icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

jarulai
7. feb 2010

vifi, ja som po vysadeni HAK mala cykly 53-56dnove. islo ma rozhodit od jedu. a to som ju uzivala len asi rok. upravilo sa mi to nakoniec samo, ale trvalo to rok.

no na druhej strane - mas viac nemrchovskych tyzdnov v roku 😉 😀

aj ja som teraz zacala merat 😉 som zvedava aky to bude mat efekt. ked nic ine, aspon sa konecne dozviem aku dlhu mam LF 😉

vifinka
7. feb 2010

velvetka, moje DC su uplne sisi...kym normalne baby maju dva, ja som dotahovala len prvy cyklus 😠 tak dufam, ze sa uz unormalni 🙂

o chlpatom kobercii sme uvazovali aj my, ale nakoniec vyhrala klasika 🙂 lebo som sa bala, ze sa tie chlpy zoslapu 😒

vifinka
7. feb 2010

jarulai, ukaz grafik 🙂

velvet26
7. feb 2010

vifi, ahaaa, no lebo mi to bolo zvlastne, ze nejak neskoro mas ovulku...no hlavne je, ze ju mas a vies kedy, takze urcite nic babatku v ceste nebrani.. a coskoro sa dockate.. 😉
ja som mala zas vzdy cyklus ako hodinky 28 dni, tak som zvedava na tuto tretiu mrchu po kyrete, ze kedy dojde..femi kvapky beriem len do ovulky..myslim, ze by sa tusim cely mesiac nemali brat..

jarulai
7. feb 2010

http://www.fertilityfriend.com/home/2c3b96

dalej nebolo mozne merat, kedze sa mi rozbil teplomer 😀

velvet26
7. feb 2010

jarulai.. 😀
aj ty mas ovulku nejako neskoro...ale je to je hlavne...
ja si nemeriam teplotu, skor sledujem pichanie vajecnika a hlien, ten mi povie presne kedy je..

vifinka
7. feb 2010

velvet, ja som pila do 20DC alchemilkovy caj, aby sa urobil paplonik pre vajicko 🙂
tak dufam, ze sa tu zacnu objavovat coskoro //...uz by sa ozaj patrilo 🙂

mafynka
7. feb 2010

babky vy sa tu meriate o dusu,,sa v tom nejak nevyznam 😨 😨

jarulai
7. feb 2010

velvet, ale hlavne, ze ju mam 😉 inak - tento cyklus som ju v duchu posuvala aby ju stihol muzik a vidis - ona hnusoba si dojde den pred nim 😠 no co uz

vifinka
7. feb 2010

jaru, tak vykrocene mate 🙂 tak hadam grafik na konci skonci uz rozdvojeny // 😀

vifinka
7. feb 2010

mafy, ja som zacala merat, lebo v tom mojom cykle som sa nejak nevedela vysomarit...kazdy pich vo vajecniku by som povazovala za ovu 😀 takto verim ose x a y 😉 kazde rano such teplomer pod paplon, pi-pi-pip a teplota je na svete 🙂

jarulai
7. feb 2010

vifi, srandujes? to by musel byt zazrak aby som otehotnela 2dni po ovulke. aj ked pri tom mojom tehu mi to dokino vtedy tvrdil, ze som tak otehotnela. ktovie. nechajme sa prekvapit 😉

vifinka
7. feb 2010

jarulai, ale ved mate 18 DC jedno PéeMko, tak preto si myslim, cistooooo teoretickyyyyy 🙂

velvet26
7. feb 2010

baby, tento mesiac to bude veru riadne napinave... 😉

vifinka
7. feb 2010

velvet - minimalne ako guma v trenkach 😀

jarulai
7. feb 2010

no to veru bude iny napinak 😀 som zvedava, kolke donesu //. joj, keby sme tak doniesli vsetky, ze 🙂

velvet26
7. feb 2010

vifi... 😀

babulky, idem uz prec, mam na tvari masku, idem to zmyt a vyfenovat vlasky a potom urobit leharo pred telkou...tak pekne pismenkujte, zajtra si vas precitam..
papa 🙂

vifinka
7. feb 2010

pa velvet

jarulai
7. feb 2010

velvet, pekny vecer. uzi si este volno 😉

mne sa nechceeeeeeeeeeeee zajtra do robotyyyyyyyyyyyy 🙄 🙄 🙄

mafynka
7. feb 2010

babyyyy 😅 😅 😅 😅 😅 😅 ja sa tesiiiiiiiiiiiiiiim,,,tu bude same // 😀 😀 😀 😀 😀

jarulai
7. feb 2010

mafy, ved ty budes prva 😵 a mas nejaku kristalovu gulu, ze to tam vidis 😀 aj ja chcem, aj ja, aj ja 😀 😀 😀

vifinka
7. feb 2010

jaru, tak to sa ani mne nechce, aj ked teraz tiez nieco jednym ockom robim nieco do roboty, lebo zase bude blaznivy tyzden...

mafynka
7. feb 2010

gulu nemam,,ale musi to tak byt 🙂 🙂 🙂

ja som zvedava,ci mi do zajtra dojde mrcha

jarulai
7. feb 2010

ani mi nehovor 🙄 sa tesim na ten tyzden v robote 🙄 uz nech je piatok 15.30 😀

inak ja som fakt zvedava, kedy mi dorazi mrchana. lebo ani netusim aku dlhu mam LF - takze cyklus pokus 😀

jarulai
7. feb 2010

no mafy, na tu tvoju mrchu som strasne zvedava aj ja. a hlavne na ten testik, co nam zajtra ukazes 😉

mafynka
7. feb 2010

juj ani mi nevravte,,,tesila by som sa,,a ako velmi,,len mam aj strach

jarulai
7. feb 2010

mafy, no to ti verim, ze sa aj bojis. ale neni si uz zvedava, co sa deje? raz sa to musis dozvediet. a ak tam budu //, tak ja by som teda hned utekala k dokimu. nie?tak nas uz nenatahuj

mafynka
7. feb 2010

jarulai som zvedava ani nevies ako,,,len ja mam cyklus vzdy 31dni,,a minule mi meskala az 9 dni a nakoniec dosla,,ale riadne hnusna,,bolestiva a strasne vela,,takze radsej nejdem dufat,,lebo zas budem sklamana,,,zatial ma neboli brusko,len mam taky vytok,,zajtra kupim mozno testik a testnem v utorok rano

mafynka
7. feb 2010

inak mi niekto hovoril,ze aj caste ultrazvuky nie su moc dobre,,,no a mna doki objednaval kazdy tyzden na kontroly,,a robil by sono..pri druhom si uz na to budem asi davat pozor,,,ale ten duphaston by som chcela nasadit

jarulai
7. feb 2010

mafy, to ti meskala este po tych 31dnoch? cize ti dosla az na 40DC? no to mohol byt anovulak. lebo ja mam tiez cyklus tak 31-33dni a ked som mala anovulak - potvrdene ak doktorom, tak dosla az na 40DC.
tak teraz neviem.
ale zase - aka je pravdepodobnost, ze sa ti taky cyklus zopakuje hned teraz 😉