icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

janirea
11. feb 2010

ano, v 20 tt, by uz pekne malo byt vidiet,,,,

a ta strava,,no ja som mala zo zaciatku chut vkuse na nieco nezdrave,,,trebars klobasu, nivu,,,a take co by sa nemalo,,,ale teraz uz schrumem aj zeleninovy salat a snazim sa tak jest, aby to bolo zdrave, ak zaludok pusti a len v malych mnozstvach, inak sa mi neda

ja som tu chripku zase pocula, ze v marci,,,pre mna je to tiez strasiak 😒

janirea
11. feb 2010

ahoj beak,,,,a idem aj ja,,,idem sa trochu vystriet na gauc 🙂
a dobru

trinitka87
11. feb 2010

chvalabohu, kavu nepijem, syry milujem, ale prezijem bez nich.

idem aj ja spat,dobru noc prajem 🙂

zuztek
11. feb 2010

dobru noc vsetkym, idem aj ja

lenkka81
11. feb 2010

ahojte baby, je tu este ktosi?

lenkka81
11. feb 2010

baby moje testy som nerobila... 😀 😀 /janga bola zvedavá 😀 😀 / nechám normalne nech cas plynie...nic nesilim a myslím ze menzes sa hadam rozbehne, ale poviem vam som z toho mojho cyklu aj tak magor...Zas dnes poobede som si nasla taku hnedu machulku na intimke...Písala som aj MUDR. špankovi na poradnu a odpovedal mi ze budem mat silný menzes, pretoze som to mala aj minulý tyzden...menzes som myslela ze pride skor a zatial nic..to co ako??? 😀

moniquie
12. feb 2010

ahojte kočky,,
tak ste toho hodne popísmenkovali,,
včera som nestíhala nakuknúť,,
lietali sme s drahým po obchodoch,,
konečne som kúpila šaty na ples,, tyrkizové,, krásne..

večer ešte rýchlo na nákupy, dnes bude návšteva ,,
a trošku sme sa venovali s drahým sami sebe, takže nebol čas na net .. 😵

k tým lekárom, zdraviu, strave , zubkom ..

rada číslo 1 : ked doktor neposlúcha, treba ho vymeniť
rada číslo 2 : ked lietajú okolo vírusy, treba brať vitamíny
rada číslo 3 : jedzte čo vám chutí, všetko s mierou
rada čílos 4 . zúbky treba dať dokopy aby neboleli ..
😀 😀 😀

držím vám všetkým palečky,
babenkám a maminám naech sa darí,
kočkám s nie dobrým výsledkom - bude dobre, všetko sa dá preliečiť
a kočky čakateľky : dlho neotálajte, 5 dní ok ,, spravte testík, mňa by porazilo .. a hrrr na péénku ..

cukor
12. feb 2010

dobré ránko.....ja som tretí den po hysteroskopii....neviete niektorá ako dlho môžem špinit?

velvet26
12. feb 2010

ahojte babuleee...
tak som vas narychlo docitala..
janirejka, gratulacia k tehu knizke...krasa, som stastna, ze je vsetko v poriadku... 😵 😉
som zvedava, co za drobceka mas v brusku, ci dievcatko alebo chlapceka.. 😉

cukor, super, ze mas hysteroskopiu za sebou a chvalabohu, ze ti nenasli ziadne zrasty, muselo sa ti dobre ulavit, co...
neviem ako dlho sa po nej krvaca, no neboj, urcite je to len par dni a budes ok...

beak, nemam slov, to co je za lekara, preboha...dufam, ze tato dr..sa potom v tehu o teba dobre postara...
vo femibione je jod, ani neviem...tak skoda, ze ho nemozes brat, tam je ta kyselina listova dobra..no urcite nejaku inu kyselinu ti daju, asi tu na predpis co je az 10 mg...vsak spytaj sa potom...

babule, taka som uz hladna, no pojdem uz na obedik..
inak valentin je v nedelu, no muzik ide zajtra do skoly a neviem kedy v nedelu dojde...tak hadam aspon vecer ho potom oslavime..
vecer sem dnes nakuknem, kedze budem sama...

ivanap6
12. feb 2010

krásný podvečer želám 🙂
ja som bola dnes s mamkou na návšteve u starkej, bolo fajn, no starká sa ma už pýtala, či ešte nie som tehu...šlak ma trafí z týchto otázok. Som je povedala, že aj keby som, tak sa to dozvie až v 4. mes 🙂 dovtedy to budem tajiť ako sa len bude dať.

beak, ved to ta môže teraz naozaj poraziť, ved keby si mala správne nasadené lieky, tak sa to nemuselo stať ☹
ale pozitívne je aspon to, že sa to už nebude opakovať a vieš kde bola príčina. Moc ma to mrzí, nemám slov na týchto doktorov. Aj ked to neurobil úmyselne, načo sa hrabe za doktora ked na to nemá!!!

jika80
12. feb 2010

ahojte
mozem sa k vam pridat? nazov tejto temicky znie tak pekne 😵
my sme prisli teraz cerstvo o drobceka, len vcera som absolvovala kyretaz - MA, bolo to moje prve tehotenstvo ☹
ale chcem pozerat pozitivne do buducnosti a tesim sa na zdrave babenko v brusku este v tomto roku 2010 😵

velvet26
12. feb 2010

ahoj jika, dobre si urobila, ze si zavitala k nam...
je mi luto, ze si musela zazit to co my 😖 aj ja som mala MA, no uz mam akurat 3 mrchu po, tak zaciname sa po nej snazit a aj vela dalsich kociek...a mame dve tehulky... 😵
zelam ti vela sil, tie prve dni su najhorsie...no stale je to tak, aj ja kazdy den myslim na to, co by mohlo byt, keby sa to nestalo, termin porodu sa blizi..no nebude....aaaaale, bude iny...a mozno aj na vianoce uz viacere budeme mat najvasie pokladiky uz doma..
😵 😉

lu.lu.
12. feb 2010

ahoj jika 😉 , vitaj medzi nami...
ja som na tom ako velvet, tiez tretia mrska po prave teraz v plnom prude....
prve dni a tyzdne su naozaj najtazsie, ale preboli to a my ti tu pomozeme,ako vieme 🙂 ....inak som si vsimla,ze si zo zahranicia, kde zijes.pytam sa, lebo ja zijem v anglicku, ci nahodou nie sme susedy 😉

lu.lu.
12. feb 2010

a baby, volala som mojmu lekarovi na sk, ze ci by mi predpisal ten duphik a listovku, ze mi to mamina v pondelok vyzdvihne.....a on, ze jasne, pohodicka 😅 ...tak som rada

micicka
12. feb 2010

čafte baby, no dnes som mala takýýý hrozný deň!! v tej našej firme sa dejú nenormálne veci. zase boli u nás šéfovia z materskej spoločnosti..... no strach a hrúza, dostanú sa mi len čiastočné info, urobím podľa nich, samozrejme je zle - až tak, nže začal ten kok.. po mne vrešťať a že si môžem zbaliť veci a ísť domov, škoda, že si to nemôžem dovoliť 😠 samozrejme môj šéf si ma vôbec nezastal, len kukal jak teľa, až ked som ho oslovila, že ved takto sme sa dohodli, začal niečo blabotať!!

nakoniec som sa opýtala, že kedy teda dostanem tú výpoveď, tak sa ten malý hajzel začať uškŕňať, že ja som to tak nemyslel. neznášam to tam.....

trinitka87
12. feb 2010

caute baby 🙂

micicka, co dodat k takym sefom... 😖 ked nieco potrebuju, vedia byt mily...

lulu, nakoniec sa to vyriesilo s tabletkami 🙂

ahoj jika 😉

zuztek
12. feb 2010

ahojte 🙂

mici, tak to je sila! ale v kazdej robote sa niekto taky najde, bohuzial... je na to jedna pomoc - dlhodoba PN, tak uz aby babatko bolo v brusku 😉

jika, vitaj medzi nami, u vacsiny z nas to tiez boli prve tehotentstva, velmi vytuzene, je to fakt smutne 😔 ale s nami prides na lepsie myslienky, a s pozitivnym myslenim sa babatka urcite tento rok podaria 🙂

janga
12. feb 2010

ahojte,
taaaak konecne som domka, boli sme u nasich, u segry a kamaratke gratulovat, celkom dobry dnik dneska...
jika vitaj medzi nami, mici pekneeee 😖 😝 uz aby tu bolo babatenko a taketo problemy ta nebudu trapit 😉

vifinka
12. feb 2010

ahojte kocky 🙂

vitam jiku, dufam, ze tu nacerpas veeela pozitivnej energie a zelam, aby uz Vianoce boli babatkovo stastne a babatkovo vonave 😵 😵

micicka
12. feb 2010

jaj babule, dakujem za povzbudenie, aj som si z tých nervov poplakala 😢

velvet26
12. feb 2010

pekny vecer baby...
teda micicka, dobry zmrd ten sef, co na teba nahucal...cisty debil...to o co mu ide...jaaj, medziludzske vztahy... 😠
aj ten moj mm bol dnes riadne vytoceny, ma jednu kolegynu musim to napisat ako je cistu picu..fakt ine slovo na nu ani nemam...ona mu stale robi naprieky a donasa nanho aj to co nie je vobec pravda sefovi, robi dusno..je to cista chuderka, ako keby ze ju stretnem hned jej jednu pridrbem po papuli...no musela by som sa riadne naciahnut, ta xantipa mam asi tak 1,82 cm a ked si da opatky aj skoro dva metre... 😀

micicka
12. feb 2010

velvet si dobra, my dve by sme sa vedeli porozprávať. ja som toho švajčiarskeho debila skoro pooblievala mineralkou, fakt som bola od toho velmi blizko 😀

velvet26
12. feb 2010

micika, neboj, stretneme sa urcite coskoro osobne a verim, ze uz budeme mat mimiskov v brusku...tak potom sa nebudem vooooobec nad nicim rozculovat.. 😉

velvet26
12. feb 2010

no to som jej dobre napisala ze 1,82 cm, 1,82 m som myslela...pizda jedna falosna to je...
a to este volakedy sa s muzom mojim ako dost kamaradila, skoda reci..mysli si, ze bohvieaku funkciu ma u nich vo firme a potrebuje sa robit najlepsou stale...no skoda reci...

micicka
12. feb 2010

sú taký ľudia a bohužial nie vždy to odhalíme hned. najradšej mám ked čerpaju z toho čo navrhnem ja a potom to prezentuju ako svoj napad...

velvet26
12. feb 2010

micicka, juuuj, ako nemam takych ludi rada, cisty ritopichovia co...robia sa najlepsimi..

micicka
12. feb 2010

presneeee, to my si vzdy povieme v takej našej malej skupinke, že kto ma kolko hnedeho na nose... 😅

a akí sú odvážni manažéri z CH - prvy rozhovor so mnou hned v stredu ked som prisla na chvilku kuk do prace, oni dvaja pripravení, ja sama slabá a absolútne som nemala potuchy čo by tak chceli preberať a čakajú kedy ma nachytajú na slovíčkach..... ale stačí sa im zasmiať pár krát do ksichtu a ide ich roztrhnúť od jedu 😎

micicka
12. feb 2010

velvetka idem nič nerobiť, ale asi ua chvíľku zaspím, vyčerpali ma tí debili.

pozdravujem aj ostatné kočandy a prajem krásny večer, papa

velvet26
12. feb 2010

micicka, dobre robis, treba sa im zasmiat do priamo do ksichtu a ukazat im, ze sa ich nebojis..
si silna a sikovna, ovela viac ako oni, na teba nemaju... 🙂
pekne si odpocin...

velvet26
12. feb 2010

babule, je to dakto??
asi uz vsetky odpocivate po praci...co...ja kukam panelak, muzik odisiel do skoly, budem tam aj spat az v nedelu sa mi vrati...tak som slamena vdova.. 🙂