripka este neni za nami, takze vitaminkami sa dopujem o 106 😀